5 EYLÜL 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 05 Eyl 2021

Dilek AYGEN
Haftaya biraz endişeli ve koşuşturmacalarla başlıyoruz. İşlerimize ve sağlığımıza önem vereceğiz.

Haftaya biraz endişeli ve koşuşturmacalarla başlıyoruz. İşlerimize ve sağlığımıza önem vereceğiz. Hafta ortası ilişkiler, ortaklıklar önemli olacak. Her şeyde denge, uyum, ahenk yaratmak isteyeceğiz. Hafta sonuna yoğun duygusallıkla gireceğiz. Güç, tutku, hırs, para önceliğimiz olacak. Her şeyle bütünleşmek isteyeceğiz.

7 Eylül Salı günü Başak burcunda Yeniay meydana gelecek. Her Yeniay yeni başlangıçların olduğu, enerjimizin yükseldiği zamanlardır. Yepyeni başlangıçlar için bizleri cesaretlendirir. Başak Yeniay’ı tatil mevsiminin bittiğini artık işlerimize odaklanmamız gerektiğini gösteriyor. İşlerimizi toparlayıp düzenleyeceğiz. Yeni bir sistem kuracağız. Temizlik, tamirat işleriyle ilgileneceğiz. Çok çalışıp sonuç almak isteyeceğimiz bir Yeniay olacak. Sağlığımıza özen göstereceğiz. Şifa çalışmaları yapacağız. Sürpriz başlangıçların olacağı bir Yeniay olacak.

11 Eylül Cumartesi günü aşk, sevgi, ilişkiler gezegeni Venüs Akrep burcuna geçiyor. Aşkta, sevgide, ilişkilerimizde artık acil ihtiyacımız derinlik ve tutku olacak. Bütünleşmeden doyuma ulaşamayacağız. Aşkta güç savaşlarına girebiliriz. Aşk ve nefreti bir arada yaşayacağız. Hem ilişkilerimizde hem parada krizler yaşayabiliriz. Sevdiğimiz kişi için her şeyi yapacağız. Yeni başlayacak ilişkiler fırtınalı da olsa uzun soluklu olacak. Kıskançlık, haset, kin, intikam bu duygular yoğun olacağı için, ileride üzülmemek adına dikkatli olmalıyız. Parayı da tutkuyla isteyeceğiz. Para olmadan olmaz diyeceğiz.


Sevgili Koçlar; Yeniay iş ve sağlık konularında yenilikler yapmanızı sağlayacak. Daha detaycı olacaksınız. İş ve kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Beslenmenizi, diyetinizi düzenleyeceksiniz. Evcil hayvan alabilirsiniz. Venüs, alacak verecek hesaplarınızda size şans getirecek. Cinsellik ön planda olacak. Maddi manevi destekleneceksiniz.


Sevgili Boğalar; Yeniay sizlere aşk getirecek. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Yaratıcı yönlerinizle yeni başlangıçlar yapacaksınız. Sanat ve sporla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Venüs sizlere de aşk getirecek. İlişkilerden yana şanslı olacaksınız. Evlilik kararı alabilirsiniz. Ortaklı işler yapabilirsiniz. İş anlaşmaları yapabilirsiniz.


Sevgili İkizler; Yeniay ev, aile, babanızla, köklerinizle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Aile kurabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Ev alabilirsiniz. Evinizde tadilatlar yapabilirsiniz. Venüs, yalnız olanlarınıza aşkı iş ortamından getirebilir. İş, sağlık konularında olumlu bir dönemde olacaksınız. Tatlıyı ve yemeği fazla kaçırmayın. Tembellikler de yapmak isteyeceksiniz.


Sevgili Yengeçler; Yeniay iletişim konularında yeni başlangıçlar yaptıracak. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Yeni ticari, satış, pazarlama, medya gibi konularda sözleşmeler yapabilirsiniz. Kardeş ve yakınlarınızla yeni bir döneme gireceksiniz. Venüs, sizlere aşk getirecek. Hayattan keyif alacağınız her türlü aktiviteyle ilgileneceksiniz.


Sevgili Aslanlar; Yeniay paranızla, kazançlarınızla ilgili gerçekçi adımlar atmanızı sağlayacak. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Yeni kazanç yollarını deneyebilirsiniz. Kendi değerinizi anlayacaksınız. Venüs, aileden yana sizleri şanslı yapacak. Aile ilişkileriniz olumlu olacak. Miras konuları gündeminizde olacak. Evinizi dekore edebilirsiniz.


Sevgili Başaklar; Yeniay burcunuzda oluyor. Hayatınızda her konuda yeni kararlar alacaksınız. Görüntünüz, sağlığınız, kariyeriniz, ilişkileriniz, aileniz, evinizle ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Venüs, sizleri yakın çevrenizle sosyalleştirecek. İletişimsel konularda şans getirecek. Düşüncelerinizi ifade edebileceksiniz. Aşk yakın çevrenizden gelecek.


Sevgili Teraziler; Yeniay kadersel alanınızda olduğu için yeni karalarınızı uygulamak için biraz bekleyin. Bu dönem biraz inzivaya çekilebilirsiniz. Dinlenebilirsiniz. Ruhsal konularda detaylı bir inceleme yapabilirsiniz. İç dünyanıza döneceksiniz. Venüs parasal açıdan sizlere şans getirecek. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz.


Sevgili Akrepler; Yeniay sosyal hayatınız, işten kazançlarınızda yeni başlangıçlar yaptıracak. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sizinle aynı ideali paylaşan kişilerle yeni işlere başlayabilirsiniz. Venüs burcunuza geçiyor. Cazibeniz, çekiciliğiniz artacak. Her konuda şanslı olacaksınız. Kendinizi güzelleştireceksiniz.


Sevgili Yaylar; Yeniay kariyer, statü, anne, eşinizin ailesiyle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Geleceğe dönük hedeflerinizde yeni kararlar alacaksınız. Çalışıyorsanız terfi alabilirsiniz. Venüs, sizleri geri plana alacak. Platonik bir aşk yaşayabilirsiniz. Yalnızlıktan keyif alacaksınız. Yurt dışı bağlantılı işlerinizden para kazanabilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar; Yeniay hayat amacınızı gerçekçi düşünmenizi sağlayacak. Yabancılar, yurt dışı işler, medya, eğitim, hukuki konular, eşinizin akrabalarıyla ilgili, babanızın iş ve sağlığıyla ilgili yeni kararlar alacaksınız. Günlük rutinlerinizden kurtulmak için yeni adımlar atacaksınız. Venüs, işten kazançlarınızı arttıracak. Sosyalleşmek, arkadaşlarınızla olmak sizlere keyif verecek.


Sevgili Kovalar; Yeniay sizlere maddi konularda, miras, vergi, kredi konularında yeni düzenlemeler yaptıracak. Sağlığınıza dikkat edin. Bu Yeniay sizlere dönüşüm yaşatacak. Küllerinizden doğacaksınız. Metafizik konularla ilgileneceksiniz. Venüs iş, kariyer, geleceğe dönük planlarınızda şans getirecek. Yetenekleriniz görünecek.


Sevgili Balıklar; Yeniay ilişkiler adına yeni adımlar attıracak. Evlenebilirsiniz, ortaklık kurabilirsiniz. Sevdikleriniz ön planda olacak. Önemli bağlantılar kurabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Venüs sizlere yeni şeyler öğrenmeye teşvik edecek. Hayata bakışınıza olumlu yönden katkı sağlayacak. Hayatın tadını çıkartacaksınız. Aşk uzaklardan gelecek.