20 ŞUBAT 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 20 Şub 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftanın ilk günü öğlene kadar ilişkilere, ortaklıklara önem vereceğiz.

Haftanın ilk günü öğlene kadar ilişkilere, ortaklıklara önem vereceğiz. İstediğimiz huzuru, dengeyi yakalamak kolay olmayacaktır. Öğleden itibaren çarşamba akşamına kadar yoğun duygular içerisinde olacağız. Güç, para, tutkular, hırslar ön planda olacak. Yaşayacağımız olaylarda kendimizi bazen şanslı bazen zorlanmış hissedeceğiz. Ani ve kadersel durumlarla karşılaşabiliriz. Daha sonra iyimser, pozitif enerjide olacağız. Duygusal ihtiyacımız özgür olmak, deneyimler yaşamak olacak. Maceracı ruhumuz devreye girecek. Hafta sonu hayata, olaylara ciddi ve gerçekçi yaklaşacağız. Bu hafta sonunu çalışarak geçirebiliriz. Karamsar duygular içerisinde olabiliriz.

Sevgili Koçlar; bu haftanın ilk günü öğlene kadar ilişkiler adına yorucu olacaktır. Güç savaşlarına girmeyin. Daha sonra alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Çarşamba akşamüstünden itibaren enerjiniz artacak. Hukuki konular, eğitimler, yabancılar, seyahatler, babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Hafta sonunu çalışarak geçirebilirsiniz. Daha fazla göz önünde olacaksınız. Annenizle veya eşinizin ailesiyle ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Boğalar; bu haftanın ilk günü öğlene kadar sağlığınızla, gündelik işlerinizle ilgileneceksiniz. Daha sonra eşiniz, iş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ilgileneceksiniz. Çarşamba akşam üstünden itibaren gelir gider hesaplarınızla, sağlığınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu uzak bir yere seyahat edebilirsiniz. Seminerlere katılabilirsiniz. Babanızın işleriyle ilgilenebilirsiniz.

Sevgili İkizler; bu haftanın ilk günü öğlene kadar rahat enerjilerde olacaksınız. Çarşamba akşamına kadar yoğun bir iş temponuz olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Gündelik koşuşturmacalar sizleri yoracaktır. Hafta sonuna kadar ikili ilişkilere, eşinize önem vereceksiniz. Hafta sonu ciddi bir şekilde maddi konularla ilgileneceksiniz.

Sevgili Yengeçler; haftaya ailevi konulara önem vererek başlıyorsunuz. Daha sonra aşk ve şans sizlerle olacak. Keyif aldığınız aktivitelerle, çocuklarınızla ilgileneceksiniz. Çarşamba akşam üstünden itibaren iş ve sağlık konuları ön planda olacak. İş seyahatine gidebilirsiniz. Hafta sonunu eşinizle baş başa geçirebilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; pazartesi sabahtan kardeşlerinizle, annenizin iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Daha sonra ailevi konular, evinizle ilgili işler, babanızın işleriyle ilgileneceksiniz. Duygusal yorgunluklar olabilir. Hafta ortası enerjiniz artacak. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunu çalışarak geçirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Başaklar; pazartesi sabahı para konularında dengeyi yakalamak kolay olmayabilir. Daha sonra kısa bir seyahate gidebilirsiniz. Kardeşlerinizin işleriyle veya annenizin iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası aile meseleleri, evinize ait işler sizleri yorabilir. Babanızla da ilgili konular olacaktır. Hafta sonunu keyifli, eğlenceli geçireceksiniz.

Sevgili Teraziler; pazartesi sabahı bireysel işlerinizi halletmek sizleri yoracaktır. Çarşamba akşam üstüne kadar para hesaplarınızla, yatırımlarınızla ilgileneceksiniz. Paranızla ilgili bir iyi bir kötü olay olabilir. Hafta ortası kısa bir seyahate gidebilirsiniz. Kardeşlerinizle, yakınlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu ailevi konular ön planda olacak.

Sevgili Akrepler; haftaya yorgun ve isteksiz başlıyorsunuz ama pazartesi öğlen enerjiniz artacak. Kendi isteklerinizi, bireysel ihtiyaçlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta ortası paranıza, kazançlarınıza ağırlık vereceksiniz. Hafta sonu kaçamağı yapmak kısa bir tatile gitmek sizlere iyi gelecektir. Kardeşlerinizin işleriyle ilgilenebilirsiniz.


Sevgili Yaylar; pazartesi sabahı iş toplantıları, organizasyonlar, davetler, arkadaşlarınız ön planda olacak. Daha sonra eşinizin iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Enerjiniz düşebilir. Sağlığınıza dikkat edin. Yurtdışı işlerinizle de ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası enerjiniz artacak. Kendi bireysel ihtiyaçlarınıza önem vereceksiniz. Hafta sonunu para hesapları yaparak geçirebilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar; pazartesi öğlene kadar fazlaca göz önünde olacaksınız. Annenizin veya eşinizin ailesiyle ilgileneceksiniz. Daha sonra arkadaşlarınızla sosyalleşebilirsiniz. İş toplantılarınız olabilir. İşten kazançlarınıza önem vereceksiniz. Hafta ortası dinlenin, kendinizi yormayın. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonunu kendinize ayıracaksınız.


Sevgili Kovalar; haftaya uzak yerlerden alacağınız haberlerle başlıyorsunuz. Hukuki konular, ticaret, eğitimler, medya işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Daha sonra yoğun iş temposu sizleri yorabilir. Annenizle, eşinizin ailesiyle de ilgileneceksiniz. Hafta ortası iş toplantıları, arkadaşlarınız, davetler ön planda olacak. Hafta sonunu dinlenmeye ayırın. Ruhsal çalışmalar yapmak sizlere iyi gelecektir.


Sevgili Balıklar; pazartesi sabahı gelir gider hesapları sizleri yoracaktır. Sağlığınıza da dikkat edin. Daha sonra alacağınız haberler yoğun duygusallık yaşatabilir. Babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası iş temponuz artacak. Daha fazla göz önünde olacaksınız. Hafta sonunu arkadaşlarınızla sosyalleşerek geçireceksiniz.