​GALATASARAY GÜNÜ KURTARDI

Mustafa YAŞAR 02 May 2017

Mustafa YAŞAR
Tüm Yazıları
Süper Lig'de aldıkları kötü sonuçlarla sıkıntılı bir süreç geçiren Bursaspor ile Galatasaray'ın Bursa'daki randevusu sarı-kırmızılıların 5.dakikada Bruma ile kazandığı aslına bakarsanız şaka gibi golle adeta 1-0 başladı.

Süper Lig’de aldıkları kötü sonuçlarla sıkıntılı bir süreç geçiren Bursaspor ile Galatasaray’ın Bursa’daki randevusu sarı-kırmızılıların 5.dakikada Bruma ile kazandığı aslına bakarsanız şaka gibi golle adeta 1-0 başladı. 

Gol sonrası yine şaka gibi bir dizi defans hatası sonrası farkı ikiye çıkarmaya çok yaklaşan Galatasaray o eski halinden eser kalmayan Timsah karşısında ilk yarıda ardı ardına benzer üç önemli pozisyon daha buldu. 

Tüm bunlar olurken sahadaki özellikle defansta görev yapanlar olmak üzere 11 yeşil-beyazlı futbolcu çok enteresandır ki ne yaptığını bilmez bir haldeydi. 

Bir takım nasıl bu kadar dibe vurur anlamak mümkün değil.

Galatasaray bence çekinerek başladığı maçta karşısında kötünün ötesi bir Bursaspor buldu ve ilk yarıyı Bruma’nın öne çıkan gayreti ile iki farklı üstünlükle kapatmayı bildi.

Soyunma odasına aslında maça fazla da ilgi göstermeyen taraftarlarının protestoları altında giden Bursaspor, ikinci yarıya da ilk yarıdaki silik görüntüsü ile başlayınca, fark yemesi kaçınılmaz oldu.

Galatasaray dün Bursa’da çatlak sesleri şimdilik bitirecek bir galibiyet aldı. 

Tudor ve talebelerinin bir bir hedeflerinden uzaklaştığı ligde her şeye rağmen kalan 5 haftada seri yakalaması şart.

Dünkü galibiyetleri de kimseyi aldatmasın.

Karşılarında tek dişi kalmış bir Timsah vardı ve günü kurtardılar.