2 ŞUBAT 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 02 Şub 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya sakinlik, huzur, keyif, rahat olma isteğiyle başlıyoruz.

Haftaya sakinlik, huzur, keyif, rahat olma isteğiyle başlıyoruz. Maddi konular ön planda olacak. Güçlü kişilerden uzun soluklu işlerimiz için destekler alacağız. Pazartesi ruhsal ve sanatsal çalışmalar için son derece uygun bir gün. Salı gününden itibaren zihinsel ve fiziksel çok hareketli olacağız. İletişime, bilgiye, eğitimlere ve seminerlere hız vereceğiz. Perşembe gününe kadar belirsizlikler, karmaşalar yaşayabiliriz. Perşembe ve cuma günlerini yoğun duygular içerisinde geçireceğiz. Kendi kabuğumuzda, ailemizle, evimizle, sevdiğimiz kişilerle bir arada olmak güvencede hissettirecek. Kendimizi engellenmiş, baskılanmış hissedeceğiz. Hafta sonu özgüvenli olacağız. Canlı ve enerjik olacağız. Hayatta bizi mutlu edecek, eğlendirecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgileneceğiz. Sanatla, sporla ve çocuklarla zaman geçirmek için uygun zamanlar olacak.

Sevgili Koçlar; bu haftaya maddi konular ve kariyeriniz için destekler bularak başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren kendinizi ifade etmek zor olabilir. Yakın çevreniz tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Anlaşma ve sözleşme yaparken, araba kullanırken dikkatli olun. Perşembe ve cuma günleri kendinizi rahat hissedemeyeceksiniz. Ailenizle ilgili, işinizle ilgili zorlanmalar olabilir. Hafta sonunuzu sevgilinizle veya çocuklarınızla eğlenceli aktivitelere ayırırsanız içinizdeki canlılık artacaktır.

Sevgili Boğalar; haftaya kendinize ait işlerle ilgilenerek başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri maddi konulara dikkat edin. Parasal konularda kandırılmaya açıksınız. İş konularında güzel gelişmeler olabilir. Perşembe ve cuma günleri kardeşlerinizle duygusal konuşmalar sizleri yorabilir. İşlerinizdeki yükler ağır gelebilir. Hafta sonu ailenizle, ebeveynlerinizle eğlenceli ortamlarda olmak sizlere iyi gelecektir.

Sevgili İkizler; haftaya geri planda kalma isteğiyle, dinlenme isteğiyle başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri kendi alanınızda olacaksınız. Kariyerinize ve işinize ağırlık vereceksiniz. Partnerinizle hayal kırıklığı yaratan konuşmalarınız olabilir. Perşembe ve cuma günleri maddi konularda rahat olamayacağınız için harcamalarınızı dikkatli yapın. Hafta sonu kısa seyahatleriniz olabilir. Yakınlarınızla eğlenceli vakitler geçireceksiniz.

Sevgili Yengeçler; haftaya genel kazançlarınızı düzenleyerek başlıyorsunuz. Ticari konularda önemli adımlar atmaya başlayacaksınız. Salı ve çarşamba günleri kontrolünüz dışında gelişen olaylar sizi zorlayabilir. Perşembe ve cuma günlerini daha duygusal ve kendinize dönük geçireceksiniz. İş konularında cesur davranışlarınız olacaktır. Partnerinizin duygusal baskısı karşısında sakin olun. Hafta sonu maddi konularda duygusal stresler olabilir. Ama elinize bir miktar para geçebilir.

Sevgili Aslanlar; haftaya işlerinize ağırlık vererek başlıyorsunuz. Parasal konularda destekleriniz var. Salı ve çarşamba günleri planlarınızı ve düşündüklerinizi hayata geçirirken dağılmamaya özen gösterin. Perşembe ve cuma günleri duygusal baskıları kontrol etmek kolay olmayacaktır. İşlerinizi evden idare edebilirsiniz. Hafta sonu kendinize zaman ayıracaksınız.

Sevgili Başaklar; bu haftaya eşinizin akrabaları veya seyahatler veya eğitimlere ağırlık vererek başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri işinizle veya ebeveynlerinizle ilgili karmaşalar olabilir. Perşembe ve cuma günleri arkadaşlarınızla maddi konularda alışveriş yapmayın. Sizleri yoran durumlar oluşabilir. Hafta sonunu sakince eğlenceli konulara ayıracaksınız.

Sevgili Teraziler; haftaya ödemeler, maddi konulara ağırlık vererek başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri seyahatlerinizde, eşinizin akrabalarıyla bazı kargaşalar olabilir dikkatli olun. İşinizle ilgili önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri işlerinizdeki problemleri çözerken duygusal zorlanmalarınız olacaktır. Sizlerde daha baskıcı davranabilirsiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla eğlenceli vakitler geçirmek sizleri rahatlatacak.

Sevgili Akrepler; haftaya partnerinize daha fazla zaman ayırarak başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri odağınız finansal konularda olacak. Alacak verecek hesaplarınızda belirsizlikler olabilir. Perşembe ve cuma günleri uzak akrabalarınızla duygusal sorunlar yaşayabilirsiniz. Öğrenci iseniz hocalarınızın baskısı sizleri yorabilir. Hafta sonu annenizle ilgili sorunlar olabilir. Dostlarınızla olmak sizlere iyi gelecektir.

Sevgili Yaylar; haftaya iş ve sağlık konularına önem vererek başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri eşinizle iletişiminizde yanlış anlaşılmalar olabilir. Perşembe ve cuma günleri maddi konularda yaşayacağınız bazı sorunlara karşı tedbirler almalısınız. Hafta sonu eşinizin akrabalarıyla eğlenceli zamanlar geçireceksiniz.

Sevgili Oğlaklar; haftaya çocuklarınızla ilgilenerek veya sevdiğiniz kişilerle vakit geçirerek başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günü işlerinizi düzenlemekte zorlanabilirsiniz. İletişimle ilgili işlerinizde kendinizi gösterebileceksiniz. Perşembe ve cuma günleri partnerinize duygusal baskılar yapabilirsiniz. Düşüncesiz kararlar almamaya çalışın. Hafta sonu eğlenmek isteseniz de para konuları önceliğiniz olacak.

Sevgili Kovalar; haftaya önceliğinizi ailenize vererek başlıyorsunuz. Maddi konularda güzel gelişmeler olacak. Salı ve çarşamba günleri çocuklarınızla veya partnerinizle iletişiminize dikkat edin. Aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Perşembe ve cuma günleri yoğun iş temposu sizlerde gerginlikler yaratabilir. Hafta sonu sevdiğiniz kişilerle eğlenceli zamanlar geçireceksiniz.

Sevgili Balıklar; haftaya kardeşleriniz, önemli anlaşmalar yaparak başlıyorsunuz. Herkesin aklında siz olacaksınız. Konuşmaktan, fikirlerinizi paylaşmaktan mutlu olacaksınız. Salı ve çarşamba günleri ailevi konularda karmaşalar olabilir. Evinizle ilgili problemler olabilir. Perşembe ve cuma günleri çocuklarınızla veya partnerinizle duygusal stresler yaşasanız da onlarla ilgili sevindirici haberler de alacaksınız. Hafta sonu olmasına rağmen çalışacaksınız. Çalışırken hem eğlenecek hem keyif alacaksınız.