​FATİH HOCAMIZ GALATASARAY'A ŞAMPİYONLUK KAZANDIRDI BİLE!

Süleyman KORKMAZ
Tüm Yazıları
Önce görevimizi yapıp gereken yerlere gereken mesajları verelim.

Önce görevimizi yapıp gereken yerlere gereken mesajları verelim. Bu dünyada birilerine karşı tepeden bakanlar ve insanları küçümseyenler, yarın ahirette karıncalar gibi küçülüp yerde sürünecekler. Buyurun kasılın bakalım. İkincisi, eden bulur, yapan çeker. Eğer birine edilmiş ve bir şeyler yapılmışsa yapan ve sebep olan aynı şekilde gider. Bunun defalarca gerçekleştiğini gördük. Ama kaçımız uyandı kaçımız vazgeçti diyorsanız orada hepimiz sınıfta kalırız.

Fatih Terim hocamız Galatasaray’da her zaman birinci plandadır. Bir yönetici Galatasaray’da görev almak istediğini deklare ettiğinde Fatih Terim ile çalışmayı düşünerek prim yapar. İşte gördük. Fatih Terim hocamız daha ayağının tozuyla ve takıma fazla bir şey de yapmadan şampiyonluğu yakaladı. Şampiyonluk derken neden söz ettiğimizi anlatalım. Medyada kenarda köşelerde sıkışan Galatasaray Terim’in gelişiyle birlikte manşetlerde yer aldı ve Fenerbahçe, Beşiktaş gibi rakiplerinin gazetelerdeki köşelerini küçülttü. Terim’in bu ilk şampiyonluğunun devamının süreceğine inananlardanız. Hayırlı uğurlu olsun. Ali Yavaş’ı görevlendirmesi vefadır. Emre Mor ve Cengiz Ünder’i düşünmesi ileriye dönük atılımdır. Denayer için sözleri rötuş işaretidir. Elmander’e haber göndermesi de “Biz unutanlardan değiliz” mesajıdır.

Galatasaray’da olayları sağ duyuyla değerlendirmek isteyenlere bir tüyo kim ki Başkan Dursun Özbek’i istemiyorsa başka hesapları var demektir.

Terim’i ve Galatasaray’ı ömrü olan izlemekten yorulacaklar.

Cenk Tosun Beşiktaş’ın en kıymetli futbolcusu!

Sayın Başkan Fikret Orman harika işler yapıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’e verdiği destekle Beşiktaş Avrupa’da büyük başarılar gösterdi. Ligde de Galatasaray kadar olmasa da şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. Bu arada takımın en büyük kozu olan Cenk Tosun’u İngilizler fark etti. Onların fark ettiği bir futbolcuyu kadroda tutmak zordur. Bunu bilenlerdeniz. Nitekim fiyatı her geçen gün yükseliyor ve satılması halinde Beşiktaş’a büyük kazanç sağlayacak. Yerine kimi bulacağını ve kimi ön plana çıkaracağını hep beraber bekleyip kısmetse göreceğiz. Teknik Direktör Şenol Güneş, elbette yeni Cenk’ini tespit etmiş ama başkaları kapmasın diye açık etmiyordur. Onun kafasında 40 tilki geçer ama hiç birinin kuyruğu diğerine değmez. Başkan Fikret Orman’ın da kafasında geleceğin planları şekillenmiştir. Beşiktaş hiçbir zaman umutsuz ve hedefsiz değildir. Artık fedalar dönemi bitmiş ileri atılma dönemi başlamıştır.

Aykut Kocaman hocamız artık ezber bozuyor

Divan kurullarında konuşulur orada eleştiri yapanlar derler ama ilk defa bir önemli kulübümüzde yani Fenerbahçe’de ülkemizin gurur kaynaklarından Aykut Kocaman hocamız geçmişte ve halen yapılmakta olan bazı harcamaları israf olarak dile getirdi.

İsraf ilk kez Fenerbahçe’de dile getiriliyor. Bunu yapan Aykut Kocaman hocamızı kutluyoruz. İşte bu yüzden ona saygı ve hürmet gösterilmesini bekliyoruz. Bu tespiti yapan Aykut Kocaman hocamızın başarılı olmasını umutla bekliyoruz.

Zaten kupa maçına tam kadro çıkarak ne kadar ciddi olduğunu gösteren Aykut Kocaman’a Fenerbahçeli taraftarlar destek vermeye devam etmeliler. Çünkü bu destek Fenerbahçe’nin geleceğini güven altına almak için de gerekli.

Çalımbay hocamızı izlemeye devam!

Trabzonspor’un sayın Başkanı Dr. Muharrem Usta ne kadar yerinde ve doğru bir teknik direktör seçimi yaptığını artık gururla dile getiriyor. Biz de bu görüşe katılıyoruz. Çünkü Rıza Çalımbay hocamız işini ciddiyetle yapar olayları doğru değerlendirir rakipleri en iyi şekilde tahlil eder. Bu sebeple de çok doğru teşhisler yerinde müdahaleler yapar.

Gole yakın kanat oyuncusu başta olmak üzere üç ayrı yere transfer için “Gerekli” açıklaması yapan Rıza hocamıza Dr. Usta başkanımızın gerekli imkanı ve fırsatı sunacağını umuyoruz.

Herkesin bir takımı vardır. Trabzonspor ise hepimizin takımı…