Vakıf Katılım web

7 MART 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 07 Mar 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya hayatı ciddiye alarak başlıyoruz. Karamsar duygular içerisinde olabiliriz.

Haftaya hayatı ciddiye alarak başlıyoruz. Karamsar duygular içerisinde olabiliriz. Görev ve sorumluluklarımız ön planda olacak. Geleceğe ait konularla ilgileneceğiz. İlişkilerde ve parada rahat bir akış olacak. Haftanın ilk günü akşam saatlerinde krizler, güç çekişmeleri yaşayabiliriz. Salı gününden perşembe akşamına kadar özgürlük isteğimiz fazla olacak. Duygusal ihtiyacımız sosyallik olacak. Arkadaşlarımızla olmak bizlere mutluluk verecek. Yaratıcı, özgün, farklı bireysel yanlarımızı ortaya koyabileceğiz. Hafta ortası hem beklenmedik olaylar hem engeller bizleri yoracaktır. Aynı zamanda kadersel güzel gelişmelerde yaşayacağız. İletişimsel konularda rahat olacağız. Cuma ve cumartesi günleri duygusal olacağız. Fedakarlıklarımız, empatimiz fazla olacak. İlham gücümüz, hayal gücümüz, sezgiselliğimiz artacak. Pazar günü yaşam enerjimiz artıyor. Cesaretli olacağız. Riskler alabileceğiz. İsteklerimiz için girişimler yapacağız.

13 Mart Cumartesi günü öğlen Balık burcunda Yeniay meydana geliyor. Yeniaylar taze enerjilerdir. Yeni şeylere adımlar atılır. Maneviyatımız yükselecek. Sezgiselliğimiz artacak. Sanatsal çalışmalara başlayabiliriz. Dans, müzik, yoga yapmaya başlayabiliriz. Yaratıcılığımızı ortaya koyacağız. Su sporlarıyla, suyla ilgili işlere başlayabiliriz. Balık burcundaki yeniayın ana konusu ruhsal açılımlardır, teslimiyettir, aşkın duygulardır. Bu yeniayda birlik olmayı, bir olmayı önemseyeceğiz. Bu yeniayda evrensel sevgiyi, ilahi aşkı hissedeceğiz.


Sevgili Koçlar; haftanın ilk günü gerginlikler yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili, annenizle ilgili konular ön planda olacak. Akşam saatleri güç savaşlarına girmemeye çalışın. Salı gününden perşembe akşamına kadar olumlu enerjilerde olacaksınız. Toplantılarınızı yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olabilirsiniz. Balık Yeniayı, kadersel alanınızda oluyor. Ruhsal çalışmalara başlayabilirsiniz. Eşiniz hayalindeki, idealindeki yeni bir işe başlayacaktır.


Sevgili Boğalar; haftanın ilk günü olumlu enerjilerdesiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizi, hukuki konularınızı, ticaret, turizm, medya, eğitim konularıyla ilgileneceksiniz. Salı gününde perşembe akşamına kadar kariyerinize ve annenize odaklanacaksınız. Bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Perşembe günü iletişimsel konularda rahatsınız. Balık Yeniayı, ideallerinizi paylaşan yeni insanlarla tanışmanızı sağlayacak. Kazançlarınızı hayal ettiğiniz gibi harcayabileceksiniz. Yeni oluşumların içinde olacaksınız.


Sevgili İkizler; haftanın ilk günü alacak verecek hesaplarınızla uğraşacaksınız. Parasal konularda krizler olabilir. Salı gününden perşembe akşamına kadar olumlu enerjiler içerisinde olacaksınız. Ticari, hukuki konularda, eğitim, medya, seyahatler, yurt dışı bağlantılı işlerinizle ilgileneceksiniz. Eşinizin kardeşleriyle bir arada olabilirsiniz. Balık Yeniayı, hayalini kurduğunuz iş için adımlar attıracak. İşinizde terfi edebilirsiniz.


Sevgili Yengeçler; haftanın ilk günü eşiniz, ortağınız, iş birliği içinde olduğunuz kişilerle ilgileneceksiniz. Akşam saatlerinde güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz. Salı gününden perşembe akşamına kadarına kadar maddi konular ön planda olacak. Ödemelerinizle ilgileneceksiniz. Balık Yeniayı, inançlarla, ruhsal konularla ilgili eğitimlere başlayabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz işlere yabancılarla başlayabilirsiniz. Torun haberi alabilirsiniz.


