Vakıf Katılım web

31 ARALIK 2021 CUMA

Dilek AYGEN 31 Ara 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, bu yılın anahtar kelimeleriniz maneviyat ve para.

Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, bu yılın anahtar kelimeleriniz maneviyat ve para.

Satürn, bu yıl da sizleri sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, işten kazançlarınız, hayallerinizle ilgili konularda testten geçirmeye devam edecek.
Jüpiter Balık burcunda sizleri içsel yolculuğa çıkartacak. Maneviyata yöneleceksiniz. Ve Jüpiter 11 Mayıs 2022 günü burcunuza geçerek şanslarını sizlere verecek. 2023 yılının provasını yapmış olacaksınız.
18 Ocak günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. Odağınızı 18 ay boyunca kendi değerinize ve paranıza yönlendireceksiniz. Kendi değerinizi anlayınca maddi manevi gelişeceksiniz.
30 Nisan Güneş tutulması sahip olduklarınız, paranız, kazançlarınız, değerlerinizle ilgili bitiş ve başlangıçlar yaptıracak. Baba ve baba gibi otorite figürleriyle ilişkileriniz etkin olacak.
25 Ekim Güneş tutulması ortaklaşa kazanımlarınızda, eşinizin veya ortağınızın parasında, miras, nafaka, vergi, kredi, cinsellik, sağlık, gizemli konularda ani olaylar meydana gelecek. Güç kullanmanız gereken durumlar olabilir.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum. 


Boğalar ve yükselen Boğalar, bu yılın anahtar kelimeleriniz dostluk ve ben.

Satürn bu yıl da kariyer, gelecek planları, toplum statünüz, anneniz, eşinizin ailesiyle ilgili konularda testten geçirecek. Jüpiter Balık işten kazançlarınızı arttıracak. Sosyal çevreniz genişleyecek. Jüpiter Koç 11 Mayıs gününden itibaren 5 ay boyunca sizleri gizli düşmanlarınızdan koruyacak. Yurt dışı bağlantılı işlerden kazanç elde edebileceksiniz. Eşinizin iş ve sağlığında olumlu gelişmeler olacak.
18 Ocak günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. Odağınızı 18 ay boyunca kendinize çevireceksiniz. “Kendim için ne istiyorum? Neler yapabilirim?” sorularına cevap bulabileceksiniz. Ruhsal yolculuğunuzda sizdeki değişimleri anlayacaksınız.
30 Nisan günü burcunuzda Güneş tutulması olacak. Sizlere verilen görevlere sadık kalmalısınız. Bu görevler birinin zor durumu sonucu ortaya çıkabilir.
25 Ekim günü Akrep burcundaki Güneş tutulması ikili ilişkilerde, eşinizle, ortağınızla olan ilişkilerinizde, baba tarafınızın ailesiyle ilişkilerinizde ani olaylar yaşamanıza sebep olacak.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.


İkizler ve yükselen İkizler, bu yılın anahtar kelimeleri kariyer ve ruhsallık.
Satürn bu yıl da sizleri yabancılardan, ticaretten, eğitimden, hukuki konulardan, eşinizin akrabalarından, babanızın iş ve sağlık konularından testten geçirecek.
Jüpiter Balık, kariyer ve iş konularında güzel gelişmeler yaşatacak. Toplumsal statünüzde olumlu değişimler olacak. Annenizle, eşinizin ailesiyle de ilgili konularda şans sizden yana olacak. Jüpiter Koç 11 Mayıs gününden itibaren 5 ay boyunca işten kazançlarınızı arttıracak. Sosyal çevreniz genişleyecek. Arkadaşlarınızla sosyalleşeceksiniz.
18 Ocak günü ay düğümleri burç değiştiriyor. Kadersel değişimler yaşayacaksınız. Odağınızı kontrol etmek yerine içinize, özünüze çevireceksiniz. “Ben kimim?” sorusuna cevap bulacaksınız.
30 Nisan Güneş tutulması ruhsal sağlığınıza önem vermenizi istiyor. Sorumluluklar sizleri yorabilir. Eşinizin iş ve sağlık konularında bitiş ve başlangıçlar olacak.
25 Ekim Güneş tutulması işinizde, sağlığınızda, yanınızda çalışanlarla ilişkilerinizde, babanızın kardeşleriyle ilgili, evcil hayvanlarınızla ilgili ani olaylar yaşatacaktır.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum. 

