23 OCAK 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 23 Oca 2022

Dilek AYGEN
Haftaya ilişkilere, ortaklıklara, iş birlikteliklerine önem vererek başlıyoruz.

Haftaya ilişkilere, ortaklıklara, iş birlikteliklerine önem vererek başlıyoruz. Her şeyde uyum ve denge yaratacağız. Salı sabahından perşembe akşamına kadar yoğun ve derin duygular içerisinde olacağız. Maddi konular önemli olacak. Çarşamba günü ani olaylar bizlere sorunlar çıkartabilir. Daha sonra cumartesi sabahına kadar iyimser, sıcak enerjilerde olacağız. Özgürce dışarılarda vakit geçirmek isteyeceğiz. Hafta sonu hayatı fazla ciddiye alacağız. Karamsar duygular içerisinde olabiliriz. Gelecek planlarımızla ilgileneceğiz.

24 Ocak pazartesi günü enerji, cesaret, irade, hırs, savaş gezegeni Mars Oğlak burcuna geçerek bizlere maraton koşturtacak. İsteklerimizin peşinden azimle, kararlılıkla, yılmadan gideceğiz. Sabırlı, sistemli hareket edeceğiz. Stratejik mücadele edeceğiz. Kontrollü ve dikkatli olacağız. Enerjimizi işlerimize aktaracağız. Dinlenmek nedir bilmeyeceğiz. Pratik somut sonuçlar elde etmek için disiplinli olacağız. Soğuk savaşlar vereceğimiz gibi soğuklarla da uğraşacağız.


Sevgili Koçlar; haftanın ilk günü ikili ilişkilere ağırlık vereceksiniz. Akşam saatlerinde baskılar sizi yoracaktır. Daha sonra alacak verecek hesaplarınızla uğraşacaksınız. Salı günü yorucu olsa bile maddi konularda şanslı olacaksınız. Cumartesiye kadar yabancılar, yurt dışı işleriniz, eğitimler, ticaret, hukuki konular, babanızın iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Hafta sonu annenizle, eşinizin ailesiyle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Mars da enerjinizi kariyerinize, gelecek hedeflerinize, toplumsal statünüze yönlendirecek.


Sevgili Boğalar; haftanın ilk günü iş ve sağlık konularında gergin olabilirsiniz. İş yerindeki sorumluluklar stres yaratabilir. Salı gününden itibaren ikili ilişkileriniz, eşinizle ilgileneceksiniz. Perşembe gününden itibaren maddi konular devrede olacak. Alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu uzak yerlere seyahat edebilirsiniz. Eşinizin kardeşleriyle, uzak akrabalarınızla görüşebilirsiniz. Mars enerjinizi eğitimlere, seyahatlere, dini ve ruhsal konulara, ticarete, babanızın işlerine yönlendirecek.


Sevgili İkizler; bu haftanın ilk günü aşk diyeceksiniz ama partnerinizle zorlanabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda sizleri yorabilir. Daha sonra yoğun bir iş temponuz olabilir. Gündelik işleriniz duygusal anlamda sizleri yoracaktır. Sağlığınıza dikkat edin. Cumartesiye kadar ikili ilişkilerinize, eşinize önem vereceksiniz. Hafta sonunu ciddi bir şekilde para hesaplarınızla geçirebilirsiniz. İş toplantıları yapabilirsiniz. Mars enerjinizi ortaklaşa paralara, eşinizin parasına, ödemelerinize, gizemli konulara, cinselliğe yönlendirecek.


Sevgili Yengeçler; haftanın ilk günü eviniz ve ailenizle ilgileneceksiniz. Aile bireyleriyle zorlanabilirsiniz. Daha sonra aşk ve şans sizlerle olacak. Çocuklarınızla, hobilerinizle ilgilenerek hayattan keyif alacaksınız. Borsa gibi yatırımlarınız için salı ve çarşamba günlerini değerlendirebilirsiniz. Perşembe gününden itibaren gündelik koşuşturmacalarınız, işleriniz ve sağlığınız ön planda olacak. Hafta sonunu eşinizin işleriyle ilgilenerek geçireceksiniz. Mars enerjinizi eşinize, ortağınıza, iş birlikteliklerinize, evliliğe, taşınmaya yönlendirecek.


Sevgili Aslanlar; haftanın ilk günü yakınlarınızla, kardeşlerinizle, iletişimsel konularla, annenizin iş ve sağlığıyla ilgileneceksiniz. Daha sonra ev ve ailesel konular, babanız ön planda olacak. Biraz bu konularda zorlanabilirsiniz. Perşembe gününden itibaren partneriniz, çocuklar, hobilerinizle ilgileneceksiniz. Hayattan keyif alacaksınız. Hafta sonunu çalışarak geçirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Mars enerjinizi ciddi bir şekilde sağlığınızı düşünmeye yönlendirecek. İşlerinizle, yanınızda çalışanlarla, kiracılarınızla, amcanızla, halanızla, evcil hayvanlarınız için daha çok mücadeleye gireceksiniz.


