9 OCAK 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 09 Oca 2022

Dilek AYGEN
Haftaya hızlı başlıyoruz. Canlılığımız, enerjimiz yerinde olacak.

Haftaya hızlı başlıyoruz. Canlılığımız, enerjimiz yerinde olacak. Cesur ve girişimci olacağız. Ama bazı baskılar, güç savaşları bizleri yoracaktır. Akşam saatlerinden itibaren rahatlamaya başlayacağız. Perşembe gününe kadar hayattan keyif alma isteğimiz fazla olacak. Maddi konular ön planda olacak. Piyasalarda, borsada spekülatif durumlar olabilir. Ayrıca bağışıklık sistemimizi de koruyalım. Korona, zehirlenmeler, alerjik durumlar yaşayabiliriz. Belirsizlikler yaşayabilir, yanlış anlaşılmalar içerisinde kalabiliriz. Kendimizi bir skandalın içinde bulabiliriz. Perşembe gününden cumartesi akşamına kadar iletişim trafiğimiz hızlanacak. Hem fiziksel hem zihinsel hareketli olacağız. Merak ettiğimiz konuları araştıracağız. Daha sonra duygusallığımız artacak. Maddi manevi güvencelerimize önem vereceğiz.

14 Ocak günü iletişim gezegeni durağanlaşacak. Ve 16 Ocak günü Kova burcunda geri gitmeye başlayacak. İletişimsel konularda problemler yaşayabiliriz. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapmamakta fayda var. Ticarette, eğitimde, teknolojik ve bilimsel konularda, havacılık sektöründe sorunlar olacaktır. Yeni elektronik hiçbir alet almamalıyız. Cep telefonlarımızın, bilgisayarlarımızın yedeklemelerini yapmakta fayda var.


Sevgili Koçlar; haftanın ilk gününe kendi isteklerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Perşembe sabahına kadar paranıza, kazançlarınıza önem vereceksiniz. Ani beklenmedik olaylar olabilir. Cumartesi akşamına kadar iletişim trafiğiniz fazla olacak. İşinizle ilgili konularda aldanmalara dikkat edin. Hafta sonu ailevi konular sizleri zorlayabilir. Merkür retrosu sizi sosyal çevrenizde, arkadaşlık alanınızda oluyor. Arkadaşlarınızla konuşmalara dikkat edin. İşten kazançlarınızı gözden geçireceksiniz. Sağlığınıza da dikkat edin.


Sevgili Boğalar; haftanın ilk gününe enerjiniz düşük başlıyorsunuz. Eşinizin iş ve sağlık konuları sizi yoracaktır. Perşembe akşamına kadar kendi isteklerinizi ön plana alacaksınız. Enerjiniz yükselecektir. Cumartesi akşamına kadar maddi konular hız kazanacak. Paranıza, yatırımlarınıza önem vereceksiniz. Parayla ilgili yanılmalara dikkat edin. Hafta sonu kardeşlerinizle, yakınlarınızla duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Kısa bir seyahate gidebilir veya bir eğitime katılabilirsiniz. Merkür retrosu kariyerinizde, işinizde iletişim sorunları yaratabilir. Önemli iş anlaşmaları, konuşmaları yapmayın.


Sevgili İkizler; haftanın ilk gününe arkadaşlarınızla, sosyal hayatınızla, işten kazançlarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Perşembe sabahına kadar enerjiniz düşük olacak. Dinlenme isteğiniz fazla olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Cumartesi akşamına kadar kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Gene de eşiniz ve ailevi konularda sorunlara dikkat edin. Yanlış anlaşılmalara açıksınız. Hafta sonu eviniz ve aileniz için harcamalar yapabilirsiniz. Yöneticiniz Merkür geri giderken sizlere iletişim sorunları yaşatacaktır. Yabancılarla, eşinizin akrabalarıyla, ticarette, eğitimde, hukuki konularda, gelecek konularında problemler olabilir. Babanızın da iş ve sağlık sorunlarıyla da ilgileneceksiniz.


