22 EYLÜL 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 22 Eyl 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya oldukça duygusal başlıyoruz. Kendimizle olmak, evimizde ailemiz ve sevdiğimiz kişilerle güvende olmak isteyeceğiz.

Perşembe günü öğleden sonraya kadar özgüvenli, canlı olacağız. Parladığımızı ve alkış aldığımızı hissetmek isteyeceğiz. Yaratıcılığımızı ortaya koyabiliriz. Çocuklarla, sanatla, sporla, hobilerimizle ilgileneceğiz. Haftanın son günleri işlerimizi toparlamakla, yeniden düzenlemekle uğraşacağız. Temizlik ve tamiratlar yapabilir şifa çalışmalarıyla ilgilenebiliriz.

23 Eylül günü Güneş Terazi burcuna geçerek Sonbahar ekinoksunu başlatıyor. Bu süreçte temel konumuz denge, ahenk yaratmak, karşıtlıkları uzlaştırmak ve uyumu bozmadan uzlaşmayı sağlamak olacak. Terazi burcu zamanı her şeyi karşıtıyla birlikte değerlendiririz. Adalet, arabuluculuk, diplomasi öncelikli konulardır. “Sen-Ben” arasındaki denge arayışında olacağız. Ölçüyü tutturmaya çalışacağız.
Sevgili Koçlar; bu hafta ailevi konular, çocuklarınız ve aşk hayatınız, işleriniz önceliğiniz olacak. Bir ay boyunca odağınız özel ilişkilerinizde, evliliğinizde ve ortaklıklarınızda denge ve uyum yaratmakta olacak.

Sevgili Boğalar; bu hafta yakın çevreniz, kardeşleriniz, ailevi konular, çocuklarınız ve aşk önceliğiniz olacak. Bir ay boyunca odağınız çalışma ortamınızda, iş ilişkilerinizde denge ve uyum yaratmakta olacak.

Sevgili İkizler; bu hafta parasal konular, iletişimle ve ticaretle ilgili işler ve ailevi konular önceliğiniz olacaktır. Bir ay boyunca odağınız eğlencede ve yaratıcılığınızda, çocuklarda ve romantik ilişkilerinizde denge ve uyum yaratmakta olacak.

Sevgili Yengeçler; bu hafta kendiniz, maddi konular, yakın çevre ilişkileri ve iletişim, ticaret önceliğiniz olacak. Bir ay boyunca odağınız eviniz, aileniz ve sevdiklerinizle denge ve uyum yaratmakta olacak.

Sevgili Aslanlar; bu hafta hayır işleri, kendiniz ve maddi konular önceliğiniz olacak. Bir ay boyunca odağınız kardeşlerinizle, yakın akrabalarla, ticaret hayatınızda, iletişimsel tüm konularda denge ve uyum yaratmakta olacak.

Sevgili Başaklar; bu hafta sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, hayır işleri, dinlenmek ve kendinizle ilgilenmek önceliğiniz olacak. Bir ay boyunca odağınız maddi manevi kaynaklarınızda denge ve uyum yaratmakta olacak.

Sevgili Teraziler; bu hafta işiniz, gelecek planlarınız, arkadaşlarınız, işten kazançlarınız ve dinlenmek önceliğiniz olacak. Bir ay boyunca odağınız kendinizle ilgili konularda denge ve uyum yaratmakta olacak.

Sevgili Akrepler; bu hafta hukuki konular, yabancılarla yaptığınız işler, seyahatler, kariyeriniz, arkadaşlarınız önceliğiniz olacak. Bir ay boyunca odağınız kontrol edemediğiniz işlerinizde denge ve uyum yaratmakta olacak.

Sevgili Yaylar; bu hafta ödemeler, ortak kazançlar, hukuki konular, yabancılar, eğitimler, kariyeriniz önceliğiniz olacak. Bir ay boyunca odağınız arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizle denge ve uyum yaratmakta olacak.

Sevgili Oğlaklar; bu hafta evliliğiniz, ortaklığınız, davalarınız, ödemeleriniz, hukuki konular, yurtdışı işleriniz, eğitimler önceliğiniz olacak. Bir ay boyunca odağınız kariyerinizde, annenizle olan ilişkinizde, toplumsal statünüzde denge ve uyum yaratmakta olacak.

Sevgili Kovalar; bu hafta işleriniz, çalışma hayatınız, günlük rutinleriniz, evliliğiniz, özel ilişkileriniz, borçlar alacaklar önceliğiniz olacak. Bir ay boyunca odağınız yabancılarla ve uzak akrabalarla olan ilişkilerinizde, hukuki konularda denge ve uyum yaratmakta olacak.

Sevgili Balıklar; bu hafta çocuklarınız, eğlence, aşk hayatınız, işleriniz, yanınızda çalışanlar, evliliğiniz veya ortaklıklarınız önceliğiniz olacak. Bir ay boyunca odağınız finansal konularda, ödemelerde denge ve uyum yaratmakta olacak.