​BAYRAM SEVİNCİNİZ HİÇ BİTMESİN

Yıldıray GÖKKAYA
Tüm Yazıları
Ülkemiz ne güzeldir ki bir bayram mutluluğunu daha birlikte yaşıyor.

Ülkemiz ne güzeldir ki bir bayram mutluluğunu daha birlikte yaşıyor. Yaşadığımız her türlü sıkıntıya rağmen şükredebilmeyi, birbirimize bağlılığımızı azalmadan dış müdahalelere karşı ayakta durabilmeyi başaran bir toplum olarak biz bayramları dünyadaki pek çok ülkeden daha fazla hak ediyoruz.

Bu bayramda, ekonomi- emlak anlatarak yormayacağım sizi. Zaten gayrimenkulde proje geliştiricileri cazip bayram kampanyaları ile bu bayramda da son sözü söylemiş görünüyor. Hala karar verememiş ve arayışta olanlar varsa, projelerde satış ofisleri bayramın son günü açık olacak.

Yaz geldi, sıcaklar kendini gösterdi. Şimdilerde tatil heyecanı herkeste zirvede. Ne yazık ki TV'lerde dürüst olmayan turlar ve işletmeciler nedeniyle tatil hevesleri kursağında kalan ve mağdur olan tatilci görüntülerini izleyeme başladık. Korkular, cep telefonuna gelen fake reklamlardan etkilenerek ucuz tatil arayan pek çok mağdurun bu yaz haberlere sıkça konu olabileceği yönünde.

Bayram vesilesi ile sadece tatilcileri uyarmak istedim, ucuz etin yahnisi her zaman pahalıdır. Hele de daha önceden adını sanını duymadığınız, bir yakınınız tarafından referansı olmayan işletmeleri tercih ediyorsanız bayramınızın, tatilinizin zehir olmaması için ön araştırma yapmayı ihmal etmeyiniz..

Dediğimiz gibi, bayram sevinciniz hiç bitmesin... Mutlu bayramlar