5 TEMMUZ 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 05 Tem 2020

Dilek AYGEN
Haftaya dolunay ve tutulma etkileri devam ederek başlıyoruz.

Haftaya dolunay ve tutulma etkileri devam ederek başlıyoruz. Pazartesi öğle saatlerine kadar kendimizi biraz güvensiz hissedebiliriz. Her şeyi fazla ciddiye alacağız. Öğleden sonra hafta ortasına kadar daha bireysel hareket edeceğiz. Sosyalleşmek, arkadaşlarımızla vakit geçirmek, kazançlarımızla ilgilenmek önemli olacak. Hafta ortası daha sezgisel, fedakar ve empatik olacağız. İlham gücümüz yüksek olacak. Sanatsal ve ruhsal çalışmalarla ilgilenmek herkese iyi gelecektir. Hafta sonu enerjimiz artıyor. Cesur ve girişimci olacağız. İsteklerimiz doğrultusunda hareket edeceğiz.

Bu hafta Merkür ve Mars gezegenleri arasında zorlu bir açı olacak. Düşünmeden konuşabiliriz. Sert sözler ağzımızdan çıkabilir. Gerginliklere dikkat etmemiz lazım. Ama ticari yönden yeni girişimler için mücadele de edebileceğiz.

Sevgili Koçlar; kariyer, iş hayatınız ve hedeflerinizi önemseyerek haftaya başlıyorsunuz. Aile ve iş ortamında konuşmalarınıza dikkat edin. Maddi konular gündeminizde olacak. Arkadaşlıklarınıza önem vereceksiniz. Hafta sonu kendi istekleriniz için adımlar atabilirsiniz.

Sevgili Boğalar; yabancılarla olan işleriniz, eğitimler, hukuki konular, uzak akrabalarla olan konularla haftaya başlıyorsunuz. Kardeşlerinizle, yakın çevrenizle olan konuşmalarınıza dikkat edin. İş ve para konuları bu hafta ağırlıkta olacak. Hafta sonu dinlenmek, biraz olayların dışında kalmak sizlere iyi gelecektir.

Sevgili İkizler; Ortak kazançlar ve ödemelerinizle ilgilenerek haftaya başlıyorsunuz. Maddi konularla fazla ilgili olacaksınız. Arkadaşlarınızla ve parasal konularda sert konuşmalar olabilir. İş konularında bazı belirsizlikler ve karmaşalar olabilir. Hafta sonu arkadaşlarınızla sosyalleşmek sizleri rahatlatacaktır.

Sevgili Yengeçler; eşinizle veya ortaklarınızla ilgili konularla haftaya başlıyorsunuz. Parasal konular önceliğiniz olacak. Gelir gider dengesini iyi ayarlayın. İş ortamında veya annenizle konuşmalarınıza dikkat edin. Gerginliklerinizi kontrol edin. Hafta sonu tatil olsa da sizler çalışmak durumunda kalabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; iş ve sağlık konularında kararlar alarak haftaya başlıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin. Eşinizle veya ortak çalıştığınız kişilerle ilgili durumlarla ilgileneceksiniz. Maddi konularda bazı belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Yabancılarla konuşmalarınıza dikkat edin. İçinizde tuttuklarınızı sert sözlerle söyleyebilirsiniz. Hafta sonu daha rahat ve olumlu olacaksınız.

Sevgili Başaklar; haftaya olumlu başlıyorsunuz. Aşk, çocuklar, hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler olacaktır. Maddi konular yüzünden bazı sert konuşmalar yapabilirsiniz. İnsanlara karşı fazla fedakarlık yapacağınız bir haftadasınız. Hafta sonu sosyalleşme isteğiniz sizlere fazla para harcatabilir.

Sevgili Teraziler; ailevi konularla, evinizle ilgili konularla haftaya başlıyorsunuz. Hafta ortası yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız işler yapabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle konuşmalarınıza dikkat edin. İş konularında bazı karmaşalar olabilir. Sağlığınıza da dikkat edin. Hafta sonu yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz.

Sevgili Akrepler; haftaya yakın çevre ilişkilerinize, ticarete, iletişimsel konulara ağırlık vererek başlıyorsunuz. Ailevi konular, babanız, aşk, çocuklar hafta ortası odağınızda olacak. İş hayatınızda yabancılarla konuşurken sakin kalmaya bakın. Hafta sonu enerjik olacaksınız, günlük rutinlerinizle ilgileneceksiniz.

Sevgili Yaylar; haftaya para konularınızı çözümlemekle başlıyorsunuz. İletişim trafiğiniz fazla olacak. Eşinizle veya ortağınızla maddi konularda gerilimler ve tartışmalar olabilir. Aileniz için bazı fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Hafta sonu enerjiniz yüksek olacak. Eğlenceye zaman ayıracaksınız.

Sevgili Oğlaklar; kendi önceliklerinize önem vererek haftaya başlıyorsunuz. Özgürce para harcama isteğiniz aile fertlerinizi memnun etmeyecektir. Eşinizle veya ortağınızla maddi konular yüzünden gerginlikler olabilir. Yakın çevrenizle ilgili duygusal durumlar olabilir. Hafta sonu ailevi konularla, evinizle ilgili konularla ilgileneceksiniz.

Sevgili Kovalar; haftaya enerjiniz düşük başlıyorsunuz. Yaşayacağınız olayları kontrol edemeyebilirsiniz. Kendi isteklerinizi yapmak isteyeceksiniz. Parasal konularda kaoslar olabilir. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ve iş ortamınızda gergin konuşmalar yapabilirsiniz. Hafta sonu kısa bir seyahat sizlere iyi gelecektir.

Sevgili Balıklar; Gelecek planlarınızla ilgilenerek haftaya başlıyorsunuz. Kontrolünüz dışındaki olaylar karşısında esnek olun. Biraz geri planda kalmak isteyebilirsiniz. İdealist yönlerinizi ortaya koyarken çocuklarınızla veya partnerinizle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu parayla ilgili gelişmeler yaşayacaksınız. Maddi konularda destekler bulacaksınız.