Vakıf Katılım web

21 TEMMUZ 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 21 Tem 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftanın ilk gününe duygusal başlasak da Ay'ın burç değiştirmesiyle enerjimiz, canlılığımız hemen artacak.

Perşembe gününden itibaren huzur, sakinlik, keyif ve rahat etme isteğimiz artacak. Maddi konular önceliğimiz olacak. Hafta sonu sosyalleşmek, arkadaşlarımızla olmak, bilgi paylaşımı içerisinde olmak isteyeceğiz.

Bu hafta Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay hayatın tadını çıkarmak, eğlenmek, tatil yapmak ve sahne bizim demek isteyeceğiz. Ayrıca Mars ve Jüpiter gezegenlerinin olumlu açısı bizleri her konuda motive edip önemli fırsatları karşımıza getirecektir.

Sevgili Koçlar; bu hafta kendinizi fazla enerjik hissedeceksiniz. İsteklerinizi yapabilmek için harekete geçeceksiniz. Hafta ortası maddi konularda olumlu gelişmeler olabilir. Aile içi iletişiminize dikkat edin. Hafta sonu küçük bir tatil sizlere iyi gelecektir.
Sevgili Boğalar; hafta başı yalnız kalmak, dinlenmek isteyebilirsiniz. Aileniz ve ebeveynlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Onlarla ilgili yarım kalmış konuları tamamlayabilirsiniz. Hafta sonu para ile ilgili sürpriz gelişmeler olabilir.    
Sevgili İkizler; bu hafta sosyalleşme, arkadaşlarınızla olma isteğiniz fazla olacak. Hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Parayla ilgili sorunlarınızı çözümleyebileceksiniz. Yeni projelerinizi ortaya çıkarmak için güzel fırsatlar yakalayacaksınız. 
Sevgili Yengeçler; bu hafta odağınız kariyere ve işe dönük olacak. Parayla ilgili dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Fakat iş kazançlarınızda sürpriz gelişmeler olabilir. Yanlış anlaşılabilirsiniz iletişim konularına dikkat edin. Hafta sonu kendinize zaman ayırmak isteyeceksiniz.
Sevgili Aslanlar; bu hafta artık sizi zamanınız başlıyor; sahne sizin. Gökyüzü bu hafta şansın sizden yana olduğunu söylüyor. Hayatınızdaki geçmiş konu ve olayları çözümleyebileceksiniz. Tatil programlarınıza başlayabilirsiniz.
Sevgili Başaklar; bu hafta maddi konular önceliğiniz olacak. İhtiyacınız olan bir ödeme için kredi alabilirsiniz. Ödemelerinizi kolaylıkla halledebileceksiniz. Varsa arkadaşlarınızla olan sorunlarınızı çözümleyebileceksiniz.
Sevgili Teraziler; haftanın ilk gününden itibaren iş yoğunluğunuz, toplantılarınız fazlalaşacak. Gerek iş gerek özel ilişkilerinize ağırlık vereceksiniz. Perşembe günü maddi konularda sürpriz gelişmeler olabilir. Ödemelerinizi kolaylıkla yapabileceksiniz.
Sevgili Akrepler; bu hafta iş ve sağlığınıza önem vereceksiniz. Yaptığınız işlerin daha bilinir, görünür olması için çalışacaksınız. Bekar Akrepler aniden bir beraberliğe başlayabilirler. Parayla ilgili hafta sonu güzel gelişmeler olacaktır.
Sevgili Yaylar; haftaya aşk diyerek başlıyorsunuz. Sevgilinizle, eşinizle, çocuklarınızla tatile gidebilirsiniz. Perşembe gününden itibaren karşınıza yeni iş seçenekleri gelecektir. Eğitimler, hukuki ve ruhsal konularla ilgileneceksiniz.
Sevgili Oğlaklar; bu hafta ailevi konularınız ön planda. Enerjinizi annenize, evinize, eşinize yönlendireceksiniz. Hafta ortası yoğun temponuzdan kurtulmak için ani bir kararla seyahate çıkabilirsiniz. Bu hafta varsa evliliğinizde, ilişkinizde ve ortaklı işlerinizde problemlerinizi çözmek sizler için iyi olacaktır.
Sevgili Kovalar; bu haftaya iletişim trafiğinizle başlıyorsunuz. Yakın çevre ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Önemli işlerinizi bu hafta tamamlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle anlaşmazlıklara dikkat edin. Hafta sonu sosyal aktiviteler sizleri rahatlatacaktır.
Sevgili Balıklar; bu hafta odağınız maddi konularda olacak. İşinizle ilgili güzel gelişmeler olacak. İşle ilgili bir seyahate gidebilirsiniz. Sevgiliniz veya çocuklarınızla ilgili sorunları halletmek için uygun bir haftadasınız. Hafta sonu evinizde davetler verip sevdiklerinizle beraber hoş vakitler geçirebileceksiniz.