Vakıf Katılım web

16 HAZİRAN 2019, PAZAR

Dilek AYGEN 16 Haz 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya iyimser neşeli canlı ve umut dolu başlıyoruz.

Pazartesi günü Yay burcunda oluşacak Dolunay maceracı ruhumuzu görünür yapacak. İkizler burcunda yaptığımız yeni başlangıçların sonuçlarını alacağız. Dolunaylar stresli olsa da farkındalık zamanlarıdır. Yay- İkizler Dolunayı inançlarımızla düşüncelerimizi, öğrendiğimiz yeni bilgileri dengelememizi anlamamızı ister. Hayat felsefemizle düşüncelerimizin söylediklerini görmemizi sağlayacaktır.

Hafta ortası sorumluluklarımız ön planda olacak. Kendimizi rahat hissetmeyebiliriz. Hafta sonu bireyselliğimizi ön plana alarak daha özgür olmak isteyeceğiz.
Sevgili Koçlar; bu Dolunay inançlarınızla yeni edindiğiniz bilgileri dengeleyip kullanmanızı istiyor. Yurtdışı işleriniz, akademik kariyeriniz, hukuksal işleriniz, seyahatleriniz, kardeşler, yakın uzak akrabalarla iletişim konularında farkındalıklarınız artacak. Önemli karalar alabileceksiniz.

Sevgili Boğalar; bu Dolunay ortak kazançlar parasal konularda farkındalık yaratacak. Kendi kazançlarınızla başkalarının kaynaklarını kullanmayı dengeleyebileceksiniz. Aksilikler yaşamamak için dikkatli olun. Maddi manevi değerlerinizde deneyimler ve farkındalıklar yaşayacaksınız.

Sevgili İkizler; bu Dolunay özel ilişkileriniz, evliliğiniz, ortaklığınız, anlaşmalar ve davalarınızla ilgili gelişmeleri fark ettirecek. Kurduğunuz ilişkilerde bir denge yaratmalısınız. Burcunuzdaki Yeniay'da bir ilişki başlattıysanız evlilik kararı alabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; Dolunay iş hayatınız, işteki sorumluluklar, günlük rutinleriniz, sağlığınızla ilgili farkındalık ve deneyimler yaşatacak. Önemli kararlar alabilirsiniz. Bilinçaltı çalışmalar hayır işleri yaparak yaşayacağınız stresi azaltabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni fırsatlar oluşabilir.

Sevgili Aslanlar; Dolunay aşka inancınızla sosyal hayatınızdaki yeni ortamları fark etmenizi bu alanlarda deneyimler yaşamanızı sağlayacak. Yeni bir aşka başlayabilir gelecekle ilgili kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili kararlar da alacaksınız.

Sevgili Başaklar; Dolunay aile yaşantınızla, iş ve kariyer hayatınızı dengelemenizi istiyor. Ebeveynlerinizle ilgili konular, geçmiş konular net bir şekilde gözlerinizin önüne gelecek. Taşınabilir, yeni bir ev alabilirsiniz. Aile bütçesini dikkatlice gözden geçirmelisiniz.

Sevgili Teraziler; Dolunay yakın-uzak akrabalar, eğitim iletişim konularında, hayata bakışınızla ilgili deneyimler ve farkındalıklar yaratacak. Yabancılarla, yakın birlikteliklerinizle ve yurtdışı bağlantılı işlerinizde önemli fırsatlar yakalayıp yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.

Sevgili Akrepler; Dolunay paranızın bereketini arttırıp fark ettirecek. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Kendi kazançlarınızla ortak kazançlarınızı dengeli bir biçimde kullanmayı deneyimleyeceksiniz. Bu dönem çok para harcayabilirsiniz.

Sevgili Yaylar; Dolunay burcunuzda oluyor. Kendinizle ilgili deneyimler yaşayacaksınız. Özel hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu süreçte stres yaşamamak için eş veya ortaklarınızla denge içerisinde hareket etmek iyi olacaktır.

Sevgili Oğlaklar; Dolunay kendi iç dünyanızı fark etmenizi istiyor. İşinizin getirdiği sorumluluklar sizi yorabilir. Günlük koşuşturmacalarınızla yalnız kalma ihtiyacınızı fark edip dengeleyebileceksiniz. Kadersel kontrol dışı olaylar yaşayabilirsiniz. Sakin ve dikkatli olun.

Sevgili Kovalar; Dolunay arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, gelecek planlarınızla ilgili deneyim ve farkındalıklar yaşatacak. Sosyal hayatınızla sevgiliniz veya çocuklarınız arasında dengeyi iyi sağlamalısınız. İşten elde ettiğiniz gelirlerinizde artışlar olacaktır.

Sevgili Balıklar; Dolunay kariyeriniz ve geleceğinizle ilgili farkındalıklar yaratacak. İşinizle ilgili önemli fırsatlar yakalayabileceksiniz. Aile ve iş yaşantınız, ebeveynlerinizle ilgili gelişmeler ve farkındalıklar yaşayacağınız için dengeli hareket etmenizde fayda var.