2019 AKSESUAR TRENDLERİ

Yonca ORTAN 21 Tem 2019

Yonca ORTAN
Tüm Yazıları
Bayanlar için modern ve şık görünme arzusu kesinlikle normaldir.

Bununla beraber güzel bir görünüm elde etmek içinde son koleksiyondaki elbise alıp giymek yeterli olamamaktadır. Aksesuar olmadan görünüm kesinlikle eksik kalacaktır. Bunun içinde 2019 yılının aksesuar trendleri neler bunları bilerek hareket etmek gerçek anlamda bize şıklık kazandıracaktır. Aksesuar için sadece kemer, güneş gözlüğü, broş almak yetmiyor. Bunlar sıradanlıktan öteye götürmez sizleri. Bununla beraber elbiselerinizle uygun aksesuarları birleştirmelisiniz. Bunun içinde faydalı ipuçları vermeye çalıştık. Sözlerimizi daha fazla uzatmadan 2019 yılının aksesuar modası önerilerine birlikte bakalım.

Tarzınıza tarz katmak, en sade kombin seçeneklerinizi dahi renklendirmek için aksesuarlardan faydalanabilirsiniz. Günlük yaşamda trend takı tercihi ile kombin seçeneklerinizi daha şık hale getirebilirsiniz. Özellikle tek bir trend parça ile sezona uyum sağlamak sandığınızdan daha kolay.

Büyük Küpe

2019 yılında büyük küpeler damga vuracak gibi görünüyor hemen şimdiden en güzel modeli satın alın deriz. Defilelerde alışılmadık modeller, taşlı fikirler, asimetrik fikirler çok fazla öne çıkan önerilerdi. Kadınsı yapınızı ortaya çıkarmak için artık küçük küpeler yerine büyük küpeler kullanın.

Güneş Gözlükleri

Paparazzilerden korunma kalkanı olarak görülen oversized güneş gözlükleri sadece ünlülere özel değil! Siz de stilinize gizemli bir hava katmak için bu modeli deneyebilirsiniz. ‘Damla’ diye tabir ettiğimiz güneş gözlükleri artık yerini kelebek tarzı ya da kare şekilli modellere bırakıyor. Yani o oval stiller yerine daha geometrik tarzlar geliyor. Dolce & Gabbana Christian Dior, Emporio Armani, Gucci, Marco de Vincenzo, Marni gibi markalar bu tip güneş gözlüklerini kolleksiyonlarına taşımışlardı.

Harika Tasarımlı Kolyeler

Hoş tasarımlı bir kolye görünümü dolduracaktır. Büyükçe olan bu kolyeler 2019 yılında favoriniz haline gelebilir. Ayrıca kendi içinde çok fazla çeşidinin de olduğunu söyleyebiliriz.

Deri Kemerler

Deri kemerler her zaman vazgeçilmezdir. Yalnız modelleri değişmektedir. 2019 yılında küçük ince ya da çok büyük deri kemerler moda olacak. Orta boylu olan stiller kullanılmayacak. İnce kemerlerin çok zarif ve tatlı durduğunu da ifade edelim.

Zarif Yüzük Trendi

2019 aksesuar trendlerinin içinde de yüzük olmazsa olmazdır. Parmaklarımızın boş kalması demek görünümümüzün eksik olması demektir. İşçilikli, dekoratif öğelerle dizayn edilmiş yüzükler çok önde olacak bu sene. Doğru seçim için taşlı tasarıları atlamayın.

Saç Bantları

 “Alice Harikalar Diyarında,” masalını gerçek hayata taşımak için bu saç bantlarını denemelisiniz. Özellikle son haftalarda ünlülerin kırmızı halı stillerinde ön plana çıkan taçlar, sezonun olmazsa olmaz aksesuarı!

Bambu ve ahşap

Naturel yaşama geri dönüş yapıyoruz. Bambu ve ahşap aksesuarlar ile organik hayatı şehir yaşamınıza dahil edebilirsiniz. Pastel stiller ile muhteşem bir uyum sağlayan ahşap ve bambu aksesuarları İlkbahar Yaz 2019 aksesuarlarında deneyin.

Charm kemerler

Bu sezon kemerleri takı olarak kullanıyoruz! Taşlı ve sembollü zincir kemerler, stilinize hareket katacak. 

Tokalar

Takatukaları değil de takı tokaları İlkbahar Yaz 2019’e götürüyoruz! Saçlarımız gözümüze girmesin diye bileğimizde taşıdığımız lastik tokaları geçiyoruz! Artık tokalar modanın gözdesi. Klipsler, firketeler, scrunchie tokalar… Saç aksesuarlarını, geçtiğimiz sezonların ‘statement’ küpeleri gibi düşünebilirsiniz!

Transparan detaylar

Moda transparan oluyor! Saklayacak hiçbir şeyiniz yoksa PVC ve transparan detaylı aksesuarlar tam size göre. 

Muazzam Bileklikler

Hangi bayan olursa olsun onların elinde bileklikler çok ince ve zarif görülüyor. Kıyafeti renk açısından tamamlaması da çok önemlidir. Renkli ve deri tasarımlar daha fazla öne çıkmıştı bilekliklerde bunu gördük. Bunun yanında karmaşık, zarif ve kadınsı tasarım seçenekleri de sunulmuştu. 2019 yılında dışarı bilekliksiz çıkmayın.

Hem Feminen Hem Eğlenceli Tüyler

Her ne kadar herkese göre bir trend olmasa da bu sezon tüylerle işiniz var! İster çanta, ister ayakkabı ya da küçük bir aksesuar, feminen ve eğlenceli tüylerle randevunuzu şimdiden ayarlayın.

Elegan Bel Çantaları

Son birkaç sezondur rüştünü ispatlayan bel çantaları bu sezon, sportif olduğu kadar aynı zamanda elegan bir duruş sergiliyor. Sanıyoruz ki Salvatore Ferragamo'nun ekstra mini çantası size her şeyi anlatıyordur. 

Joker Parça: Mule

Her sezonun bir joker parçası var. Yaz sezonunun da kesinlikle mule'lar. Hem topuklu hem de terlik olmaları, onları istediğiniz görünüme kolayca adapte edebilmenizi sağlıyor. İsterseniz jean ve beyaz bir gömlek, isterseniz de en şık gece kıyafetinizin altına giyin.