16 OCAK 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 16 Oca 2022

Dilek AYGEN
Yeni haftaya duygusal başlıyoruz. Sevdiğimiz kişiler, ailemiz, evimiz, yuvamız, ülkemiz ön planda olacak.

Yeni haftaya duygusal başlıyoruz. Sevdiğimiz kişiler, ailemiz, evimiz, yuvamız, ülkemiz ön planda olacak. Besleyip korumak isterken kendimiz de beslenmek, korunmak isteyeceğiz. Salı günü Yengeç burcunda dolunay meydana geliyor. Yengeç Oğlak aksında olduğu için saygı ve sevgiyi dengelememiz gerekiyor. Dolunay zamanları streslidir. Çünkü her şey net olarak gözükür. Duygularımızla sorumluluklarımız arasında kalacağız. Aile içi problemler olabilir. Önemli değişimler dönüşümler yaşayacağız. Güç savaşlarına girmemeye bakalım. Aile ve gelecek, iş konularında tamamlanmalar yaşayacağız.

Salı günü Ay düğümleri burç değiştiriyor. Kader odağımızı 18 ay boyunca farklı konulara çevirecek. Güney ay düğümü Akrep, Kuzey ay düğümü Boğa olacak. Para konuları, krizler, keyif aldığımız konular, sahip olduklarımız ön planda olacak. Ortaklaşa paralardansa kendi paramıza odaklanmamız gerekecek. Krizlerle beslenmememiz gerektiğini hayattan keyif almamız gerektiğini vurgulayacaklar.
Hafta ortası enerjimiz artacak. Eğlenmek isteyeceğiz. Kendimizi içtenlikle ifade etmek isteyeceğiz. Özgüvenli olacağız. Sanat, spor, çocuklarla, hobilerimizle, yaratıcı işlerimizle ilgileneceğiz. 
Güneş 20 Ocak günü Kova burcuna geçiyor. Dahilerin zamanı başlıyor. Bir ay boyunca odağımız sosyal hayatımızda ve arkadaşlarımızda olacak. İşten kazandığımız parayı önemseyeceğiz. Özgürlükten, eşitlikten yana olacağız. Özgün taraflarımızı ortaya koyacağız. Ekip çalışmalarına, toplum yararına çalışmalara önem vereceğiz.
Hafta sonunu temizlik tamirat işlerimizi yaparak geçireceğiz. Hayatımıza düzen vermek isteyeceğiz. Hijyen ve sağlık konuları ön planda olacak. Her konuya titizleneceğiz.


Sevgili Koçlar; bu hafta dolunay ailevi olaylarda tamamlanmalar yaşatacak. Eviniz ve ailenizle ilgili sorunları çözümleyeceksiniz. Alıngan olacaksınız. İş konularına da dikkat edin. Kuzey ay düğümü Boğa 18 ay boyunca odağınızı paranıza, sahip olduklarınıza çevirecek. Esas istediği kendinize değer vermenizdir. Bizim yerine benim olana değer vermelisiniz. Güneş bir ay boyunca sizleri sosyal hayatın içerisine sokacak. Arkadaşlarınızla daha çok vakit geçireceksiniz. İşten kazançlarınıza, hayallerinize önem vereceksiniz.


Sevgili Boğalar; bu hafta dolunay yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, akrabalarınızla ilgili konularda, ilişkilerinizde farkındalıklar yaşayacaksınız. Duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Kuzey ay düğümü burcunuza geçiyor. 18 ay boyunca odağınızı kendinize çevireceksiniz. Kendi hayatınızda güvende olmak isteyeceksiniz. Ben vurgusunu önemseyin. Hayattan keyif almak, tat almak önceliğiniz olacak. Güneş bir ay boyunca odağınızı işinize, kariyerinize, annenize, eşinizin ailesine çevirecek. Toplum önünde daha fazla görünür olacaksınız.


Sevgili İkizler; bu hafta dolunay para konularında tamamlanmalar yaşatacak. Kendi kazançlarınıza önem vereceksiniz. Kazandıklarınızdan fazla harcama yapmamaya çalışın. Kuzey ay düğümü Boğa 18 ay boyunca kontrolünüzün dışında kadersel alana geçiyor. Ruh sağlığınıza önem verin. Dinlenmek, yalnız sessiz kalıp keyif yapma isteğiniz ön planda olacak. Güneş bir ay boyunca odağınızı inançlarınıza, hayat amacınıza çevirecek. Yabancılarla, hukuki konularla, eşinizin akrabalarıyla, ticaretle, eğitimlerle, babanızın iş ve sağlık konularıyla daha fazla ilgileneceksiniz.

Sevgili Yengeçler; bu hafta dolunay burcunuzda meydana geliyor. Ben sen dengenizi iyi ayarlayın. Kendinize önem verin. Sağlığınıza dikkat edin. Eşinizin, ortağınızın veya ikili ilişkilerde bulunduğunuz kişilerin istekleri sizi strese sokabilir. Kendi isteklerinizi unutmayın. Kuzey ay düğümü Boğa 18 ay boyunca odağınızı arkadaşlarınıza, sosyal hayatınıza çevirecek. Arkadaşlarınıza vakit ayırıp keyifli anlar geçirmek isteyeceksiniz. Yeni çevrelere girebilirsiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı ortaklaşa paralara, alacak verecek hesaplarınıza, spiritüel konulara, sağlığınıza, cinsel yaşantınıza çevirecek.


