3 ŞUBAT 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 03 Şub 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya Ay Kova burcunda giriyoruz. 4 Şubat'ta Kova burcunda Yeniay meydana gelecek.

Yeniaylar yeni başlangıçlar, yeni girişimler için taze enerjilerdir. Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay bireysel farklılığımızı daha iyi hissetmemizi ve bunları dışa vurabilecek ortamları yaratabilmemiz için önemli fırsatlar getirecektir. Özgün özelliğimizi ortaya koyma zamanıdır. Neye ve kime ‘’HAYIR’’ demek istiyoruz? Doğum haritalarımızda Kova burcu hangi evdeyse o konularda yeni deneyimler yaşayacağız ve yeni başlangıçlar yapacağız.

Sevgili Koçlar; bu Yeniay’ı arkadaşlık alanlarında yaşayacaklar. Yeni arkadaşlarla tanışıp, yeni gruplara, derneklere, cemiyetlere girecekler. Gelecekle ilgili yeni planlar yapacaklar ve yeni projelere başlayacaklar.

Sevgili Boğalar; bu Yeniay’ı kariyer alanlarında yaşayacaklar. İşleriyle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirler. Yeni iş gruplarıyla çalışabilirler. Ebeveynlerinden destekler alacaklar.

Sevgili İkizler; bu Yeniay’ı hayat amaçlarını gerçekleştirmek için güzel başlangıçlar yaparak değerlendirebilirler. Yeni eğitime başlayabilirler, yurtdışı bağlantılı işlerinde yenilikler yapabilirler.

Sevgili Yengeçler; bu Yeniay’ı ortak kazançlar alanında yaşayacaklar. Bekledikleri paraları veya bir mirası alabilirler. Veya ödeyemedikleri borçlarını yapılandırmak için adımlar atabilirler.

Sevgili Aslanlar; bu Yeniay’ı ikili ilişkiler alanında yaşayacaklar. Yeni ortaklıklara adım atabilirler. Bekar Aslanlar evlilik kararı alabilirler. Taşınmaya, yer değişikliğine karar verebilirler.

Sevgili Başaklar; bu Yeniay’ı hizmet ve sağlık alanlarında yaşayacaklar. Yeni bir işe başlayabilirler veya günlük hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atabilirler. Sağlıklarıyla ilgili düzenlemeler yapabilirler.

Sevgili Teraziler; bu Yeniay’ı aşk, çocuklar ve yaratıcılık alanlarında yaşayacaklar. Sanat konularında yeteneklerini kullanabilirler. Yeni bir ilişkiye başlayabilirler veya hobilerini işe çevirmek için yeni adımlar atabilirler.

Sevgili Akrepler; bu Yeniay’ı aile yuva alanlarında yaşayacaklar. Yeni bir eve taşınabilirler. Aile kurmaya karar verebilirler. Evlerinde aile gibi gördükleri arkadaşlarıyla güzel vakitler geçireceklerdir.

Sevgili Yaylar; bu Yeniay’ı yakın çevre ve iletişim alanlarında yaşayacaklar. Kardeşleriyle beraber yeni bir eğitime veya işe başlayabilirler. Medya ve yayıncılık alanlarında yapmak istedikleri işlerle ilgili anlaşmalar yapabilirler.

Sevgili Oğlaklar; bu Yeniay’ı para ve sahip oldukları değerler alanlarında yaşayacaklar. Maddi konulara bakış açıları farklılaşacaktır. Yeni kaynaklar bulmak için adımlar atabilecekler.

Sevgili Kovalar; bu Yeniay’ı kendi burçlarında, “Ben” alanlarında yaşayacaklar. Kendileriyle her konuda yeni başlangıçlar yapabilirler. Sağlıklarına ve dış görünüşlerine önem verecekler.

Sevgili Balıklar; bu Yeniay’ı kontrol dışı alanlarında yaşayacaklar. Geri planda yürüttükleri işlerde yeni başlangıçlar yapabilirler. Hastane, hapishane veya yardım kuruluşlarında gönüllü çalışmaya başlayabilirler.