22 ARALIK 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 22 Ara 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya derin duygularla başlıyoruz.

Haftaya derin duygularla başlıyoruz. Önceliğimiz para ve güç olacak. Salı gününden itibaren daha neşeli, iyimser, hayata umut dolu bakacağız. Perşembe gününden itibaren hayatı fazla ciddiye alacağız. Sorumluluklarımız ve hedeflerimiz önceliğimiz olacak. Hafta sonu daha özgür olmak, sınırlamalardan kurtulmak isteyeceğiz.

Güneş Oğlak burcuna geçti. Artık kışı tam anlamıyla hissedeceğiz. Bir ay boyunca kariyerimiz ve gelecek hedeflerimiz önemli olacak. Hayatımızdaki her şeyi ciddiye alacağız. Perşembe günü Oğlak burcunda hem Yeniay hem de Güneş tutulması var. Geleceğimizle ilgili, kariyerimizle ilgili yeni başlangıçlar yapacağız. Hayatımıza yeni bir yön vereceğiz.


Sevgili Koçlar; bu hafta maddi konular, eğitim, ticaret, yabancılar, hukuki konular, iş, anneniz ve arkadaşlarınız önceliğiniz olacak. Yeniay ve tutulma kariyerinizde, iş hayatınızda yeni başlangıçlar yaptıracak. Çalışmalarınızı, işinizi ciddiye alarak yaparsanız başarılar gelecektir.


Sevgili Boğalar; bu hafta eşiniz, ortağınız, para konuları, eğitimler, yurtdışı seyahatler, yabancılar, işiniz ve anneniz önceliğiniz olacak. Yeniay ve tutulma hayata bakışınızda yeni başlangıçlar yaptıracak. Eğitim, hukuk, seyahatler, ticaret, medya konularında yeni adımlar atacaksınız.


Sevgili İkizler; bu hafta iş, sağlık, günlük rutinler, eş ve ortaklar, ödemeler, yabancılar, eğitimler, seyahatler önceliğiniz olacak. Yeniay ve tutulma parasal konularda sorumluluk alarak yeni başlangıçlar yaptıracak. Partneriniz çok çalışmasının karşılığını alacak.


Sevgili Yengeçler; bu hafta çocuklar, eğlence, aşk, iş, evlilik, ortaklar ve ödemeler, maddi konular önceliğiniz olacak. Yeniay ve tutulma evliliğinizde, ortaklı işlerinizde yeni başlangıçlar yaptıracak. Taşınmayla ilgili konular gündeminizde olacak.


Sevgili Aslanlar; bu hafta aileniz, eviniz, çocuklar, aşk, eğlence, iş ve sağlık, eş ve ortaklar önceliğiniz olacak. Yeniay ve tutulma iş, hizmet, sağlıkla ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Çok çalışmanızın karşılığını alacaksınız. Yeni bir beslenme düzenine geçebilirsiniz.


Sevgili Başaklar; bu hafta kardeşler, iletişim, medya, aile, ev, çocuklar, aşk, eğlence ve iş konuları önceliğiniz olacak. Yeniay ve tutulma aşk, çocuklar, sanat, eğlence, spor, hobilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Hayatın tadını çıkarmak için yeni adımlar atacaksınız.


Sevgili Teraziler; bu hafta para, kardeşler, iletişim konuları, medya, ticaret, aile, ev, aşk, çocuklar ve eğlence önceliğiniz olacak. Yeniay ve tutulma ev ve ailenizle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Yakın çevreniz ve ebeveynlerinizle ilgili sorumluluklarınız değişebilir.


Sevgili Akrepler; bu hafta kendiniz, para, kardeşler, ticaret, eğitim, medya, ev, aile ve babanız önceliğiniz olacak. Yeniay ve tutulma yakın çevreniz, kardeşler, eğitim, ticaret, iletişime dayalı her işinizle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Yakınlarınızdan destekler alacaksınız.


Sevgili Yaylar; bu hafta ruhsal konular, kendiniz, para, kardeşler, kısa seyahatler, eğitim ve seminerler önceliğiniz olacak. Yeniay ve tutulma kazancınız ve parayla ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Yeni kazanç yolları için adımlar atacaksınız.


Sevgili Oğlaklar; bu hafta arkadaşlar, sosyal çevre, idealler, ruhsal konular, dinlenmek, kendiniz ve para önceliğiniz olacak. Yeniay ve tutulma hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Kendinizle ilgili kararlar alıp değişimler yaşayacaksınız.


Sevgili Kovalar; bu hafta iş, kariyer, anne, arkadaşlar, idealler, ruhsal çalışmalar, dinlenmek ve kendiniz önceliğiniz olacak. Yeniay ve tutulma kadersel bazı başlangıçlar yaptıracak. Beklenmedik durumlar karşısında soğukkanlılığınızı korumanız gerekebilir. Ruhsal konularda yeni adımlar atacaksınız.


Sevgili Balıklar; bu hafta yurtdışı bağlantılı işler, hukuk, eğitimler, seyahatler, uzak akrabalar, iş, anne, arkadaşlar, ruhsal konular önceliğiniz olacak. Yeniay ve tutulma ideallerinizi gerçekleştirmek için yeni adımlar attıracak. Çok çalışarak işten kazançlarınızı arttırmak için yeni başlangıçlar yapacaksınız.