 

Yengeçler ve yükselen Yengeçler, bu yılın anahtar kelimeleri inanç ve dostluk.
Satürn bu yıl da sizleri ortaklaşa kazançlardan, alacak verecek hesaplarından, miras, vergi, sağlık, cinsellik, bilinmeyen konulardan testten geçirecek.
Jüpiter Balık şansları sizlere de veriyor. Yabancılar, yurt dışı bağlantılı işler, medya, ticaret, hukuki konular, eğitimlerden yana şanslı olacaksınız. Jüpiter Koç 11 Mayıs gününden itibaren 5 ay boyunca kariyerinizde, işlerinizde bolluğunu verecek. Annenizle ilgili, eşinizin ailesiyle ilgili güzel gelişmeler olacak.
18 Ocak günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. Odağınızı sosyalleşmeye, arkadaşlarınıza, işten kazançlarınıza çevireceksiniz.
30 Nisan Güneş tutulması arkadaşlarınızın birinin zor durumundan veya çocuklarınızın eşlerinden dolayı oluşacak durumlarla ilgili bitiş ve başlangıçlar yaptıracak.
25 Ekim Güneş tutulması aşk, hayattan keyif alma, yaratıcılık, çocuklarınızla ilgili, hobilerinizle ilgili, babanızın parasıyla ilgili ani olaylar yaşatacak. Aşkta ani karşılaşmalar olabilir.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.


Aslanlar ve yükselen Aslanlar, bu yılın anahtar kelimeleri cinsellik, para ve kariyer.
Satürn bu yılda ilişkilerden, evlilikten, ortaklıklardan testten geçirecek.
Jüpiter Balık ortak kazanımlarınızda karlığı çıkacağınızı gösteriyor. Eşinizin parası artacaktır. Bilinmeyen okült konular hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Jüpiter Koç 11 Mayıs’tan itibaren 5 ay boyunca sizlere de şans ve fırsatlar verecek. Seyahatler, eğitimler, hukuki konular, ticaret, medya konularında olumlu gelişmeler olacaktır.
18 Ocak günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. Odağınızı 18 ay boyunca kariyere, gelecek planlarınıza, annenize, eşinizin ailesine çevireceksiniz.
30 Nisan Güneş tutulması kariyer ve iş konularında daha fazla görev alacağınızı gösteriyor. İş ve kariyerde bitiş ve başlangıçlar var. Bekar olanlarınız evlenebilir.
25 Ekim Güneş tutulması ev, yuva, aile yaşantınızı etkileyecek. Aile bireyleriyle, babanızla ilişkilerinizde ani olaylar olabilir.
Her şeyin gönlünüzce olacağı bir yıl diliyorum.

Başaklar ve yükselen Başaklar, bu yılın anahtar kelimeleriniz ilişki ve amaç
Satürn bu yılda sizleri iş, sağlık konularında, beslenme, gündelik rutinlerinizden, baba tarafından akrabalarınızdan, evcil hayvanlarınızdan testten geçirecek. İşinizle ilgili sorumluluklarınız fazla olacaktır.
Jüpiter Balık bekar olanlarınızı evlendirecektir. Evli olanlarınız dikkatli olmalılar. Ortaklı işlere girebilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Jüpiter Koç 11 Mayıs gününden itibaren 5 ay boyunca ortak kazanımlarınızda artış yaptıracak. Eşinizin geliri artacaktır. Gizemli konuları araştırmaya başlayacaksınız.
18 Ocak günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. Odağınız 18 ay boyunca hayat amacınızda olacak. Yabancılar, yurt dışı bağlantılı işler, hukuki konular, dini ve felsefik konular, ticaret, medya, eğitimler, seyahatler, babanızın iş ve sağlık konuları gündeminizde olacak.
30 Nisan Güneş tutulması hayat amacınızı sorgulatacak. Hayata bakışınız değişecek. İnançlarınız değişebilir. Uzak akraba ve eşinizin akraba ilişkilerinizde sorunlar olabilir.
25 Ekim Güneş tutulması yakın çevre, kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde ani olaylar meydana gelebilir. İletişimsel konularda bitiş ve başlangıçlar var.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.

