23 EKİM 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 23 Eki 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Merhaba önemli bir haftaya başlayacağız. Salı günü öğlene kadar ilişkiler, ortaklıklar ön planda olacak.

Merhaba önemli bir haftaya başlayacağız. Salı günü öğlene kadar ilişkiler, ortaklıklar ön planda olacak. Hayatlarımızda neleri dengeye getiremedik, nerelerde uyum sağlayıp iş birliği yapamadık bu konularda temizlik yapmalıyız.

Salı günü önemli bir tutulma var. Ülkemizden de göreceğiz.

Ay Akrep burcuna geçerek hem Yeniay hem Güneş tutulması olacak. Sadece insanlar değil dünyadaki tüm canlılar güneş tutulmasından korkarlar. Yaşam enerjisi Güneş’in ışığının kaybolması korku yaratır. Aslında değişim ister. İnsanoğlu ve her canlı değişimden kaçar. Tutulmalı yeniaylar bitmeden başlayamazsın, derler. Bu sefer de aynı ve Akrep temalı; dönüşüm kaçınılmaz olacak.

Akrep burcu derin duygular, derindeki özdeki duygularımızla yüzleşeceğiz. Her türlü duyguyu yönetmemiz gerekiyor. Tutkuyu ne kadar hayatımıza alıyoruz, içimizdeki rüzgarla ne kadar dans edebiliyoruz, bu tutulmayla göreceğiz.

Akrep burcu, güçtür. Gücümüzü tekrardan dönüşerek elimize alacağız. Ani olaylar, karşılaşmalar olabilir. İlişkiler de ön planda olacak. Venüs de etkin olacak.
Akrep burcu, paradır, maddi konularda da dönüşümler kaçınılmaz olacak.

Akrep burcu, şifacıdır. Tutulma sayesinde şifalanacağız. Kin, kıskançlık gibi duygulardan da arınmamız gerekiyor. Sağlığımızla ilgilileneceğiz.
Ülkemizin Güneş Akrep’ini de etkileyecek bu tutulmada; eğitim, gençler, sanat, spor, eğlence, borsa gibi konularda dönüşümler yaşayacağız.
Akrep burcu su elementinin sabit halidir. O yüzden hayatlarımızda kalıcı etkiler yaratacaktır.

Bu hafta Jüpiter tekrar kendi yönettiği Balık burcuna geçecek. Maddi manevi rahat bir döneme gireceğiz. Mars İkizler burcunda geri girmek üzere duracak. Zihinsel savaşları içimizde yapacağız, dikkatli olmalıyız.

Ve iletişim gezegeni Merkür de 30 Ekim pazar günü Akrep burcuna geçerek özden, derinden düşünmemizi isteyecek. Duygusal düşüncelerde uç noktalara kaçabiliriz. Aklımız, fikrimiz tutkuda, güçte, parada, cinsellikte olacak. Her şeye şüpheyle yaklaşacağız. Gizemli konularda bilgi sahibi olacağız.

Bu hafta bayram haftası, ülkemizin doğum günü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.