3 MAYIS 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 03 May 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve estetik, eşitlik konularına ağırlık vererek başlıyoruz.

Haftaya ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve estetik, eşitlik konularına ağırlık vererek başlıyoruz. Herkesle uyum içerisinde olmak isteyeceğiz. Hoşgörü ve denge içerisinde anlaşmak, uzlaşmak önemli olacak. Hafta ortası yoğun ve derin duygular içerisinde olacağız. Maddi manevi güvencelerimiz önemli olacak. Duygularımızı gizlemeye çalışsak da pek mümkün olmayacak. Hafta sonuna iyimser, neşeli, canlı gireceğiz. Yeni deneyimler, yeni keşifler yapmak, özgür olmak, eğitimler, seminerler bizlere mutluluk verecek.

5 Mayıs Salı günü Ay düğümleri burç değiştirecek. İkizler- Yay burçlarında hareket edecekler. Kuzey Ay düğümü İkizler burcu olduğu için yakın çevre, akrabalar, kardeşler, bize ait düşünceler, kısa seyahatler, eğitimler, iletişimle ilgili her konu, ticaret, medya, trafik, taşımacılık, bilgiler, yazmak, çizmek bu konulara öncelik vereceğiz. Bildiğimiz, emin olduğumuz bilgileri herkesin anlayacağı bir şekilde anlatacağız. Bilgiye hızlı, pratik ve kısa yoldan ulaşacağız. Ay düğümleri 18 yıl önce de bu konumdaydılar. Tekrar aynı konular bizleri bekliyor.
7 Mayıs Perşembe günü Akrep burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunaylar Yeni aylarda başlattıklarımızın görünür olduğu zamanlardır. Stresli de olsa bizlere farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşatırlar. Boğa Akrep Dolunay sahip olmak ve paradır. Benim paramla bizim paramız arasında denge ister. Akrep Dolunayı tutkularımızla, gücümüzle, korkularımızla yüzleşip bunları dönüştürmemizi sağlayacak. Bir yanımız güvende, rahatta ol derken, diğer yanımız risk al gücünü kullan diyecek. Maddi konular, borçlar, alacaklarla ilgili farkındalıklar, tamamlanmalar yaşayacağız.
Sevgili Koçlar; Ay düğümleri odağınızı kardeşlerinize, yakın çevrenize çevirecek. Kendi düşüncelerinizi, bilgilerinizi insanlara aktaracaksınız. Eğitimler alabilirsiniz. Kısa seyahatleriniz fazlalaşacaktır. Akrep Dolunayı ortaklaşa para alanınızda oluyor. Borçlar, alacaklar, krediler, miras, eşinizin parası önemli olacak.


Sevgili Boğalar; Ay düğümleri odağınızı sahip olduklarınıza, paranıza, değerlerinize çevirecek. Kazandığınız paranın değerini ve kendi değerinizi anlayacaksınız. Akrep Dolunayı ikili ilişkilerde denge istiyor. Partnerinizle para konularındaki krizleri çözümleyeceksiniz.


Sevgili İkizler; Ay düğümleri odağınızı kendinize çeviriyor. Daha fazla kendinizle ilgileneceksiniz. Hayat sizleri destekleyecektir. Akrep Dolunayı iş hayatınızdaki, günlük rutinlerinizdeki ve yanınızda çalışanlarla ilgili krizleri gün yüzüne çıkartacak. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Yengeçler; Ay düğümleri odağınızı kendi içinize çevirtecek. Sağlığın sadece bedensel değil ruhsal da olduğunu anlayacaksınız. “Ben kimim?” sorusuna cevap bulacaksınız. Akrep Dolunayı aşk ve çocuklarla ilgili farkındalıklarınız artacak. Bekar olanlar aşkla ilgili, bebek isteyenler çocukla ilgili kararlar aldıracak.


Sevgili Aslanlar; Ay düğümleri odağınızı sosyal çevrenize çevirecek. Arkadaşlarınız, umutlarınız, işten kazançlarınız önemli olacak. Daha fazla sosyal ortamlarda olacaksınız. Akrep Dolunayı aile ve ev konularındaki veya babanızla ilgili krizleri gün yüzüne çıkaracak. İş ve aile yaşantınızı dengelemelisiniz.


Sevgili Başaklar; Ay düğümleri odağınızı toplumsal görüntünüze, geleceğe, kariyere ve annenize çevirecek. Yeni bir siz olacaksınız. Akrep Dolunayı kardeşlerinizle ilgili krizleri çözdürecek. Tutkuyla kendi düşüncelerinizi ön plana alacaksınız. İletişim, ticaret, eğitim gibi konularda farkındalıklar yaşayacaksınız. 


Sevgili Teraziler; Ay düğümleri hayat amacınıza çeviriyor. Hayata geniş pencereden bakacaksınız. Başkalarının düşüncelerini önemseyeceksiniz. Felsefe, üst bilgiyle ilgileneceksiniz. Akrep Dolunayı parasal konulardaki krizleri gün ışığına çıkaracak. Para kazanmak önemli olacak.

 

Sevgili Akrepler; Ay düğümleri odağınızı ortaklaşa paralara, borçlara, alacaklara çevirecek. Sezgisel güçlerinizi fark edeceksiniz. Burcunuzdaki Dolunay kendinizle ilgili konularda yaşadığınız krizleri gün yüzüne çıkartacak. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.


Sevgili Yaylar; Ay düğümleri odağınızı ilişkilere, evliliğe, ortaklı işlere çevirecek. Olaylara sadece kendi pencerenizden bakmayacaksınız. Hayatınızda kimse yoksa yeni bir kişi girebilir. Taşınabilirsiniz. Akrep Dolunayı kontrolünüz dışında gelişen olayları ortaya çıkaracak. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Oğlaklar; Ay düğümleri odağınızı günlük düzeninize, işinize, yanınızda çalışanlara çevirecek. Dünyevi hayatı anlayacaksınız. Pek çok şeye yetişmeye çalışabilirsiniz. Sağlığınızla ilgileneceksiniz. Akrep Dolunayı arkadaşlarınızla ilgili konular, işten kazançlarınızdaki krizleri gün yüzüne çıkartacak.


Sevgili Kovalar; Ay düğümleri odağınızı aşka, çocuklara, hayattan keyif almaya, eğlenceye çevirecek. Gerçek anlamda mutluluk zamanınız geldi. İçinizdeki çocuğu onurlandıracaksınız. Akrep Dolunayı kariyer, iş konularında farkındalıklar, tamamlanmalar yaşatacak. Annenizle ilgili krizleri çözeceksiniz.


Sevgili Balıklar; Ay düğümleri odağınızı evinize, ailenize, babanıza, köklerinize çevirtecek. En yakınlarınızla ilgileneceksiniz. Ev alabilir taşınabilirsiniz. Akrep Dolunayı sizlere uzak akrabalarla, eğitimlerle, hukuki konularla ilgili krizleri çözümletecek.