​DERİ SIKILIĞI SAĞLAMAK AMELİYATSIZ GENÇLİĞE ULAŞMAKTIR

Op. Dr. Gülay BOZTOSUN
Tüm Yazıları
Deri bizi saran örtümüzdür.

Deri bizi saran örtümüzdür.

Ne kadar sıkı ve gergin olursa o kadar fresh ve genç görünürüz.

Deri bakımı aşamalıdır. Alttaki yağ doku eksiklikleri yerine koymak derimizi canlandırır, gençliğe götürür hepimizi…

**Cilt bakımı deyip geçmemek gerekir, aşamalı tedaviler ile cildinizi genç ve fresh tutabilirsiniz. Cilt bakımı cildinizi besleyen yağ dengesini koruyan *Koruyucu bakımdan, siyah nokta, çıkmayan makyaj kalıntılarını temizleyen *Vakum yardımlı cihazlar’dan, lazer ile *Soymaya kadar pek çok aşamada yapılmaktadır.

**Dermis dediğimiz tabakanın yenilenmesi yaşla ve birçok etkenle oluşan yıpranmayı düzeltmeye yeterli değildir. Yardım ederek yeni genç bir cildi oluşturmak gerekir. Bunu ancak dışarıdan yapılacak destekler ile bütünleriz.

*Altın iğneli radyofrekanslı cihazlar elastik ve kollojen lifleri sıkılaştırırız.

ardından;

*Kök hücre,

*PRP,

*SOMON+HA kokteyli;

**Deri altı hacmi yerine koymak…

*Dolgu ya da

*Yağ enjeksiyonu; ile yer değiştiren/ azalan  volümü yerine koymak şarttır.

İŞTE BÜTÜN MESELE BU!!!

Cilt bakımı, dermis yenilemek, eksik olan hacmi tamamlamaktır.

Bu kombinasyonların uygulaması hastaya yönelik yapılmalıdır. Kombinasyonlar ile elde edilen yeni cildimiz bizi hayal edilemeyen ölçüde 10 yaş geriye götürmektedir.

Her zaman hastalarımın sorduğu soru; ‘kendine yaptıklarını bize de yapar mısın?'.

Aksine ‘önce kendimde denerim, memnun kalırsam hastalarıma uygularım.’

İyi bir sonuç almak için bu üç tabakaya yönelik bakımları yapmak şarttır. Başlangıç noktası kişiye göre değişir ve kombine birlikte yürütmek her zaman uzun soluklu sonuçlar elde edilmesini sağlar.

Ameliyat olmadan benzer sonuçları elde etmek, bu yeni teknolojileri kombine kullanmak ile mümkündür.

Deri sıkılığını  sağlayan tek seansda on yıl geriye götürüp sizi aynı cilt ile 2-3  yıl tutacak en iyi işlem kök hücre

Kök Hücre Tedavisi ile Rejenerasyon Süreci

(The Process of Regenerative Stem Cell Therapy)

İşlem, lokal anestezi eşliğinde, yağ alımı, ayrıştırma ve enjeksiyon aşamalarından oluşmaktadır.

Lokal anestezi ve yağ alımı;

Steril ortam sağlanarak, lokal anestezi eşliğinde, yağ aspire edilir. Ortalama 50-100cc yağ yeterlidir. Daha fazla yağ dokusu elde ettiğinizde, daha çok kök hücre ayrıştırılmaktadır.

Ayrıştırma; Yağ hücrelerinden, kök hücreleri ayrıştırma aşamasıdır. Yağ hücrelerinden kök hücre elde edilecek laboratuvara gönderilir ve kök hücreler ayrıştırılmış olarak elimize ulaşır. Amaç; en yüksek sayıda hücreye ulaşmaktır.

Etki ve yayılma

Etki, enjekte edildiği alana bağlı olarak değişmektedir. Organlara ya da eklemlere, toplar ve atar damarlar içine direkt veya (subkütenöz) deri altına enjekte edilebilir. Bu minimal invaziv metod ile enjekte edilen kök hücreler, verildiği alandaki hücrelere dönüşmektedir. Örneğin deride; kollojen kan damarları, yağ hücrelerine dönüşebilmektedir. Kendi DNA’mızı içeren hücreler enjekte edildiği için doku reddi yaşanmaz. Bu süreç ortalama 3-4 saatlik bir süreçtir.

Etki; kendi hücreleriniz ile tedavi olmayı seçerek, önemli bir adım atmış oluyorsunuz. Kök hücre tedavisinde, enjeksiyondan sonra hızlı ilerleyen bir tedavi sürecine sahip olacak, kendiniz ve çevreniz de, bu hızlı ve ilerleyici sonucu fark edecektir.