​BEŞİKTAŞ'IM ŞAMPİYONUM, CANIM BENİM

Süleyman KORKMAZ
Tüm Yazıları
Beşiktaş alın teriyle, hilesiz hürdasız şampiyon…

Beşiktaş alın teriyle, hilesiz hürdasız şampiyon…  Kimseye dalaşmadan, kendisinden ve taraftarlarından başka kimseye güvenmeyen özel ve güzel özellikleriyle şampiyonluğa ulaşmanın haklı gururunu Kartallar doyasıya yaşıyor. Beşiktaş zaten şampiyonluklara abone… Üst üste ikinci defa mutlu sona ulaştı. Gaziantep ile oynanan deplasman maçı eğer Dolmabahçe’de yapılsaydı yaşanan mutluluğun ne denli görkemli olacağını görmeyen kalmayacaktı.

Başkan Fikret Orman ve yönetimi şampiyonluğun planlamasında, organizasyondaki mert duruşuyla, profesyonel futbolu profesyonellerin ellerine bırakma büyüklüğüyle övgünün en büyüğünü hak ediyor. Teknik direktör baş öğretmen Şenol Güneş, geçen yıl şampiyonluğu kazandıran yıldızlarından bazılarını kaybetmesine rağmen yine zirveyi kimseye bırakmadı. Şenol Güneş üç büyüklerin içinde tek yerli teknik direktör. Ve Türk insanının kalitesine, çalışkanlığını ve fedakarlığını da gösterdi. İşte bütün yönleriyle Beşiktaş şampiyon olmakla kalmayıp "Şampiyonlar Ligi”nin getirileriyle de kasasını dolduracak.

Siyah-beyazlılar muhteşem taraftarları, büyük camiası ile şampiyonluğun mutluluğunu doyasına yaşamayı hak etti. Golcüleri attı, kalecileri tuttu, defansı mücadele etti, orta sahası çalıştı, forveti üretti ve zirvelerin Kartal’ı o görkemli yükseklikleri hiç kimseye bırakmadı.

Ciddiyet, disiplin, çalışma ve gayret ile sevgi gibi bütün güzelliklerin sahibi olmanın özelliğini gösteren Beşiktaş’ın bü harika yönüyle lige mendil sallayan Gaziantepspor karşısında rahat goller bularak dünyanın her yerindeki coşkulu taraftarını sokağa döktü.

Her yerde Kartalların sevgilerine herkes alışmalı artık. Çünkü bütün olumsuzlukları bir kenara bırakıp doğruları yapan ve işi seçimle istikrarlı yürüyüşle zirvede ligi noktalayan Beşiktaş’ı ayakta alkışlamalıyız. Onlar bunu hak ettiler. Helal olsun…