Vakıf Katılım web

ERDOĞAN DA OLMASA FİLİSTİNLİLER NE YAPARDI?

İlnur ÇEVİK 18 May 2018

İlnur ÇEVİK
Tüm Yazıları
Filistinlilerin başı belada! Yetiş Recep Tayyip Erdoğan! Kudüs gitti gidiyor! Yetiş Erdoğan! Ülke seçime gidiyor, iki eli kanda ama yine ne varsa sende var durumu kurtar Erdoğan!

Peki, o anlı şanlı bir gecede milyonlarca doları harcayan o Arap liderler nerede? Hepsi arazi…

İşte onun için yine Kudüs’ün ve Filistinlilerin şerefini kurtarmak cumhurbaşkanımıza düşüyor.

Daha Londra’da resmi gezideyken bile cumhurbaşkanımız Kudüs için dünyayı ayağa kaldırmaya başlamıştı ve bu çabası bugün toplanacak İslam ülkeleri liderleri olağanüstü İstanbul zirvesi ile yeni bir boyuta taşınacak.

Cumhurbaşkanımız bu toplantıda elle tutulur kararlar alınması ve hem ABD’nin hem de İsrail’in karşısında dik durulması için çaba gösterecek ve bu işi Birleşmiş Milletler’e kadar taşınacak.

Hatta Filistin konusunda İsrail ve Amerika ile beraber hareket etmeye başlayan Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn gibi ülkeler bile konu Kudüs oldu mu kendi kamuoylarında korkup olaya sahip çıkacaklar…

Ama burada alınacak kararlar ve Filistinlilere destek sözleri de yeterli olmayacak. İsrail’in Gazze’de ateş açarak yaraladığı 2000’den fazla insanın acilen bölgeden taşınması ve adam gibi tıbbi tedavi görmeleri gerekiyor ve bunu İsrail engelliyor. Hatta Mısır’ın bile bu yaralılara sıcak bakmadığı iddiaları var…

Yani yine ne varsa sende var Sayın Cumhurbaşkanımız…