26 MAYIS 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 26 May 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya duygusal, fedakar, merhametli, sezgilerimiz güçlü başlıyoruz.

Hafta ortası canlılığımız, enerjimiz, mücadele gücümüz artacak. Duygusal yaralarımızı sarmak için hareket edeceğiz. Hafta sonu  bir “Oh” deyip sakin, keyifli, rahat zaman geçirmek isteyeceğiz.

Bu hafta biraz düşüncelerimizi toparlamak kolay olmayabilir. Aklımız her zamankinden daha karışık olacak. Yanlış anlaşılmamak için dikkatli olmakta fayda var.
Sevgili Koçlar; bu hafta yakın çevre ve kardeşlerinizle olan iletişiminizde problemler olabilir. Yapmanız gereken anlaşmalarda dikkatli olmalısınız. Hafta sonu ani, sürpriz gelecek paralar sizleri mutlu edecektir.

Sevgili Boğalar; bu hafta maddi konularda kayıplar yaşamamak için dikkatli olun. Yanlış yatırımlar, harcamalar yaparsanız sonra üzülürsünüz. Hafta sonu kendi isteklerinizi yapmak, kendinize zaman ayırmak sizleri keyiflendirecektir.

Sevgili İkizler; bu hafta aklınız dağınık olacağı için kendinizi insanlara yanlış ifade edebilirsiniz. Düşüncelerinizi toplayarak iletişime geçin. Hafta sonu sosyalleşmek yerine biraz yalnız kalmak sizleri daha rahat ve huzurlu yapacaktır.

Sevgili Yengeçler; bu hafta kontrol edemeyeceğiniz olayları anlamakta zorlanacaksınız. Düşüncelerinizi toplamak kolay olmayabilir. Hafta sonu arkadaşlarınızla sosyalleşmek sizlere keyif ve mutluluk verecektir.

Sevgili Aslanlar; bu hafta dostlarınız tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Ticari konularda yatırım yaparken dikkatli olun, iki kere düşünün. Hafta sonu tam bir rahatlık olmasa da ebeveynlerinizle veya evinizde vakit geçirmek sizlere iyi gelecektir.

Sevgili Başaklar; bu hafta patronlarınız, ebeveynleriniz veya iş konularındaki iletişimlerinizde yanlış anlaşılmalara müsaitsiniz. Hafta sonu günlük dertlerinizden kaçmak için bir yerlere gitmek sizlere keyif ve mutluluk verecektir.

Sevgili Teraziler; bu hafta yabancılarla ve uzak akrabalarla olan iletişimizde veya eğitim, yayıncılık, medya ile ilgili yazışmalar, anlaşmalarda dikkatli olun. Hafta sonu beklediğiniz ödemelerinizi almak sizlere keyif ve mutluluk verecektir.

Sevgili Akrepler; bu hafta para kaybı yaşamamak için alacak verecek hesaplarınızı iyi yapın. İmzalamak zorunda olacağınız sözleşmeleri 2-3 kere okuyun. Hafta sonu partnerinizle geçireceğiniz anlar sizleri huzurlu ve mutlu yapacaktır.

Sevgili Yaylar; bu hafta eşiniz veya ortağınızla iletişiminizde yanlış anlaşılmalara açıksınız. Sözleşmelerde veya alım satım işlerinizde dikkatli olun. Hafta sonunu daha sakin, huzurlu, dinlenerek geçireceksiniz.

Sevgili Oğlaklar; bu hafta iş ortamınızdaki kişilerle dikkatli konuşmanızda fayda var. Dalgınlıklarınızdan dolayı günlük işlerinizi toplayamayabilirsiniz. Hafta sonu partneriniz veya çocuklarınızla huzurlu keyifli anlar geçirmek sizleri mutlu edecektir.

Sevgili Kovalar; bu hafta maddi konularda kayıplar yaşamamak için dikkatli olun. Partneriniz veya çocuklarınız tarafından yanlış anlaşılmaya müsaitsiniz. Hafta sonu evde dinlenmek sizlerin huzurunu ve mutluluğunu arttıracaktır.

Sevgili Balıklar; bu hafta sevdikleriniz tarafından yanlış anlaşılacaksınız. Daha duygusal olacağınız için sözlerinizi, duygularınızı abartabilirsiniz. Hafta sonu kardeşlerinizle ve kardeş gibi olan dostlarınızla bir arada olmak, kısa seyahatlere gitmek sizlere keyif ve mutluluk verecektir.