Vakıf Katılım web

15 KASIM 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 15 Kas 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya iyimser, neşeli, pozitif başlıyoruz.

Haftaya iyimser, neşeli, pozitif başlıyoruz. Özgür olmak, dışarıda vakit geçirmek isteyeceğiz. Ufkumuzu geliştirecek eğitim ve seminerlere katılabiliriz. Uzak yerlerden haberler alabiliriz. Yabancılar, yurt dışı işlerimiz, hukuki konular önemli olabilir. Hafta ortası hayatı ciddiye alacağız. İşlerimiz ve sorumluluklarımız önemli olacak. Maddi konularda değişimler yaşayabiliriz. Ayağımızı yere sağlam basmak isteyeceğiz. Geleceğe ait konularla ilgileneceğiz. Kısıtlanmalar, baskılar ve engeller bizleri yoracaktır. Hafta sonu otoriteye ve kurallara karşı çıkmak isteyeceğiz. Bireyselliğimizi, özgürlüğümüzü, özgünlüğümüzü önemseyeceğiz. Arkadaşlarımıza, sosyal hayatımıza önem vereceğiz. Bilimsel, teknolojik konularla ilgileneceğiz.

21 Kasım günü Güneş Yay burcuna geçiyor. Hayatı coşkuyla kucaklayacağız. Umutlarımız artacak. Bir ay boyunca sıcak, neşeli, canlı, iyimser, hoşgörülü, maceracı, kalender, dışa dönük olacağız. Kendi yaşam deneyimlerimizle, hayatın gösterdikleriyle yeni bir yaşam felsefesi oluşturacağız, inançlarımızla, umutlarımızla hareket edeceğiz. Özgürce yaşamak isteyeceğiz.
Aynı gün ilişkiler, aşk gezegeni Venüs de Akrep burcuna geçiyor. Aşkta, sevgide, ilişkilerimizde derinlik ve tutku arayacağız. İlişkilerimizde güç savaşlarına girebiliriz. Aşk ve nefreti bir arada yaşayabiliriz. İlişkilerimizde olayları akışa bırakmakta zorlanacağız. Yeni başlayacak ilişkiler fırtınalı olsa da uzun soluklu olacaktır. Para konuları önemli olacak. Para olmadan olmaz, diyeceğiz.


Sevgili Koçlar; bu haftaya olumlu ve iyimser enerjiyle başlıyorsunuz. Yabancılar, uzak akrabalar, hukuki konular, eğitimler, yurt dışı işler, haberler önemli olacak. Maddi konularda ani olaylar olabilir. Hafta ortası işleriniz ve kariyerinizle ilgileneceksiniz. İş hayatınızda ve ilişkilerinizde bazı zorlanmalar yaşayacaksınız. Hafta sonu sosyalleşeceksiniz. Arkadaşlarınızla olmak sizleri mutlu edecektir.


Sevgili Boğalar; bu haftaya maddi konularda umutlu başlıyorsunuz. Ödemelerinizi rahatça yapabileceksiniz. İş ilişkilerinize dikkat edin. Hafta ortası olumlu enerjilerde olacaksınız. Uzak yerlerden haberler alabilirsiniz. Eşinizin akrabalarıyla ilgili konular gündeminizde gelebilir. Hafta sonu annenizle ilgileneceksiniz. Çalışıyorsanız işle ilgili konularınız hafta sonu da devam edecek.


Sevgili İkizler; bu hafta ilişkilerinize, iş birlikteliklerinize önem vererek başlıyorsunuz. Parasal konularda, aşkta zorlanmalar olabilir. Hafta ortası ödemelere önem vereceksiniz. Alacak verecek hesaplarınızı iyi yapmalısınız. Hafta sonu az tanıdığınız insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Eşinizin akrabalarıyla sosyalleşebilirsiniz.