Sevgili Başaklar; bu haftanın ilk günü para konularında denge yaratmakla uğraşacaksınız. Çocuklarınız veya partneriniz için para harcamak sizler de gerginlik yaratabilir. Daha sonra yakınlarınızla, kardeşlerinizle, annenizin iş ve sağlık konularıyla, iletişimsel konularla ilgileneceksiniz. Kısa bir seyahate gidebilirsiniz. Perşembe gününden itibaren ev ve ailevi meselelerle, babanızla ilgileneceksiniz. Hafta sonunu keyifli geçireceksiniz. Tatile gidebilirsiniz. Mars enerjinizi aşka, keyif aldığınız konulara, yaratıcı işlerinize, hobilerinize, çocuklarınıza yönlendirecek.


Sevgili Teraziler; bu haftanın ilk günü kendinizle ilgileneceksiniz. Ailevi konular sizleri yorabilir. Daha sonra parasal konular gündeminizde olacak. Salı çarşamba paradan yana şanslı olacaksınız. Perşembe gününden itibaren kısa vadeli işlerinizle ilgileneceksiniz. Kardeşlerinizle, annenizin iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunu evde ailenizle geçireceksiniz. Mars enerjinizi evinize, ailenize, babanıza yönlendirecek. Evliyseniz eşinin işi ve kariyeriyle ve de annesiyle de ilgileneceksiniz.


Sevgili Akrepler; bu haftaya isteksiz başlıyorsunuz. Eşinizin iş ve sağlık konuları sizleri yorabilir. Kardeşlerinizin kariyer ve gelecek projeleriyle de ilgilenebilirsiniz. Sizler de sağlığınıza dikkat edin. Daha sonra kendini arzularınızla ilgileneceksiniz. Kişisel bakımlarınızı yaptırabilirsiniz. Perşembeden itibaren paranızla, harcamalarınızla, yatırımlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu kısa bir tatile gidebilirsiniz. Kardeşlerinizle beraber olabilirsiniz. Mars enerjinizi iletişimsel konulara, annenizin iş ve sağlık konularına, kısa vadeli planlarınıza, eğitimlere yönlendirecek.


Sevgili Yaylar; bu haftanın ilk günü arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Davetlere, organizasyonlara katılabilirsiniz. Perşembe gününe kadar enerjiniz düşük olacak. Kontrolünüz dışındaki olaylar sizleri yoracaktır. Eşinizin iş ve sağlık konuları, kardeşlerinizin işleri, babanızın seyahatleriyle ilgilenebilirsiniz. Perşembe gününden itibaren enerjiniz artacak. Kendi isteklerinizi yapacaksınız. Hafta sonu para hesapları yapabilirsiniz. Ki Mars da enerjinizi kazanımlarınıza, yatırımlarınıza yönlendirecek. Para kazanmak için mücadeleci olacaksınız. Sahip olduklarınızı koruyacaksınız.


Sevgili Oğlaklar; haftanın ilk günü patronlarınızla, annenizle olan ilişkilerinizde veya işinizle ilgili konularda dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Eşinizin ailesiyle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bunlar da sizleri strese sokabilir. Daha sonra arkadaşlarınızla beraber olmak sizlere iyi gelecektir. Arkadaşlarınızın para işleriyle veya babanızın ödemeleri, kredileriyle uğraşabilirsiniz. Perşembe gününden itibaren dinlenmek, ruhsal çalışmalar yapmak sizlere iyi gelecektir. Hafta sonunu kendinize ayıracaksınız. Mars enerjinizi kendinize ait her konuya yönlendirecek. Kendi istekleriniz için hareket edip kararlar alacaksınız.


Sevgili Kovalar; haftanın ilk günü uzak yerlerden haberler alabilirsiniz. Hukuki konularla, ticaretle, eğitimlerle, medya işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Daha sonra yoğun bir iş temponuz olacak. Toplumsal alanda göz önünde olacaksınız. Annenizle ve eşinizin ailesiyle ilgilenebilirsiniz. Perşembeden itibaren dışarıda arkadaşlarınızla buluşacaksınız. Davetlere katılabilirsiniz. Hafta sonunu dinlenmeye ayırın. Ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Mars kontrolünüz dışında olacağı için enerjiniz düşük olacak. Kendinizi yorgun halsiz hissedebilirsiniz. Gizli düşmanlarınızla da mücadele edebilirsiniz.


Sevgili Balıklar; haftanın ilk günü alacak verecek hesaplarınızı dengelemeye çalışacaksınız. Daha sonra yabancılardan alacağınız haberler yoğun duygusallık yaşatabilir. Babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembeden itibaren daha göz önünde olacaksınız. İşleriniz, anneniz, eşinizin ailesiyle de ilgileneceksiniz. Hafta sonunu arkadaşlarınızla geçireceksiniz. İşinizle ilgili ekip çalışmaları yapabilirsiniz. Mars enerjinizi sosyal hayatınıza, arkadaşlarınıza, ekip çalışmalarına, işten kazançlarınıza yönlendirecek. Ama gruplarda, arkadaşlarınızla tartışmalarınız olabilir.