GEÇÇEK Mİ?

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Megastar Tarkan'ın günlerdir heyecanla beklediğimiz şarkısı Geççek dinleyici ile buluştu.

Megastar Tarkan’ın günlerdir heyecanla beklediğimiz şarkısı Geççek dinleyici ile buluştu.

 “Sen ferah tut içini biz neleri atlatmadık ki?” O kadar umut veren bir cümle ki! Evet neleri, neleri atlattık ama gerçekten bunu da atlatacak mıyız?

Tam iki sene önce yılbaşı gecesini düşünüyorum, olacaklardan habersiz öylesine mutlu ve özgür bir hayatımız varmış ki, değerini bilmiyormuşuz. Ve dönüp bugüne bakıyorum, Tarkan iki yılımıza tek bir şarkı ile tercüman oldu. Çevrim içi toplantılar, çevrim içi dersler, alınan kilolar, asık suratlı mutsuz çalışanlar, mutsuz insanlar ve vazgeçilmezimiz maske… Tek bir klip ile iki senenin en doğru özeti. Çok yorulduk, çok kayıplar verdik ve artık geçmesini o kadar çok istiyoruz ki hangi kelime anlatır bu hisleri acaba? Yaza az bir süre kalmışken klibi izleyip de heyecanlanmamak mümkün mü? Kalabalıklara girmeyi, maskesiz özgürce gezmeyi, tanıdık ya da tanımadık herkese sarılmayı çok ama çok istiyorum. 

Yayınlandığı gibi 13 milyona yakın tıklanan şarkı rekora imza atıyor. Hiçbirimiz iyi değiliz, eski neşemiz yok, tadımız tuzumuz yok, dar geliyor ruhumuz bedenimize ve bu zor günlerin bir an önce geçmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.