20 OCAK 2019

Dilek AYGEN 20 Oca 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya önemli bir Dolunay ve Ay tutulmasıyla başlıyoruz. Dolunaylar, Yeni Ay'da başlattıklarımızın görünür olduğu zamanlardır.

Stresli olsa da farkındalık sağlar. Duygularla egoyu dengelemek lazımdır. Ay tutulması Aslan burcunda meydana geliyor. Duygularımız eğlenmek, sahnede olmak isterken, egomuz özgür, humanist farklı olamak istiyecektir. Kendimizi ifade edebilmek ile ekip çalışması yaparak hareket edebilmeyi dengeleme çabasında olacağız. Yaratıcı yönümüzü ortaya koyarak bencillikle idealizmi, eğlence ile humanizmi dengelememiz gerekiyor.

Sevgili Koçlar; bu tutulmayı aşk alanlarında yaşayacaklar. Aşk, çocuklar, hobiler ve yaratıcılıklarıyla ilgili hızlı gelişmeler olabilir. Aşkla ilgili temkinli hareket etmelerinde fayda var.

Sevgili Boğalar; bu tutulmayı ev alandarında yaşayacaklar. Yuva, aile, emlakla ilgili stresler yaşayabilirler. İş ve aile konularını dengelemeliler. Taşınma olasılıkları var. Ebeveynlerinin arasında kalabilirler.

Sevgli İkizler; bu tutulmayı kardeş ve yakın çevre alanlarında yaşayacaklar. İletişim, ticare, kısa seyehatler, sosyal medya alanlarında beklenmedik gelişmeler olabilir. Aldıkları kararlara dikkat etmeliler. Kardeş iletişimlerinde  duygu ve mantık dengesini kurmalılar.

Sevgili Yengeçler; bu tutulmayı para alanlarında yaşayacaklar. Maddi konularda zorlanmalar olabilir. Sahip oldukları değerler ve para ile ilgili kriz yaşamamak için dikkatli olmalılar.

Sevgili Aslanlar; bu tutulmayı kendi burçlarında yaşayacaklar. Tutulma süresinde ikilemlerde kalabilirler. Kendileri için önemli kararlar alabilirler. Duygu ve mantık arasında kalacakları için sakin davranmalarında fayda var . İş ve ilişkilerinde aksilik olabilir.

Sevgili Başaklar; bu tutulmayı kadersel alanlarında yaşayacaklar. Kontrol edemedikleri bazı sonlanmalar olabilir. Hayatlarındaki bağımlılıklarını bırakabilirler. Sağlıklarına özen gösterecekler. Arınma sürecindeler.

Sevgili Teraziler; bu tutulmayı sosyal çevre ve arkadaşlık alanında yaşayacaklar. Arkadaşlarıyla ilgili hayal kırıklığı yaşamamak için dengeli kararlar almalılar. Sosyal çevreleri, idealleri ve fikirleri değişebilir.

Sevgili Akrepler; bu tutulmayı kariyer alanlarında yaşayacaklar. Kariyer ve hedeflerle ilgili dikkatli olmalılar. Toplumsal statülerinde değişimler olabilir. Hem ebeveynleriyle hem de işleriyle ilgili krizleri dengelemekte fayda var.

Sevgili Yaylar; bu tutulmayı hayat amaçları alanında yaşayacaklar. Hayata bakışlarları değişebilir. Eğitim, hukuk, yabancılar, seyahatlerde problemler olabilir. Yakın uzak akraba iletişimlerinde gerginliklere dikkat etmeliler.

Sevgili Oğlaklar; bu tutulmayı ortak kazançlar alanında yaşayacaklar. Risk ve tehlike konusunda dikkatli olmalılar. Maddi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Unuttuğunuz bir borç, sigorta, vergi olabilir.

Sevgili Kovalar; bu tutulmayı evlilik, ortaklık alanında yaşayacaklar. Yapacakları sözleşmeler ve ortaklıklarda ikilemlerde kalabilirler. Ortak projeler ve hukuki konularda önemli kararlar alabilirler. Eşlerinin hayatlarında hızlı gelişmeler olabilir.

Sevgili Balıklar; bu tutlmayı iş ve hizmet alanlarında yaşayacaklar. İşleriyle ilgili beklenmedik gelişmelere duygusal kararlar verebilirler. Sağlıklarına dikkat etmeliler. Diyet, detoks, spor yapmalılar.