HEDEF..!

Aytekin AKAY 14 May 2018

Aytekin AKAY
Tüm Yazıları
Yazının başlığını bilerek hedef seçtim. Bursaspor maçından bağımsız ama bir şekliyle de bağımlı bir duruma ihtiyaç var; Trabzonspor hedefsiz olamaz. Ha keza Bursaspor bile. Bu sezonun iki kaybedeni.

Büyük hedefler koydular, küçük işler yaparak sezonu bitirdiler. İkisi de teknik adam değiştirdi. Yönetimlerinde dalgalanmalar yaşadılar. Çok paralar harcayıp, harcadıkları parayla taban tabana zıt üretimler yaptılar. İki büyük kulübe yakışmayan bir sezon oldu diyebiliriz. 

Trabzonspor’un sahaya çıkan kadrosunda neden gençler yok diyenler haklı olabilir ya da olmayabilir. Gençleri maalesef, gazozuna maçlarda değerlendirip sonra da unutmak istiyoruz. Cafer, Batuhan oynasın göreyim, sonra ne hali varsa görsün. Trabzonspor camiasının klasik eleştirisi gençler. Sosyal medyada bazıları gençler de gençler diyor. Transfer sezonu gelince hepsi ünlü yabancıları isteyecek biliyorum.

Siz değil miydiniz, Yusuf Yazıcı’yı yerin dibine sokan. Siz değil miydiniz, Uğurcan’ın kaleci olmadığını yazan. Ne oldu da Cafer Tosun aşkınız depreşti?

Büyük fırtınalarla Trabzonspor, bana göre de zarar ederek sezonu bitirdi. Ekonomik bir darboğazdan geçiyorlar ve muhtemelen bu kadroya takviye yapacaklar. Trabzonsporluların yeni sezonda büyük beklentileri olacaktır. Ağaoğlu ve ekibinin bu beklentilerin farkında olarak çalışma yürütmesi lazım.

Maçın skoru, oyunun da görüntüsüydü. Ön alanda oynayan Yusuf-Abdülkadir ve Olcay ile Trabzonspor maçı kopardı.

Batalla’ya değinmek lazım; Bursasporlular kendisine şahane uğurlama yaptı. Bursa’yı şampiyon yapan büyük oyunculardan biri olarak hep akılda kalacak.