Sevgili Aslanlar; bu hafta dolunay kontrolünüz dışında olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Sizden gizlenen konular ortaya çıkabilir. Arkanızdan çevrilen işleri görmek sizde stres yaratabilir. Eşinizin iş ve sağlık konularıyla da ilgili olaylar olabilir. Kuzey ay düğümü Boğa 18 ay boyunca odağınızı kariyerinize, işinize, gelecek hedeflerinize, annenize, eşinizin ailesine çevirecek. Göz önünde olacağınız bir zaman dilimi olacak. Güneş bir ay boyunca odağınızı ikili ilişkilere, eşinize, ortağınıza çevirecek. Taşınmalar gündeminizde olabilir.


Sevgili Başaklar; bu hafta dolunayda sosyal hayatınızla aşk hayatınızı dengelemelisiniz. İşten kazançlarınızda hassas olaylar olabilir. Arkadaşlarınızla, çocuklarınızla ilgili konularda olaylar olabilir. Kuzey ay düğümü Boğa 18 ay boyunca odağınızı uzaklara çevirecek. İnançlarınız ön planda olacak. Krizler yakınlarınızdan olacak. Hayat felsefenizde, hayat amaçlarınızda güven isteyeceksiniz. Keyif aldığınız her konuda ufkunuzu geliştirecek eğitimler alabilirsiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı sağlığınıza, işlerinize, gündelik rutinlerinize, yanınızda çalışanlara, evcil hayvanlarınıza çevirecek.


Sevgili Teraziler; dolunay iş ve aile hayatınızı dengelemenizi istiyor. İş hayatınız yoğun geçecektir. İşinizde, kariyerinizde, annenizle ilgili konularda hassas durumlar olabilir.  Kuzey ay düğümü Boğa 18 ay boyunca odağınızı ortaklaşa paralara, alacak verecek hesaplarına, okült konulara, cinselliğe çevirecek. Başkalarının parasını harcamak sizlere keyif verecektir. Güneş bir ay boyunca odağınızı aşka, hayattan keyif almaya, çocuklarınıza, hobilerinize, kazançlarınıza, yaratıcılığınıza çevirecek.


Sevgili Akrepler; bu hafta dolunay yakın uzak çevre ilişkilerinizi dengelemenizi istiyor. Uzak akrabalar, eşinizin kardeşleriyle ilişkilerinizde farkındalıklarınız artacak. Yabancılarla hassas olaylar olabilir. Kuzey ay düğümü Boğa 18 ay boyunca karşıt burcunuzda olacak. İkili ilişkilere, eşinize, ortağınıza daha fazla önem vereceksiniz. Partnerinizle, eşinizle güvende olmak ve keyifli vakitler geçirmek isteyeceksiniz. Taşınabilirsiniz, bekar olanlarınız evlenebilirler. Güneş bir ay boyunca odağınızı evinize, yuvanıza, ailenize, babanıza çevirecek. Ailevi konular daha fazla ön planda olacak.


Sevgili Yaylar; bu hafta dolunay parayla ilgili konularda farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşatacak. Eşinizin parasıyla ilgili hassas olaylar olabilir. Ödemelerinizi yapabilirsiniz. Kazandığınız parayla harcadığınız parayı dengeleyin. Kuzey ay düğümü Boğa 18 ay boyunca odağınızı iş, sağlık, günlük rutinlerinize çevirecek. Keyif aldığınız işlere başlayabilirsiniz. İş konularında verim alabileceksiniz. İştahınız artabilir bu yüzden yeme içmeye dikkat edin. Boğaz bölgenize dikkat edin. Güneş bir ay boyunca odağınızı iletişimsel konulara, yakın çevrenize, kısa seyahatlere, kısa vadeli işlerinize çevirecek.

Sevgili Oğlaklar; bu hafta karşıt burcunuzda dolunay meydana geliyor. İlişkiler, eşiniz, ortağınızla ilgili önemli hassas olaylar olabilir. Ben sen dengenizi iyi ayarlayın. İlişkilerde tamamlanmalar farkındalıklar yaşayacaksınız. Kuzey ay düğümü Boğa odağınızı aşka, hayattan keyif almaya, çocuklarınıza, yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız işlere çevirecek. Sizler gerçekten hayatı doya doya keyifle yaşayacaksınız. Aşkın tadını çıkartacaksınız. Güneş bir ay boyunca odağınızı paranıza, kazançlarınıza, sahip olduklarınıza çevirecek.


Sevgili Kovalar; bu hafta dolunay iş, sağlık konularında, gündelik koşuşturmacalarınızda yüzleşmeler hassas olaylar yaşatabilir. Sağlığınıza özen gösterin. Her olaydan etkilenebilirsiniz. Kuzey ay düğümü 18 ay boyunca odağınızı ev, yuva, aile hayatınıza, babanıza çevirecek. Evinizde ailenizle keyifli güvenli anlar geçireceksiniz. Ev, emlak, toprak alımı yapabilirsiniz. Taşınabilirsiniz, bekar olanlarınız yuva kurabilirler. Güneş burcunuza geçiyor. Bir ay boyunca odağınız kendinizde olacak ve parlayacaksınız. Kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz.


Sevgili Balıklar; bu hafta dolunay sosyal hayatınızla aşk hayatınızı dengelemenizi istiyor. Partnerinizle, çocuklarınızla ilgili hassas olaylar olacak. Aşk ve keyif ön planda olacak. Kuzey ay düğümü Boğa 18 ay boyunca odağınızı yakın çevrenize çevirecek. İletişimde keyifli sohbetler yapacaksınız. Kısa seyahatler, eğitimler sizlere keyif verecek. Yabancı insanlarla krizlere takılmayın. Güneş bir ay boyunca sizleri göz önünde tutmayacak. Sağlığınıza dikkat edin. İçinize dönün. Dinlenin. Ruhsal çalışmalarla ilgileneceksiniz.