GECEM GÜNDÜZÜM

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Pandemi sürecinde yeni şarkı ya da albüm yapmak büyük cesaret işi diye konuştuk hep, bence sıfırdan çıkış yapmak ise tam bir deli cesareti gerektiriyor.

Düşünüyorum da ne kadar uzun zaman oldu müzik konuşmayalı, müzik yazmayalı, güzel müzikler dinlemeyeli... Özlemedik mi konsere gitmeyi, haykıra haykıra şarkılara eşlik etmeyi, en sevdiğimiz şarkıyı sosyal medya hesaplarımızda gönderme yaparak paylaşmayı... Ben gerçekten çok özledim.

Pandemi sürecinde yeni şarkı ya da albüm yapmak büyük cesaret işi diye konuştuk hep, bence sıfırdan çıkış yapmak ise tam bir deli cesareti gerektiriyor. Yani çok daha büyük bir cesaret ve öz güven işi. Ve bu cesaretinden dolayı Ahmet’i ayrıca tebrik etmek istiyorum. Ahmet Yılmaz; söz yazarı, besteleri var ve çok başarılı genç bir müzisyen. Giresun’da Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musukisi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümünü kazanıyor ve şu anda da son sınıfta. Benim de mezunu olduğum okulumun her bölümü başka bir başarılı olsa da, ben Ses Eğitimi bölümü mezunlarının bizi hiç şaşırttığını görmedim. Yıllardır verdiği mezunların hepsi başarılı birer ses sanatçısı ya da performans sanatçısı olarak isimlerinden bahsettiriyor. Ve Ahmet Yılmaz da çok genç yaşta müzik piyasasına adım atmış olmasına rağmen önümüzdeki zaman içerisinde gerek kendinden gerek müziklerinden bolca söz ettirecek.

Yaşar Kekeva Plakçılık aracılığı ile ilk şarkısı Gecem Gündüzüm dijital müzik platformlarında yerini aldı bile. Birçok başarılı şarkıda olduğu gibi parçanın düzenlemesi ve gitarları Metehan Köseoğlu’na ait. Stüdyo kayıtlarından birinde ben de misafir olarak yanlarında bulundum ve Ahmet’in ne kadar heyecanlı, enerjik ve yetenekli olduğuna bizzat şahit oldum. Çok genç, çok yakışıklı ve çok yetenekli... Gereken özelliklerin hepsi mevcut ve çok şanslı ki ona inanan, destek olan doğru insanlarla karşılaşmış. Evlerimize kapandığımız günler biter bitmez Ahmet’in ilk canlı performans sahnesine mutlaka gitmenizi tavsiye ediyorum çünkü bu genç sanatçımız gerçekten canlı dinlenmeyi fazlasıyla hak ediyor, asla pişman olmayacağınıza eminim. O zaman müzik uygulama programlarınıza yeni favori şarkı olarak Gecem Gündüzüm’ü de eklemeyi de unutmayın lütfen. Ben sana fazlasıyla inanıyorum ama yine de şans ve başarı seninle olsun sevgili Ahmet.

Sevgi ve müzikle kalın...