BU DÜĞÜNDE ÜRÜN YERLEŞTİRME BULUNMAKTADIR!

Aslı SERTDEMİR 26 Eki 2019

Aslı SERTDEMİR
Tüm Yazıları
Vatana millete hayırlı olsun, Selinimiz Ciğerimiz evleniyor.

Kız isteme, nişan, hamam derken kına gecesi de yapıldı. Demet Akalın da Selin’i yalnız bırakmadı ve geceyi an be an sosyal medyasından paylaştı. Ama gelin görün ki kınadan sonra olanlar oldu. Dedikodulara göre geceyi organize eden firma, Selin’e tanıtımı için 250 bin TL ödemiş. Bu reklam anlaşmasını duyan Demet, sinirlenip tüm paylaştıklarını silmiş. Kınada olan Işın Karaca da olanlara bir hayli öfkelenmiş. İlginç, bu düğünün sponsorlar üstünden yapıldığını bilmeyen de varmış demek. Madem hala duymayan var o zaman bana da uyarmak düşer. Düğüne gidecekler haberiniz olsun, Selin’e milyonlar kazandıracak her paylaşımınız. Ciğerci’ye gelinliğinden, kuaförüne, makyajından, saçına her şey beleş. Hatta bir de üstüne para alacak. Bunun için özel görüşmeler, toplantılar da yaptı. “Falan kişi makyajımı yapmak için şu kadar veriyor. Fazlasını ver, sen yap.” deyip piyasa bile kızıştırmış. Şimdi o düğüne gideceklere benden tavsiye… Hiç boşuna çeyrek falan almayın. Bol bol fotoğraf çekip, video paylaşın. Selinciğim hep kazanıyor.

Her dinsize bir imansız…

Sinan Akçıl bu defa sert kayaya çarptı. Geçmiş ilişkilerinden gözlemlediğim kadarı ile kontrol hep Sinan’da idi. Romantik jestleri ile olmazı oldurtan. Zamanın da kaldırdığı kaşı ile kadınını susturan Sinan, hep 1-0 öndeydi. Ama artık Burcu taktiklerini çözdü. Hatta oyunu lehine bile çevirdi. Bu kadın gönderdiğin çiçekten sonra ne isteyeceğini biliyor. Jestlerini işine geliyorsa kabul ediyor. Gelmiyorsa kafana fırlatıyor. Dominant, biraz da deli, dediğim dedik, en önemlisi de inatçı. Sinan’ın alışık olduğu kadınların tam tersi. Dolayısı ile bizim donjuan Sinan panik. Ne yapacağını bilmez durumda. Tekrar barışıldı deniyor ama rüzgar her an tersinden esebilir. Bu muhteşem çiftimiz yine kavga edip gittikleri düğünü terk etmişler. Donjuan Sinan basına açıklama yapmış. Kavga sebebi ona göre aşk, ihtiras, kıskançlıkmış. Zaten Burcu da ona medya maymunu dememiş. Sinancım Burcu’nun eteğini kısa bulmuş, kıskanmış. Yalan, vallahi yalan billahi yalan! O eteği gördüm. O kızcağızın dolabında ondan uzun eteği yok ki. Düğününüzde giydiği gelinliği bile o etekten kısaydı. Bugün mü kıskançlık damarın tuttu?  

Etme!

Kış geldi tayt sezonu açıldı. Bir tayt bir çizme bitti. Tüm kışı kurtarırız. Ama kusura bakmayın hanımlar bu muhteşem rahatlık her kadının hakkı değil. “Asuman giymiş benim neyim eksik?” sakın demeyin. Zaten konu eksik değil ki şekerim fazla olan. Bırakın şu yersiz özgüveni. Güven iyidir hoştur da yersizi evlerden ırak. Misal geçen kış bizim sitedeki Beyhan’ı o taytla görmez olaydık. Her aklımıza geldiğinde hala tahtalara vuruyoruz. Geçen kış 5 çaylarımız yavan, tatsız, tuzsuzdu. Keksiz, böreksiz, diyet sohbetleri ile geçti koca kış. İşin aslı astarı; kimse sapık değildi. Hep korkudan konu komşu birbirine açıp açıp poposunu, basenini gösterdi. “Allah aşkına söyle Şeyma benim basenler Beyhan’ın ki kadar var mı?” Etme! Beyhan… Etme! Bu kışta giyme o taytı. Etme! Taytımızı elimizden alma. Etme! Bir kış daha kısırsız, böreksiz geçmez. Etme be Beyhan etme!