 

Teraziler ve yükselen Teraziler, bu yılın kelimeleriniz iş ve para.
Satürn bu yılda aşktan, çocuklardan, hayattan keyif almadan, spekülatif kazançlardan testten geçirecek.
Jüpiter Balık iş ve sağlıktan sizleri koruyacak. İşleriniz artacak. Jüpiter Koç 11 Mayıs gününden itibaren 5 ay boyunca evlilikle, ortaklıklarla ilgili güzel gelişmeler yaşatacak. Bekar olanlarınız evlenebilir. Ortaklı işler kurabilirsiniz. Taşınabilirsiniz.
18 Ocak günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. Odağınız 18 ay boyunca maddi konularda, cinsellikte, sağlıkta, gizemli konularda olacak.
30 Nisan Güneş tutulması ortaklaşa paralarda zorunlu görevler alacağınızı gösteriyor. Miras, vergi, kredi gibi konularda sorunlar olabilir.
25 Ekim Güneş tutulması kazanımlarınızla, paranızla ilgili ani olaylar yaşatacak. Kendi değerinizi bir kriz sonucu anlayabilirsiniz.
Her şeyin gönlünüzce olacağı bir yıl diliyorum.

Akrepler ve yükselen Akrepler, bu yılın kelimeleriniz aşk ve ilişki.
Satürn bu yılda ev, yuva, aile, kökler, atalar, babanızla ilgili konulardan testten geçirecek.
Jüpiter Balık sizlere aşk vadediyor. Aşk, çocuklar, hayattan keyif alma, tatiller, yaratıcılık, hobiler, borsa gibi kazanlardan, piyangodan şanlı olacaksınız. Çocuklarınızdan güzel haberler gelecek. Bebek sahibi olabilirsiniz. Jüpiter Koç 11 Mayıs gününden itibaren 5 ay boyunca işinizde bereketinizi verecek. Yeni iş imkanları olabilir. Günlük rutinlerinizi kolaylıkla yapacaksınız. Sağlığınızı koruyacak. İştahınız açılabilir.
18 Ocak günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. Odağınızı 18 ay boyunca ilişkilerde tutacak.
30 Nisan Güneş tutulması evlilik, boşanma, ilişkiler, taşınma gibi konularda görevlerinizi arttıracak. Bitişler ve başlangıçlar olacak.
25 Ekim Güneş tutulması burcunuzda meydana geliyor. Gücünüzü ortaya koyarak yeniyi hayatınıza çekmek için bitiş ve başlangıçları tüm hayat alanınızda yaşayacaksınız.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.

 

Yaylar ve yükselen Yaylar, bu yılın anahtar kelimeleri yuva, sağlık ve iş
Satürn bu yılda sizleri kardeşlerinizden, yakınlarınızdan, iletişimsel konulardan, annenizin veya kayınpederinizin iş ve sağlık konularından, düşüncelerinizden testten geçirecek.
Jüpiter Balık sizlere ev, yuva, ailevi konularda şanslar verecek. Emlak alım satımı, taşınmalar olabilir. Aile içi ilişkiler yolunda gidecek. Jüpiter Koç 11 Mayıs gününden itibaren 5 ay boyunca aşk sizlerle olacak. 2023 yılının ön provasını yapacaksınız. Aşk, çocuklar, keyif, hobiler, borsa gibi, piyango gibi spekülatif kazançlarda güzellikler yaşayacaksınız.
18 Ocak günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. Odağınızı 18 ay boyunca gündelik düzenize, işlerinize, sağlığınıza çevireceksiniz. Pek çok şeyi keyifle aynı anda yapmaya çalışabilirsiniz.
30 Nisan Güneş tutulması işlerinizle, gündelik işlerinizle, yanınızda çalışanlarınız, çalışma arkadaşlarınızla ilgili görevlerinizi arttıracak. Bitiş ve başlangıçlarınız zor durumlar yüzünden olabilir. Sağlığınıza da dikkat edin.
25 Ekim Güneş tutulması kontrolünüz dışında ani olaylar olacağını gösteriyor. Kadersel gelişmeler olacak. Kendinizin güç kullanmak zorunda kalacağınız durumlar olabilir. Eşinizin iş ve sağlık konularında bitiş ve başlangıçlar olabilir. Ruh sağlığınıza dikkat edin.
Her şeyin gönlünüzce olacağı bir yıl diliyorum.