Sevgili Yengeçler; haftanın ilk gününe iş, kariyer ve annenizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Koşturmalarınız fazla olacaktır. Perşembe sabahına kadar sosyal hayatınız ön planda olacak. Arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. İşten kazançlarınızda ani olaylar olabilir. Sağlığınıza dikkat edin. İş konularında bazı belirsizlikler ve tuhaf olaylar olabilir. Cumartesi akşamına kadar enerjiniz düşük olacak. Eşinizin veya ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık sorunları sizleri yoracaktır. Hafta sonunu kendinize ayırın. Kendi isteklerinize göre planlar yapabilirsiniz. Merkür retrosu ortaklaşa para alanında oluyor. Alacak verecek hesaplarınızda, eşinizin veya ortağınızın parasında, kredi, vergi, miras gibi konularda sorunlar olabilir.


Sevgili Aslanlar; haftanın ilk gününe enerjik başlıyorsunuz. Yabancılar, eşinizin akrabaları, ticari konular, eğitimler, babanızın iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Perşembe sabahına kadar iş, kariyer, anneniz, eşinizin ailesi ön planda olacak. Çocuklarınız veya partneriniz yüzünden parayla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Hayattan keyif almayabilirsiniz. Borsa gibi spekülatif yatırımlarınızda dikkatli olun. Cumartesi akşamına kadar arkadaşlarınızla sosyal ortamlarda olmak isteyeceksiniz. Hafta sonu sağlığınıza dikkat edin. Merkür retrosu evliliğinizi ve ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Eski olaylar gündeminizde olacak. Bu dönem evlilikte, ortaklıkta, davalarda, taşınmalarda sorunlar olabilir.


Sevgili Başaklar; haftanın ilk gününe alacak verecek hesaplarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin. Perşembe sabahına kadar rahat enerjilerde olacaksınız. Aşkta ve çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler olacak. Ama ilişkilerde, aile içi ilişkilerde yanlış anlaşılmalara, hayal kırıklıklarına açıksınız. Eğitim, ticaret, hukuki konular, seyahatler, babanızın iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Cumartesi akşamına kadar kariyer ve iş konuları, annenizle ilgili konular gündeminizde olacak. Toplum önünde daha fazla görünür olacaksınız. Hafta sonunu arkadaşlarınızla geçirmek sizleri mutlu edecek. Merkür retrosu iş, sağlık alanınızda oluyor. Önemli iş görüşmelerinizi, yeni iş anlaşmaları yapmayın. Yanınızda çalışanlarla ilgili sorunlar olabilir. Günlük rutinlerinizi ve sağlığınızı gözden geçireceksiniz.


Sevgili Teraziler; haftanın ilk gününe ilişkilere, eşinize, ortağınıza önem vererek başlıyorsunuz. Baskılar sizleri yoracaktır. Perşembe sabahına kadar para konuları, ödemeler, alacaklar gündeminizde olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Yakınınızın veya kardeşlerinizin de sağlık sorunları olabilir. İş konularında, sağlık konularında zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İş anlaşmaları yaparken dikkatli olun, kandırılmalara açıksınız. Cumartesi akşamına kadar yabancılar, yurt dışı işler, hukuki konular, eğitimler, seyahatler, babanızın işleri ön planda olacak. Hafta sonunu çalışarak veya annenizle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Merkür retrosu aşk alanınızda oluyor. Eski konular, eski aşklar gündeminize gelecek. Çocuklarınızın sorunlarıyla ilgileneceksiniz. Yaratıcı işlerinizle ilgileneceksiniz.