Sevgili Yengeçler; bu haftaya iş konularınızda, günlük rutinlerinizde, sağlık konularında iyimser enerjilerle başlıyorsunuz. Ailevi ilişkilerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Hafta ortası eşinizin veya özel ilişkilerinizde bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Alacağınız haberler sizleri mutlu etmeyebilir. Hafta sonu özgürce para harcamak isteyeceksiniz. Dikkatli harcamalar yapın.


Sevgili Aslanlar; bu haftaya olumlu enerjilerle başlıyorsunuz. Aşk, keyif, hobilerinizle uğraşmak yaşam enerjinizi arttıracak. İş ilişkilerinizde ve yakın çevre ilişiklerinizde problemler çıkabilir. Hafta ortası sağlığınıza dikkat edin. İş konularında zorlanmalar yaşayacaksınız. Aile ilişkilerinizde krizler olabilir. Hafta sonu eşinizle veya partnerinizle olmak, sosyal hayatın içerisinde olmak isteyeceksiniz.


Sevgili Başaklar; bu haftaya aile ilişkilerine önem vererek başlıyorsunuz. İşlerinizi evden yapmak isteyebilirsiniz. Ev ve aile konuları önemli olacak. Parasal konulara bu hafta dikkat edin. Hafta ortası aşktan yana, çocuklardan yana olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Hafta sonu sağlığınıza dikkat edin. Baba tarafı akrabalarınızla beraber olabilirsiniz.


Sevgili Teraziler; bu haftaya hareketli başlıyorsunuz. İletişimsel konular, kardeşleriniz, yakın çevreniz önemli olacak. Bireysel hayatınızda bazı zorlanmalar olabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta ortası ailevi konularda sorumluluklarınız, harcamalarınız artabilir. Hafta sonu partnerinizle, çocuklarınızla beraber keyifli vakitler geçireceksiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.


Sevgili Akrepler; haftaya maddi konularda iyimser ve pozitif düşüncelerle başlıyorsunuz. Parasal konularda özgürce davranmak isteseniz de dikkatli olun. Partnerinizle konuşurken dikkatli olun. Hafta ortası yakın çevre, kardeşlerinizle iletişiminizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu evde arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Ailevi konularla ilgilenebilirsiniz.


Sevgili Yaylar; bu haftaya iyimser, neşeli, pozitif başlıyorsunuz. Kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Sağlığınıza da özen gösterin. Arkadaş ilişkilerinde ve işten kazançlarınızda bazı zorlanmalar olabilir. Hafta ortası parasal konularda yapılanmaya gideceksiniz. Hafta sonu yakın çevrenizle, akraba ve kardeşlerinizle sosyalleşeceksiniz.


Sevgili Oğlaklar; bu haftaya isteksiz başlasanız da, anne tarafından akrabalarınızla, yurt dışı bağlantılı işlerinizde pozitif gelişmeler yaşayacaksınız. İş ilişkilerinize dikkat edin. Hafta ortası kendi hayatınızla ilgili sorumluluklarınız artacaktır. Kendi arzularınızı yapmak isteyeceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonu özgürce para harcama isteğiniz artacak. Yatırımlarınızda dikkatli olun.


Sevgili Kovalar; bu haftaya sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla pozitif gelişmeler yaşayacaksınız. İş kazançlarınızda gelişmeler olacak. Yeni haberler alacaksınız. Samimi olmadığınız kişilerle, eşinizin kardeşleriyle olan ilişkilerinizde bazı zorlanmalar olabilir. Hafta ortası kendinizi geri plana alabilirsiniz. Dinlenmek isteyeceksiniz. Hafta sonu özgürce isteklerinizi yapabileceksiniz.


Sevgili Balıklar; bu haftaya iş hayatınızda olumlu, güzel gelişmelerle başlıyorsunuz. Ailevi konulara önem vereceksiniz. Maddi konulara dikkat edin. Ödemelerinizi iyi ayarlayın. Hafta ortası arkadaşlarınızla zorlanmalar olabilir. Özel hayatınızda da dikkatli olun. Hafta sonu yalnız kalmak isteyeceksiniz. Dinlenmekten, ruhsal çalışmalar yapmaktan keyif alacaksınız.