Oğlaklar ve yükselen Oğlaklar, bu yılın anahtar kelimeleri kardeş ve yaratıcılık.
Satürn bu yılda da sizleri paradan, yatırımlardan, sahip olduklarınızdan, değerlerinizden testten geçirecek.
Jüpiter Balık yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizde güzellikler getirecek. Satış, pazarlama, ticaret, medya, eğitim konularından bolluğunuz bereketiniz artacaktır. Jüpiter Koç 11 Mayıs gününden itibaren 5 ay boyunca ev, yuva, aileyle ilgili güzellikler yaşatacak. Emlak alım satımı yapabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Ev kurabilirsiniz.
18 Ocak günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. Odağınızı 18 ay boyunca aşka, çocuklarınıza, hobilerinize, yaratıcılığınıza, spekülatif kazançlara çevireceksiniz.
30 Nisan Güneş tutulması partnerinizle ilgili, çocuklarınızla ilgili görevlerinizi arttıracak. Hayattan keyif almak sizler için kolay olmayabilir. Çocuklarınızın ve partnerinizin hayatlarında zor durumlar olabilir.
25 Ekim Güneş tutulması sosyal hayatınızda, arkadaş ilişkilerinizde, işten kazançlarınızda, annenizin parasıyla ilgili ani olaylar yaşatacak. Bu konularda bitiş ve başlangıçlar olacaktır.
Her şeyin gönlünüzce olacağı bir yıl diliyorum.

 

Kovalar ve yükselen Kovalar, bu yılın anahtar kelimeleriniz para ve aile
Satürn bu yılda da hayatınızı her konuda şekillendirmenizi, tekrar yapılandırmanızı istiyor. Baştan hayatınıza biçim vermek zor geliyor olabilir.
Jüpiter Balık sizlere paradan yana şans ve fırsatlar sunuyor. Yatırımlar yapabilirsiniz. Yeni kazanç yollarından para kazanabilirsiniz. Nasılsa para geliyor, diye harcamalarınız da artabilir. Harcarken dikkatli olun. Jüpiter Koç 11 Mayıs gününden itibaren iletişimsel konularda şans ve fırsatlar verecek. Yakınlarınızla, kardeşlerinizle ilişkilerinizde güzellikler olacak.
18 Ocak günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. Odağınızı 18 ay boyunca evinize, ailenize, babanıza, köklerinize çevireceksiniz.
30 Nisan Güneş tutulması babanızla ilişkilerinizi ön plana alacak. Ailevi konularda zor durumlar olabilir. Bu yüzden sorumluluklarınız artabilir. Ev ve ailenizle ilgili konularda bitiş ve başlangıçlar olacaktır. Taşınabilirsiniz.
25 Ekim Güneş tutulması kariyerinizde, işinizde, hedeflerinizde, gelecek planlarınızda ani olaylar yaşatacaktır. Anneniz ve eşinizin ailesiyle de ilgili konular gündeminizde olacak. Toplum önünde gücünüzü kullanacağınız durumlar olacaktır.
Her şeyin gönlünüzce olacağı bir yıl diliyorum.

Balıklar ve yükselen balıklar, bu yılın anahtar kelimeleriniz ben ve şans.
Satürn bu yılda da kontrolünüz dışındaki olaylara müdahale ediyor. Bilinçaltınızdaki korkularınızın üstesinden gelecek çalışmalar yapın. Ruhsal konularla ilgilenin. Eşiniz iş ve sağlık konularında testlerden geçecek.
Ve Jüpiter burcunuzda her konuda şans ve fırsatlar sizlerden yana olacak. Bolluğunu bereketini sizlere verecek. Evrensel sevgiyi herkese yayacaksınız. Jüpiter Koç 11 Mayıs gününden itibaren paradan yana sizlere güzellikler verecek. Paranız artabilir. Yeni kazanç yollarınız olacaktır. Harcamalarınızda abartıya kaçmayın.
18 Ocak günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. Odağınızı 18 ay boyunca kardeşlerinize, yakın çevrenize, kendi düşüncelerinize ve tim iletişimsel konulara çevireceksiniz.
30 Nisan Güneş tutulması kardeşlerinizin, yakınlarınızın zor durumları yüzünden görevlerinizi arttıracak. Yakın ilişkilerinizde bitiş ve başlangıçlar olacak. Eğitim, ticaret, satış, pazarlama, trafik, lojistik, kısa seyahatler gündeminizde olacak.
25 Ekim Güneş tutulması uzak akrabalarla, eşinizin kardeşleriyle ilgili ani olaylar yaşatacaktır. Yabancılar, yurtdışı işler, medya, eğitimler, hukuki konularda, inançlarınızda bitiş ve başlangıçlar olacak. Hayata bakışınız farklılaşacak.
Her şeyin gönlünüzce olduğu bir yıl diliyorum.