Sevgili Aslanlar; haftanın ilk günü işlerinizle, sağlığınızla, günlük rutinlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla veya yanınızda çalışanlarla krizler yaşayabilirsiniz. Salı gününden perşembe akşamına kadar eşinizle, dedenizle, ortağınızla, iş birliği yaptığınız kişilerle ilgileneceksiniz. Onlarla zorluklar yaşayabilirsiniz. Balık Yeniayı, mistik konularla ilgilenmeye başlayacaksınız. Rüyalarınıza dikkat edin. Hayallerinizi gerçekleştirmek için kredi alabilirsiniz ama iyi düşünün.


Sevgili Başaklar; haftaya olumlu başlıyorsunuz. Haftanın ilk günü krizleri fırsata çevirebilirsiniz. Salı gününden perşembe akşamına kadar işinizle, sağlığınızla, günlük işlerinizle ilgileneceksiniz. Çocuklarınızla, babanızla, partnerinizle parasal konularda zorlanabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız varsa sağlık sorunları olabilir. Balık Yeniayı karşıt burcunuzda olacak. Romantik bir evliliğe adım atabilirsiniz. Hayalinizdeki iş için yeni ortaklıklar yapabilirsiniz.


Sevgili Teraziler; haftanın ilk günü eviniz, aileniz ve babanızla ilgileneceksiniz. Aile içi krizler olabilir. Salı gününden perşembe akşamına kadar olumlu enerjide olacaksınız. Aşk, çocuklar, keyif, hobilerinizle, yatırımlarınızla ilgileneceksiniz. Balık Yeniayı, yeni işlere başlatacak. İşinizde ideallerinize göre yenilikler yapabilirsiniz. Suyla ilgili veya sanatsal konularda yeni projeler başlatabilirsiniz.


Sevgili Akrepler; haftanın ilk günü kardeşlerinizle, yakın çevrenizle, eğitim, satış, pazarlama, medya gibi konularla ilgileneceksiniz. Salı gününden perşembe akşamına kadar ev, ailevi konularda ve babanız, kayınvalidenizle zorlanacaksınız. Balık Yeniayı yalnız olanlarınıza romantik bir aşk başlatacak. Yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız sanatsal çalışmalara, hayalini kurduğunuz hobilerinizi işe çevirmek için başlangıçlar yapacaksınız.


Sevgili Yaylar; haftanın ilk günü parasal konularınızla ilgileneceksiniz. Maddi konularda krizler yaşayabilirsiniz. Salı gününden perşembe akşamına kadar kardeşlerinizle, yakın akrabalarınızla ilgileneceksiniz. Kısa bir seyahat yapabilirsiniz. Balık Yeniayı, ev ve aileyle ilgili yenilikler yaptıracak. Yeni bir ev alabilir, emlak yatırımı yapabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Veya evinizi hayallerinizdeki gibi yenileyebilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar; haftaya kendinize, kendi isteklerinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Sizler etrafınızdaki kişilere krizler yaşayabilirsiniz. Salı gününden perşembe akşamına kadar parasal konularla, kazançlarınızla ilgileneceksiniz. Balık Yeniayı, yeni ruhsal veya sanatsal eğitimlere başlatacak. Hayalini kurduğunuz işlere başlayabilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatlarında da yenilikler olacaktır.


Sevgili Kovalar; haftanın ilk gününe enerjiniz düşük başlıyorsunuz. Beklenmedik olaylar canınızı sıkabilir. Salı gününden perşembe akşamına kadar kendi isteklerinizle, işlerinizle, kişisel bakımlarınıza ağırlık vereceksiniz. Kendi kendinize sorun yaratabilirsiniz. Balık Yeniayı paranıza, kazançlarınıza yenilik getirecek. Hayalinizdeki işlerden, ruhsal konulardan, sanatsal işlerden para kazanmaya başlayacaksınız.


Sevgili Balıklar; haftanın ilk günü iş toplantılarına, organizasyonlara, davetlere ve arkadaşlarınızla ilgili konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla sorunlar olabilir. Salı gününden perşembe akşamına kadar enerjiniz düşük olacak. Eşinizin, büyük babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Burcunuzda Yeniay meydana gelecek. Her konuda hayallerinize, ideallerine göre her şeyi başlatabilirsiniz. Kendinizi güzelleştireceksiniz.