Vakıf Katılım web

28 NİSAN 2019, PAZAR

Dilek AYGEN 28 Nis 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya duygusal başlıyoruz. İlham gücümüz, sezgilerimiz, fedakarlığımız yüksek olacak.

Hafta ortası enerjimiz yükseliyor. Daha canlı, girişken ve hareketli olacağız. Güçlü kişilerden destekler alabileceğiz. Hafta sonu huzur, keyif, sakinlik isteyeceğiz. Maddi güvencemizi ön plana alacağız.

Salı günü, Zamanın Efendisi Satürn geri harekete başlıyor. Ve adeta zaman geriye doğru akacak. Önümüzdeki 5 ay boyunca geçmiş problemleri çözmek, eksik kalmış konuları tamamlamak için iyi bir süredeyiz. Hayatımızda nelerin öncelikli olmasına karar veremedikse onları tekrar ele alacağız.

Sevgili Koçlar; Satürn retrosu sizlerin kariyer, gelecek hedefleriniz, toplum önündeki pozisyonunuzu, ebeveynlerinizle olan ilişkilerinizi gözden geçirmenizi istiyor. Yapmak isteyip yapamadıklarınızı tekrar ele alabilirsiniz.
Sevgili Boğalar; Satürn retrosu sizlerin eğitim ve öğrenim, hukuk konuları, seyahatler, yurt dışına yönelik işlerinizde geçmiş problemleri çözmenizi istiyor. Hayat amacınızı gözden geçireceksiniz.
Sevgili İkizler; Satürn retrosu sizlerin finansal konularınızı miras, nafaka, vergiler, krediler gibi geçmiş maddi problemlerinizi ele almanızı istiyor. Ödemelerinizle ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.
Sevgili Yengeçler; Satürn retrosu sizlerin evlilik, ortaklık, davalar, anlaşmalar ve tüm ikili ilişkilerinizdeki geçmiş problemlerinizi ele almanızı istiyor. Evliliğinizle ilgili sorunları çözmek için iyi bir zamandasınız.
Sevgili Aslanlar; Satürn retrosu sizlerin çalışma hayatlarınızı, günlük rutinlerinizi, sağlığınızı, beslenme düzeninizi gözden geçirmenizi istiyor. Baba tarafınızdaki akrabalarınızla geçmiş problemlerinizi bu sürede çözebilirsiniz.
Sevgili Başaklar; Satürn retrosu sizlerin çocuklar, aşk ve cinsellik, hobiler, eğlence alanınızda yapmak isteyip yapamadıklarınızı ele almanızı istiyor. Hayat sahnesinde olma becerilerinizi tekrar gözden geçirmelisiniz. 
Sevgili Teraziler; Satürn retrosu sizlerin ailevi, ev ve yerleşim, ebeveynlerinizle ilgili konuları tekrar ele almanızı istiyor. Bu dip noktada çözeceğiniz geçmiş problemler ilerisi için sizlere kolaylık sağlayacak.
Sevgili Akrepler; Satürn retrosu sizlere kardeşleriniz, yakın çevreniz, eğitim, iletişim, seyahatlerinizle ilgili konularda yaşadığınız problemleri çözmenizi istiyor. Yanlış düşüncelerinizi de gözden geçirmeniz iyi olur.
Sevgili Yaylar; Satürn retrosu sizlerin parasal konularınızı, sahip olduğunuz değerlerinizi, yatırımlarınızdaki geçmiş problemlerinizi çözmenizi istiyor. Bu süreçte ekonominiz için yeni bir alt yapı oluşturmalısınız.
Sevgili Oğlaklar; Satürn retrosu artık sizin için geçerliliğini kaybetmiş tüm geçmiş problemlerinizi çözmenizi istiyor. Kendiniz için sağlam ve gerçekçi kararlar alarak yeni bir düzen oluşturmalısınız.
Sevgili Kovalar; Satürn retrosu sizlerin endişelerinizi, korkularınızı, eski ve tatminsizlik getiren enerjilerinizi gözden geçirmenizi istiyor. Bu süreçte ruhsal olarak yaşadığınız problemlerinizi çözümlemelisiniz. Temizlenip, arınmak için iyi bir zamandasınız.
Sevgili Balıklar; Satürn retrosu sizlerin sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, gelecek umutlarınızı ve işten kazançlarınızla ilgili geçmiş problemlerinizi çözmenizi istiyor. İşinizle ilgili uzun vade için yeni bir alt yapı oluşturabilirsiniz.