6 KASIM 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 06 Ara 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya titizlenerek başlıyoruz.

Haftaya titizlenerek başlıyoruz. Bütün aksayan işlerimizi düzelteceğiz. Faydalı ve üretken olduğumuzda kendimizi rahat hissedeceğiz. Her yaptığımız işten verim almak isteyeceğiz. Her şey mükemmel olsun isteyeceğimizden fazlaca çalışacağız. Sağlığımıza, hijyenimize önem vereceğiz. Hafta ortası ilişkilere, ortaklıklara, iş birlikteliğine önem vereceğiz. Herkesle uzlaşmak, paylaşmak, uyum ve denge sağlamak önemli olacak. Sanatsal, estetiksel konularla ilgileneceğiz. Hak, hukuk, adalet ve para konularında hassas olacağız. Hafta sonu maddi manevi güvencede olmak isteyeceğiz. Her şeyi tutkuyla yapmak isteyeceğiz. Yapmak istediklerimiz için güçlü kişilerden destekler bulacağız.

Bu hafta Neptün açıları aldanmalara ve kandırılmaya açık olduğumuzu gösteriyor. Bazı belirsizlikler, karışıklıklar olabilir. Anlaşma, sözleşme, ticari ve para konularında daha dikkatli olmak gerekecektir. Sağlığımıza da fazladan özen göstermek iyi olacaktır.
Sevgili Koçlar; haftaya işlerinizi, günlük rutinlerinizi düzenleyerek başlıyorsunuz. İletişimde, yazışmalarda dikkatli olun. Çalıştığınız insanların ailevi sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Hafta ortası ilişkilerinize önem vereceksiniz. Geleceğe ait kararlar alırken zorlanabilirsiniz. Evli olanlar eşlerinin aileleriyle zorlanabilirler. Hafta sonu para konularıyla, ödemelerinizle ilgileneceksiniz.


Sevgili Boğalar; haftaya olumlu başlıyorsunuz. Çocuklarınızla veya partnerinizle ilgileneceksiniz. Maddi konularda düzenlemeler yapacaksınız. Dikkatli hesaplar yapın. Hafta ortası işlerinize, sağlığınıza önem vereceksiniz. Sorunlarınıza barışçıl çözümler bulacaksınız. Hafta sonu eşinizle, partnerinizle beraber sıra dışı farklı şeyler yapmak sizlere iyi gelecektir. Aile bütçesi üzerine konuşmalar yapabilirsiniz.


Sevgili İkizler; haftaya ailenize ve evinize önem vereceksiniz. Evinizle ilgili tamiratlar yapabilirsiniz. Evden çalışabilirsiniz. Hafta ortası ikili ilişkilere dikkat edin. Ama olumlu enerjiler altında olacaksınız. Eğlenme isteğiniz fazla olacak. Çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Yatırım yapmak için uygun ama dikkatli yapın. Hafta sonu beslenmenize dikkat edin. Tansiyon iniş çıkışları olabilir. Duygusal hassasiyetler yaşayabilirsiniz.


Sevgili Yengeçler; haftaya yakınlarınızla fazla iletişim içerisinde olacaksınız. Onlara karşı eleştirel konuşmalar yapabilirsiniz. Ticaret, satış, pazarlama, medya, eğitim gibi konularda işleriniz varsa düzenlemeler yapacaksınız. Hafta ortası eviniz ve ailenizle ilgileneceksiniz. Aile fertlerinizle duygusal gerginlikler olabilir. Sağlığınıza özen gösterin. Hafta sonu rahat olacaksınız. Eğlenceli aktiviteler sizleri rahatlatacaktır.


Sevgili Aslanlar; haftaya parasal konularda endişeli başlıyorsunuz. Maddi konularda düzenlemeler yapacaksınız. Kuruş hesabı bile yapabilirsiniz. Hafta ortası yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Onlarla ilgili sorunları çözümleyebilirsiniz. Yatırım yapmak istiyorsanız dikkatli olun. Hafta sonu aile ve ev konuları sizi meşgul edecek. Ailenizdeki kişilerle, babanızla çatışmalar olabilir. 


Sevgili Başaklar; haftaya kendi isteklerinizi yaparak başlıyorsunuz. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Hafta ortası parasal konularla ilgileneceksiniz. Harcamalarda, kazançlarda dengesizlikler olabilir. Çocuklarınız için harcamalar yapabilirsiniz. Hafta sonu yakın akrabalar, kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Yapmak istediğiniz şeyler için destekler alacaksınız.


Sevgili Teraziler; haftaya düşük enerjiyle başlıyorsunuz. Kontrolünüz dışındaki olaylar sizleri endişelendirebilir. İnsanlarla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Hafta ortası enerjiniz artacak. Ama ailevi sorunlar ve sorumluluklarınız sizleri yorabilir. Gene de kendi isteklerinizi yapabileceksiniz. Hafta sonu maddi konular önemli olacak. Venüs para evinizde, keyif aldığınız şeyler için para harcayabilirsiniz.


Sevgili Akrepler; haftaya sosyal hayatınıza, arkadaşlarınıza önem vererek başlıyorsunuz. Tüm kazançlarınızı düzenleyeceksiniz. Parasal konularda dikkatli olun. Hafta ortasını sakin geçirin. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Annenizin kardeşleriyle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunu keyifli geçireceksiniz. Aşk ve keyif sizden yana olacak. Yorgunluğunuzu keyif aldığınız konularla ilgilenerek, dinlenerek atacaksınız.


Sevgili Yaylar; haftaya çalışma temponuz yüksek başlıyorsunuz. Geleceğe ait konuları derleyip düzenleyeceksiniz. Gelecek endişesi yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinize dikkat edin. Hafta ortası maddi konularda dikkatli olun. Sosyalleşmek isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelirseniz mesafenizi koruyun. Hafta sonu dinlenmek isteyeceksiniz. Ruhsal ve sanatsal çalışmalarla rahatlayabilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar; haftaya olumlu başlıyorsunuz. Alacağınız haberler önemli olacak. Başkalarıyla konuşurken eleştirel olabilirsiniz. Yarım kalmış işlerinizi bitirebilirsiniz. Hafta ortası kariyer, iş, gelecek, ailevi konulardaki sorumluluklar sizleri yoracaktır. Kararsız kaldığınız durumlar olabilir. Hafta sonu sosyalleşmek isteyeceksiniz. Ama evdeyiz. İnternet, telefon, zoom üzerinden arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz.


Sevgili Kovalar; haftaya maddi konularda endişeli başlıyorsunuz. Alacak verecek hesaplarınızı düzenleyeceksiniz. Sağlığınıza özen gösterin. Arkadaşlarınızla para konularında dikkatli olun. Hafta ortası rahatsınız. İş konularında güzel gelişmeler olabilir. Her türlü işinizi kolaylıkla yapabileceksiniz. Hafta sonu yoğun duygusal durumlar olabilir. Annenizle ilgili veya eşinizin ailesiyle ilgili gergin durumlar olabilir.


Sevgili Balıklar; haftaya ikili ilişkiler, eşiniz veya ortağınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Ebeveynlerinizle anlaşmazlıklar olabilir. Hafta ortası maddi konularda dengesizlikler olabilir. Alacak verecek hesaplarınızı iyi yapın. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonu olumlu geçireceksiniz. Online eğitim ve seminerlere katılabilirsiniz veya sizler bu çalışmaları yapabilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yaparak kendinizi rahatlatabilirsiniz.