28 TEMMUZ PAZAR 2019

Dilek AYGEN 28 Tem 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Yeniaylar yeni başlangıçları hareketlendirir. Bu Yeniay'da özgüvenimizi hissetmek, parladığımızı görmek, hayatta bizleri mutlu edecek aktivitelerle ilgilenmeye başlayacağız.

Haftaya duygusal başlıyoruz. Ailemiz, sevdiklerimiz, evimiz önceliğimiz olacak. Ay’ın kapanan fazda olması elimizdeki işleri tamamlamamızı söylüyor. Hafta ortası daha neşeli, canlı, eğlenceli olacağız. Özgüvenimiz artacak. Eğlence, aşk, oyun isteyeceğiz. Hafta sonu tatil olmasına rağmen çalışabiliriz. Hayatımızdaki bazı konulara tertip düzen getireceğiz. Bu perşembe günü Aslan burcunda Yeniay meydana geliyor. Yeniaylar yeni başlangıçları hareketlendirir. Bu Yeniay’da özgüvenimizi hissetmek, parladığımızı görmek, hayatta bizleri mutlu edecek aktivitelerle ilgilenmeye başlayacağız. Sanat ve sporla ilgileneceğiz. Çocuklarla oynayacağız. İçimizdeki çocukla temas edeceğiz. Kendimizi çok canlı ve enerjik hissedeceğiz.

Sevgili Koçlar; bu Yeniay sizlere olumlu gelişmeler getirecek. Aşk, ilişkiler, çocuklarla ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. İçinizdeki çocuğu, yaratıcılığı, canlılığı ortaya çıkartacaksınız. Hayattan ve aşktan keyif alacaksınız. Tembellik yapıp tatil modunda olmak isteyeceksiniz.

Sevgili Boğalar; bu Yeniay sizlere ev, aile ve ebeveynlerinizle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Yaratıcılığınızı evde ortaya koyacaksınız. Evinizde eğlenmek isteyip evde konforunuzu sağlayacaksınız. Ev, toprakla ilgili işler, taşınmak gibi konularda yeni başlangıçlarınız var. Evlenmek gündeminize gelecektir.

Sevgili İkizler; bu Yeniay sizlere yakın çevre, kardeşler, kısa seyahatler, eğitim, iletişim konularında yeni başlangıçlar yaptıracak. Kendi yaratıcı düşüncelerinizi ortaya koyacaksınız. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsiniz. Eğlenceli sizleri mutlu edecek yeni eğitimler alabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; maddi konularda yeni başlangıçlar sizleri bekliyor. Kendinizi güçlü hissettirecek yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Parayla ilgili atacağınız yeni adımlar sizi isteklerinize kavuşturacak. Sanatsal konulardan veya kadınlara yönelik yapacağınız işlerden para kazanacaksınız.

Sevgili Aslanlar; bu Yeniay sizleri sahneye davet ediyor. Önceliği kendinize vereceksiniz. Hayattan keyif almak için neler yapmak istiyorsanız bunlar için yeni adımlar atacaksınız. Hayatınızı eğlenceli hale getirmek isteyeceksiniz. İçinizdeki çocuğu onurlandıracaksınız.

Sevgili Başaklar; bu Yeniay sizlere kendinizi geri plana almanızı istiyor. Yalnız da eğlenebildiğini öğreneceksiniz. Yeni yapmak istediğiniz işlerle ilgili hazırlıklara başlayacaksınız. Hayatın keyfini tek başınıza çıkartmak isteyeceksiniz. Çevrenizdeki olayları gözlemleyeceksiniz.

Sevgili Teraziler; bu Yeniay sizlere sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla ilgili ve hayallerinizle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Arkadaş çevrenizden biriyle yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Geleceğe daha pozitif bakacaksınız. İşten kazançlarınızdan keyif alacaksınız.

Sevgili Akrepler; bu Yeniay sizlere iş hayatınızda, kariyerinizle ilgili konularda yeni

başlangıçlar yaptıracak. Statünüzde olumlu değişiklikler olacak. Daha eğlenerek keyif alarak çalışacaksınız. İş ortamında tanışacağınız biriyle yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Evlilik konusu gündeminize gelecektir.

Sevgili Yaylar; bu Yeniay sizlerin yaşam enerjinizi yükseltiyor. Hayata bakışınızı pozitif yönde değiştireceksiniz. Yurtdışı seyahatler, yeni eğitimlerden keyif alacaksınız. Sosyal medyada ön planda olacaksınız. Yeni projeler başlatabileceksiniz.

Sevgili Oğlaklar; bu Yeniay sizlere ortak kazançlar ve maddi konularda yeni adımlar attıracak. Başkalarının kaynaklarını veya kredi kullanarak yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Gelir elde etmek için partneriniz veya ortağınızla keyifli ilişkiler içine girmek isteyebilirsiniz. Aşkta dönüşüm yaşamanız söz konusu olabilir.

Sevgili Kovalar; bu Yeniay sizleri ilişkilere yönlendirecek. Hem aşkta hem diğer konularda yeni ilişkilere başlayabilirsiniz. Kendinizi keyifli bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. İlişkilerden destek göreceksiniz. Partnerinizle keyifli eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Evlilik, ortaklık için yeni sağlam başlangıçlar yapabilirsiniz.

Sevgili Balıklar; bu Yeniay sizlere keyifle eğlenerek çalışmak için yeni adımlar attıracak. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Veya işinizi eğlenceli hale getirebilirsiniz. İş ortamında tanışacağınız biriyle keyifli bir ilişkiye başlayabilirsiniz.