DEVAM..

Aslı SERTDEMİR 02 Oca 2021

Aslı SERTDEMİR
Tüm Yazıları
Virüslü, bol kötü haberli, asosyal koca bir yılı geride bıraktık. Yeni yıla yeni umutlar ve yeni haberlerle başladık bile…

Virüslü, bol kötü haberli, asosyal koca bir yılı geride bıraktık. Yeni yıla yeni umutlar ve yeni haberlerle başladık bile… Ve size ilk haberim Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile tanıdığımız Hilal Altınbilek’ten... Onun yazılan, çizilen ilk aşk haberi sanırım İdo Tatlıses’ti. Ardından Fırat Doğruloğlu ile sarmaş dolaş, öpüş koklaş yakalanmıştı. Geçen yılda rahmetli Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan ile olan beraberliği, magazin masalarına konu olmuştu. Rol arkadaşı Kerem Alışık’la olan ilişkisini, Kerem yalanlamıştı. Yine rol arkadaşı Uğur Güneş ile iddia edilen aşk haberlerini ise Hilal yalanlamıştı. Son olarak Hilal’in adını David Nahmiyas’la duyduk. Hilal ve David Haziran ayında bir teknede görüntülenmişlerdi. O gün çıkan aşk dedikodularını da o fotoğrafı da unutmuştuk ki... Yılbaşı gecesi ortaya çıkan görüntüler, bu aşkın hala kapalı kapılar ardında devam ettiğinin kanıtı oldu. David Hahmiyas’ın geçmiş ilişkilerini Hilal kadar bilmesek de David’in mutfakta iyi olduğunu bu görüntülerle öğrenmiş olduk. Bu ilişki nereye gider ne kadar daha sürer bilinmez. Ama belli ki yaz aylarında başlayan hikaye hala devam ediyor.   

 …biz çıkalım kerevetine

Hadi aşk haberleri ile devam edelim... Hakan Altun, Gonca Vuslateri “Aşk yaşıyorlar!” haberine başlarda kimse inanamadı. Nedendir bilinmez; adamın Ajda Pekkan ile aşk dedikoduları bile daha inandırıcı bulunmuştu. Neyse ki ikisi de ilişkilerini saklamayıp, kısa sürede beraberliklerini ilan ettiler. Hoş bu sefer de ikna olanlar “Çok sürmez bu iş.” dediler. Neymiş efendim; birbirine çok aykırılarmış olmaz, yürümezmiş.  Cemi cümlenin ayrı dünyalara ait bulduğu bu çift, tanıdığım birçok sevgiliden daha uyumlu. Bir kere ikisi de gerçek bir doğa ve hayvansever. İkisinin de köpekleri dışında baktığı, yardım ettiği çok hayvan var. Gonca herkesin sandığından daha fazla müzikle ilgileniyor. İkisi de birbirini tanımadan çok önce şehir hayatını bıraktı. En önemlisi Hakan ve Gonca başbaşa çok eğleniyorlarmış. Yakınları çifti sizin aksinize gayet uyumlu buluyorlarmış. Bunların birkaçı için 2 güne nikah masasına oturanları bilirim. Çok da uzak olmayan bir gelecekte, doğanın içinde küçük bir tören ile onlarında evlendiklerini duyarsanız şaşırmayın. 

Rast-gele

Aslında çok da zorlamamak lazım…  Dizginleri biraz gevşetip, hatta belki de ara ara ipleri bırakmalı. Bir kere olsun denemeli akışına bırakmayı. Hesapları, planları unutup rastgele yaşamalı. Rastgele çıkmalı yola, olmadık bir yerde rastgele mola vermeli. Rastgele insanlarla tanışmalı. Tesadüf tanışlarla, akışına sohbetler etmeli. En güzelinden rastgele yol fotoğrafları çekmeli. O en tatlı uykuyu tatmak için rastgele bir köşede, hırkayı yastık yapıp uyumalı. En plansız aktivitelerin en eğlenceli olduğunu unutmamalı. Kendini tutmadan, rastgele atılan kahkahalarla ne kadar iyi hissettiğini hatırlamalı. İşin aslı astarı; aslında çok da zorlamamak lazım… Bekli de bazı şeylerin rast gitmesi için sadece rastgele olması lazım.