14 ŞUBAT 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 14 Şub 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya enerjik başlıyoruz. Yaşam enerjimiz, mücadele gücümüz yüksek olacak.

Bu haftaya enerjik başlıyoruz. Yaşam enerjimiz, mücadele gücümüz yüksek olacak. Daha fazla savaşkan olup risk almak isteyeceğiz. Sorumluluklarımızı yerine getirmek kolay olacak. Salı gününe dikkat edelim. Güç çekişmelerine girersek bazı krizler yaşayabiliriz. Hafta ortası hayatın ve anın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Keyif, huzur, barış, sakinliği, maddi konuları ön plana alacağız. Tembellik yapma isteğimiz fazla olacak. Çarşamba günü sorumluluklar, baskılar, otorite ve yaşlı kişiler bizleri yoracaktır. Beklenmedik olaylarda bizleri zorlayacaktır. Perşembe günü duygusal kararlarımız, eskiyle yeninin çatışması, düzen değişikliği, cuma günü ilişkilerimizdeki gerginlikler ve maddi konular bizleri zorlayacaktır. Hafta sonu hızlı ve hareketli olacağız. İletişim trafiğimiz fazla olacak. Hızlı, pratik bir şekilde bilgiler öğrenmek isteyeceğiz. Kardeşlerimizle, yakınlarımızla yapacağımız konuşmalar önemli olacak.

Güneş artık burçlar kuşağını bitirmek üzere 18 Şubat günü Balık burcuna geçiyor. Bir ay boyunca aynı Balık burçları gibi tamamlanmayı, teslimiyeti, akışta kalmayı deneyimleyeceğiz. Empatimiz, fedakarlıklarımız, merhametimiz fazla olacak. Hayal gücümüz, ilham gücümüz, sezgilerimiz yüksek olacak. Herkese, her şeye aynı Balık burçları gibi evrensel sevgiyle yaklaşacağız.
Pazar günü iletişim gezegeni Merkür ileri harekete geçecek. İletişim konularında artık rahatlayacağız.


Sevgili Koçlar; haftaya hızlı ve olumlu başlıyorsunuz. Kendi isteklerinizi önemseyeceksiniz. Kişisel bakımlarınızı yaptırabilirsiniz. Hafta ortası maddi konular ön planda olacak. Para ve sosyal çevrenizle ilgili değişimler yaşayacaksınız. Hafta sonu iletişim trafiğiniz fazla olacak. Eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz. Güneş bir ay boyunca yalnız kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Ruhsal çalışmalar sizlere iyi gelecektir. Sağlığınıza da özen göstermelisiniz.


Sevgili Boğalar; haftaya isteksiz başlıyorsunuz. Eşinizin veya ikinci çocuğunuzun sağlığı ve işleriyle ilgilenmek sizleri yorabilir. Hafta ortası daha rahat olacaksınız. Kendinize, kendi isteklerinize zaman ayırabilirsiniz. İşinizle ilgili, annenizle ilgili değişimler olacaktır. Hafta sonu para konuları ön planda olacak. Bir eğitime katılabilir veya kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Güneş bir ay boyunca arkadaşlarınıza, sosyal hayatınıza, işten kazançlarınıza odağınızı çevirecek.


Sevgili İkizler; haftaya arkadaşlarınıza, sosyal çevrenize, kazançlarınıza önem vererek başlıyorsunuz. Hafta ortası dinlenme ihtiyacınız fazla olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Eğitim, hukuki konular, seyahatler, haberler, eşinizin kardeş ve akrabalarıyla, sizin veya eşinizin işleriyle ilgili, ticarette değişimler yaşayacaksınız. Hafta sonu kendinize zaman ayıracaksınız. Güneş bir ay boyunca odağınızı işinize, toplum konularına, annenize çevirecek.


Sevgili Yengeçler; haftaya gergin başlıyorsunuz. İş ve kariyer konuları, anneniz, çocuklarınızın iş konuları ve sağlık konuları sizleri yorabilir. Hafta ortası arkadaşlarınıza, sosyal hayatınıza, kazançlarınıza önem vereceksiniz. Maddi konularda değişimler olacak. Parayla ilgili ve arkadaşlarınızla ilişkinizde değişimler olacak. Hafta sonu yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı eğitimlere, hukuki konulara, medya, yabancılarla yaptığınız işlere, eşinizin kardeş ve akrabalarına çevirecek.