Sevgili Akrepler; haftanın ilk gününe koşuşturmacalı başlıyorsunuz. Gündelik işleriniz, sağlığınız, halanız, amcanız ön planda olacak. Perşembe sabahına kadar ilişkiler, eşiniz, ortağınızla ilgileneceksiniz. Ani olaylar duygusal gelgitler yaşatabilir. Aşkta romantik anlar yaşasanız bile maddi konulardaki sorunlar tat almanızı engelleyecektir. Harcamalarınıza, spekülatif kazançlarınıza dikkat edin. Cumartesi akşamına kadar ortaklaşa paralarda hızlı olaylar olacak. Eşinizin parası, kredi, vergi, miras konularında hızlı olaylar olabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonunu güzel geçireceksiniz. Merkür retrosu ev, aile, babanız, kayınvalidenizle ilgili konuları gözden geçirmenizi sağlayacak.


Sevgili Yaylar; haftanın ilk gününe enerjik başlıyorsunuz. Aşk ve çocuklar, yaratıcı işleriniz ön planda olacak. Perşembe sabahına kadar iş, sağlık, günlük koşuşturmacalarınız, halanız, amcanız gündeminizde olacak. Sağlığınıza ve beslenmenize dikkat edin. Aileniz için para harcayabilirsiniz. Ama ailevi konularda hayal kırıklıkları enerjinizi düşürecek. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirin. Cumartesi akşamına kadar ilişiler, eşiniz, ortağınız ön planda olacak. Hafta sonu parasal konularla ilgileneceksiniz. Merkür retrosu iletişim alanınızda oluyor. Kardeşlerinizle, yakınlarınızla iletişim sorunları olabilir. Eski konular gündeme gelecektir. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapmayın. Teknolojik aletlerinize dikkat edin. Arabanızda da sorunlar olabilir.


Sevgili Oğlaklar; haftanın ilk gününe ailevi konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Gücünüzü ortaya koymak durumunda kalabilirsiniz. Perşembe sabahına kadar aşk, çocuklar, yaratıcı işleriniz, seyahatler ön planda olacak. Eşinizin veya ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konuları sizleri yoracaktır. Enerjiniz düşecek. İş konularında, yakın çevreniz hayal kırıklığı yaratabilir. Cumartesi akşamına kadar gündelik koşuşturmacalarınız fazla olacağı için sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonu ilişkilerinize, eşinize zaman ayıracaksınız. Merkür retrosu para konularını, kazançlarınızı, sahip olduklarınızı gözden geçirtecek. Arkadaşlarınızla para konuları gündeminizde olacak.


Sevgili Kovalar; haftanın ilk günü iletişim trafiğiniz hızlı olacak. Kardeşlerinizle, annenizin iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Perşembe sabahına kadar eviniz ve ailevi konular ön planda olacak. Evde olmak isteyeceksiniz. İşle, aşla ilgili dikkatli olun. Parayla ilgili hayal kırıklıkları olabilir. Kayıplar yaşamamak için dikkatli olun. Cumartesi akşamına kadar keyifli olacaksınız. Aşk, çocuklar, eğlence sizlere iyi gelecek. Hafta sonu sağlığınıza, beslenmenize dikkat edin. Merkür retrosu burcunuzda oluyor. Kendinizi, sağlığınızı, işlerinizi gözden geçireceksiniz. Bu dönem önemli düşüncelerinizi açıklamayın. İletişim sorunları yaşayabilirsiniz.


Sevgili Balıklar; haftanın ilk günü maddi konulara önem vererek başlıyorsunuz. Perşembe gününe kadar iletişim konuları, eğitimler, kardeşleriniz ön planda olacak. Keyifli sohbetler, işler yapacaksınız. Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz. Hem işinizde hem annenizle ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Cumartesi akşamına kadar ev, aile ve babanızla ilgili konular gündeminizde olacak. Hafta sonu romantik anlar yaşayacaksınız. Keyifli olacaksınız. Merkür retrosu kontrolünüz dışında olacak. Kadersel olaylar olacak. Çok dikkatli olun. Geçmiş konular gündeminizde olacak. Eşiniz, ikinci çocuğunuz iş ve sağlık konularını gözden geçirecekler. İletişim problemleriniz olacak. Kendiniz için girişimler yapmayın.