8 EYLÜL 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 08 Eyl 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya ciddi, gerçekçi ve sorumluluklarımızı öne alarak başlıyoruz.

Salı gününden itibaren sosyalleşmek arkadaşlarımızla olmak grup çalışmaları yapmak için uygun günlerde olacağız. Hafta sonu daha hassas ve duygusal olacağız. Sezgilerimiz, fedakarlıklarımız, empati gücümüz yüksek olacak. Cumartesi günü hem Merkür hem Venüs Terazi burcuna geçiyor. İlişkilerimizde ve iletişimimizde uyumlu dengeli olacağız. Estetik, barış ve huzura önem vereceğiz. Aynı gün Balık burcunda Dolunay meydana geliyor. Detaylarla büyük resim arasında kalmamıza neden olacak. Her şeyi mükemmelleştirmekle olduğu gibi kabul etme arasında bocalamamak için dengede olmalıyız. Ruhsal hizmetle dünyevi hizmeti dengeleyeceğiz. Dolunay Neptün ile irtibatta olduğundan belirsizlikler ve karmaşalar olabilir. Dünyevi konularda kaoslar olsa da duyarlılığı, merhameti, ruhsallığı öne çıkartacaktır.

Sevgili Koçlar bu hafta kariyeriniz, işinizden kazançlarınız ve sosyal hayatınızla ilgileneceksiniz. Dolunay sizleri biraz yorabilir. İç dünyanızı göreceksiniz. Gizli bir konu ortaya çıkabilir. İşinizle ilgili belirsizlikler kaos gibi durumlar söz konusu olabilir. Sağlığınıza da özen gösterin.
Sevgili Boğalar bu hafta eğitimlerle, yabancılarla olan işlerinizle, kariyerinizle, işinizle ilgili maddi konularla ilgileneceksiniz. Dolunay arkadaşlarınız, sosyal çevreniz ve maddi konularla ilgili farkındalıklar yaşatacaktır. Arkadaşlarınızdan biriyle para konusunda belirsizlik yaşayabilirsiniz.
Sevgili İkizler bu hafta ödemelerinizle, yabancılarla yaptığınız işlerle, eğitimlerle, işinizle ilgili konularla ilgileneceksiniz. Dolunay kariyeriniz işinizle ilgili konuları dengelemenizi istiyor. Toplum önündeki duruşunuz veya annenizle ilgili duygusal konular meydana gelebilir.
Sevgili Yengeçler bu hafta özel ilişikleriniz, ödemeleriniz, seyahatler, eğitimler, uzak akrabalarınızla ilgileneceksiniz. Dolunay inançlarınızla düşüncelerinizi dengelemenizi istiyor. Büyük işlerle ilgilenecek, uzak çevreniz, seyahatlerle ilgili konularda farkındalıklar yaşayacaksınız.
Sevgili Aslanlar bu hafta iş konuları, iş ilişkileri, özel ilişkileriniz ve finans konuları gündeminizi meşgul edecektir. Dolunay parayla ilgili konuları miras, vergi, alacak verecek hesaplarınızı dengelemenizi istiyor. Ortaklaşa olan paralarınızla ilgili bir kaos olabilir.
Sevgili Başaklar bu hafta aşk hayatınızla, çocuklarınızla, işiniz ve günlük işlerinizle, evliliğinizle veya ortaklığınızla ilgileneceksiniz. Dolunay evlilik ve ikili ilişkileriniz alanında meydana geliyor. Bu konularda duygusallığınız artacak. Gerçekleri göz ardı etmeyin.
Sevgili Teraziler bu hafta ailevi konular, aşk hayatınız veya çocuklarınız, işleriniz önceliğiniz olacak. Dolunay işlerinizle ilgili günlük hayatınızla ilgili hassaslık ve belirsizlikler yaratabilir. Arkanızdan iş çevirenleri sizden saklananları görüp anlayabilirsiniz.
Sevgili Akrepler bu haftayı kardeşleriniz, ticari konular, aileniz, babanız ve aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgilenerek geçireceksiniz. Dolunay sosyal çevrenizle aşk hayatınızı dengelemenizi istiyor. Yaratıcı işlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz.
Sevgili Yaylar bu hafta para konuları, kardeşler, eğitim, kısa seyahatler ve ailenizle ilgili konular önceliğiniz olacak. Dolunay aileniz ve işinizi dengelemenizi istiyor. Aile hayatınıza düzen getirmekte zorlanabilirsiniz. Ailevi konulara duygusal yaklaşacaksınız.
Sevgili Oğlaklar bu haftaya kendinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Para konuları, kısa seyahatler, anlaşmalar, eğitimler, yakın çevre ve kardeşleriniz önceliğiniz olacak. Dolunay bazı duygusal kararlar aldırabilir. Yakın çevrenizle ilgili hassas konuları fark edeceksiniz.
Sevgili Kovalar bu haftaya biraz yalnız kalma isteğiyle başlıyorsunuz. Sizden saklanan bir şeyi öğrenebilirsiniz. Kendinizle ve maddi konularla ilgileneceksiniz. Dolunay parayla ilgili duygusal kararlar aldıracaktır. Elinize bir para geçebilir. Yaptığınız işlerin karşılığını alabilirsiniz.
Sevgili Balıklar bu hafta sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, iş kazançlarınızla ilgilenerek başlasanız da yalnız olmak, kendinizle ilgilenmek önceliğiniz olacak. Dolunay hayatınızla ilgili konuları görmenizi sağlayacak. Duygusallıktan gerçekleri göremeyebilirsiniz. Kendinizle ilgili kararlar alacaksınız.