31 OCAK 2017, SALI

Dolunay KARACA 31 Oca 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Balık burcunda hareketine devam ediyor. Güzel konuşmak, yazmak adına uyumlu etkiler altındayız.

Ay, Balık burcunda hareketine devam ediyor. Güzel konuşmak, yazmak adına uyumlu etkiler altındayız. Yalnız bizden yaşça büyük, olgun kimseler tarafından fikirlerimizde çatışmalar yaşanabilir. Ay ve Satürn arasında kare yani uyumsuz açı mevcut. Ve gün boyu etkili olacak; bir yandan yaralarımızı sarmayı başarırken, diğer taraftan karamsar duygulardan arınmayı öğrenmek durumundayız.

KOÇ: Sevgili Koçlar, yalnız kaldığınızda özellikle geçmişe takılı yaşıyorsunuz bu aralar, bundan çok da keyif almıyorsunuz. Yaratıcılık konularında ise hayli başarılı olduğunuzu söyleyebilirim. Aşk konularında, partneriniz size açılmış ve hislerini söylemiş, kırıldığı noktaları belirtmiş; siz de üzerinize düşeni yapmalısınız. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, geçmişte dargınlık yaşadığınız birileriyle barış yapma zamanı sizler için, bu kişi çünkü sizi düşünüyor ve desteklemek için elinden geleni yapıyor, yaptıklarından ötürü pişman ve sizi kaybetmenin üzüntüsünü taşıyor. 

İKİZLER: Sevgili İkizler, Etrafınızdaki olaylara yetişmekte zorlanabilirsiniz. İş konusunda ise kendinizi kurban etme ihtimaliniz var, fazla iyimser bakmak isteyeceksiniz fakat hayal kırıklığı riski taşıyan bir gündesiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, sosyalleşmek isteyecek ve çeşitli organizasyonlara katılacaksınız. Aşk ve sevgi konularında kararlı ve netsiniz. Ciddi düşünceler içerisinde olacak ve iyi planlama sayesinde karşı tarafın dikkatini tam anlamıyla çekebileceksiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, Sevgi ve aşk konularında ilişkiniz gittikçe güçleniyor, bunu sizler de hissediyorsunuz, hayata daha farklı bakıyorsunuz,  seviyor ve seviliyorsunuz. Eşinizin veya partnerinizin başarısı sizi de mutlu edecek, attığı bir adımın büyüdüğünü ve iyiye gittiğini göreceksiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, ortaklıklar ve para konularınızda beklenmedik ani gelişmeler var, tartışma ve rekabetin de arttığı bir hafta sizler için. Ameliyat veya hastalık haberleri gündemde olabilir. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler, elini taşın altına koyma vakti geldi bazı Teraziler için. Karar almak ve uygulamak, ilişkilerini sağlamlaştırmak veya hız kazandırmak gerekebilir. Hafta genelinde günlük rutin işleriniz yoğun olacak, organizasyonlarda aksilikler yaşanabilir, bazı gerçeklerle yüzleşmek gerekebilir.

AKREP: Sevgili Akrepler, ev ve aile konularında güzel gelişmeler yaşayacaksınız, manevi olarak huzurlu bir haftadasınız aslında, kafanız rahatlamaya başlıyor ve bazı noktalarda netleşmenin mutluluğunu yaşıyorsunuz. Aşk ve sevgi konularında sinirli konuşmalardan kaçınmanız gerekecek.

YAY: Sevgili Yaylar, hobileriniz ve arkadaşlıklarınız ve gezme tozma modunuz yüksek olacak, yeni bir şeyler öğrenme isteğiniz artacak, yeni yerler keşfetme arzunuz tavan yapacak. Biraz motivasyon konusunda sorunlar olabilir ama üstesinden geleceksiniz. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, maddi konularda  iyi gelişmeler yaşanacak, çeşitli teklifler ve iş görüşmeleri yapacaksınız. Yakın çevre ilişkileriniz hareketli ve canlı olacak, kısa seyahatler gündeme gelebilir. Oturmaktan sıkılan Oğlaklar için bol hareketli bir gün.

KOVA: Sevgili Kovalar, güzel teklifler almanız, işinizi büyütmeniz, liderlik ve organizasyon kabiliyetinizin güçlenmesi size iyi gelecek. Bugün genel anlamda maddi yani para konularınız önem taşıyor, yapmak istedikleriniz için bütçe planlaması, ödemeler gündemde.

BALIK: Sevgili Balıklar,  sevdiğiniz kişiyle bir arada olmak ve romantik yemekler yemek isteyebilirsiniz. Sahip olduklarınız konusunda aceleci bir tutumla yaklaşmak, aceleyle kalkmak yanlış kararlar aldırabilir. Maddi konularda hassas bir dönem.