Sevgili Aslanlar; haftaya olumlu başlıyorsunuz. Uzak yerlerden haberler alabilirsiniz. Eğitim, medya, seyahatler, hukuki konular ön planda olacaktır. Eşinizle fikir tartışmaları olabilir. Hafta ortası iş ve kariyer konuları, annenizle ilgili konular, çocuklarınızın iş ve sağlık konularında değişimler olacaktır. İş ve iş birliği yaptığınız kişilerle, eşinizle zorlanmalar ve değişimler olacaktır. Hafta sonu arkadaşlarınızla iletişim trafiğin yüksek olacak. Güneş bir ay boyunca odağınızı ödemelerinize, kredi, vergi, eşinizin parasına ve ruhsal konulara çevirecek.


Sevgili Başaklar; haftaya ödemelerinizle, alacaklarınızla ilgili para konularıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortası rahat enerjilerde olsanız da iş, sağlık konularında, yanınızda çalışanlarla, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işlerinizde ve eşinizin akrabalarıyla ilgili değişimler sizleri yoracaktır. Hafta sonu iş toplantıları, annenizle veya kayınpederinizle ilgili konularla, çocuklarınızın iş ve sağlıklarıyla ilgileneceksiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı eşinize, ortaklarınıza, iş birliği yaptığınız kişilere çevirecektir.


Sevgili Teraziler; haftaya eşinize, partnerinize, iş birliği yaptığınız kişilere önem vererek başlıyorsunuz. Bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Hafta ortası alacak verecek hesaplarınız önemli olacak. Krediler, vergiler, borçlarla ilgili değişimler olacaktır. Partnerinizle, çocuklarınızla para konularında şaşırtıcı olaylar yaşayabilirsiniz. Aşkta ve yatırımlarınızda değişimler olacak. Hafta sonu yabancılarla iletişim trafiğiniz fazla olacak. Eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı iş ve sağlık konularına çevirecek. Tembellik yapmak isteğiniz de fazla olacak.


Sevgili Akrepler; haftaya işlerinize, günlük koşuşturmacalara ve sağlığınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortası ikili ilişkiler, eşiniz, partneriniz, iş birliği yaptığınız kişiler, büyük babanız ön planda olacak. Aile bireyleriyle ve partneriniz, eşiniz arasındaki gerginlikler sizleri yoracaktır. Aile, ev ortamında değişimler olabilir. Hafta sonu para hesaplarıyla ilgileneceksiniz. Okült konularda eğitimler alabilirsiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı aşka, keyfe, çocuklara, sanata, spora, yaratıcı işlerinize, hobilerinize çevirecek.


Sevgili Yaylar; haftaya olumlu enerjilerle başlıyorsunuz. Aşk, çocuklar, hayattan keyif almak, hobilerinize ağırlık vereceksiniz. Hafta ortası iş, sağlık konuları, çalışma arkadaşlarınız önemli olacak. İş hayatınızda değişimler olacak. Düşünceleriniz sizleri zorlayacak bu değişimleri yapmanız için ve yakın çevrenizle ilgili problemler olabilir. Hafta sonu eşinizle, iş birliği yaptığınız kişilerle iletişim trafiğiniz fazla olacak. Güneş bir ay boyunca odağınızı ev, aile konularına, babanıza ve kayınpederinize çevirecek.


Sevgili Oğlaklar; haftaya ev ve aile bireylerine önem vererek başlıyorsunuz. Babanızla veya kayınvalidenizle ilgili konularda zorlanabilirsiniz. Hafta ortası rahat enerjilerde olsanız bile para ve çocuklarla ilgili, partnerinizle ilgili değişimler sizlere gerginlik yaşatacaktır. Para ve kazançlarınızda değişimler var. Hafta sonu işle ilgili iletişim trafiğiniz fazla olacak. Beslenmenize, sağlığınıza dikkat edin. Güneş bir ay boyunca odağınızı yakın çevrenize, kardeşlerinize, iletişimsel konulara ve kendi düşüncelerinize çevirecek.


Sevgili Kovalar; haftaya hızlı bir iletişim temposuyla başlıyorsunuz. Kardeşlerinizle, yakınlarınızla konuşmalarınızda gerginlikler de olabilir. Hafta ortası ailenizle, babanızla, evinizle ilgili zorluklar olabilir. Kendi hayatınızı baştan yapılandırmanız, aile ilişkilerinde değişimler sizleri zorlayabilir. Evle ilgili konularda da değişimler olacaktır. Özgürlüğünüzü önemsemeniz ailenize uymayacaktır. Hafta sonu partnerinizle, çocuklarınızla iletişim trafiğiniz fazla olacak. Güneş bir ay boyunca odağınızı paraya, kazançlarınıza, yatırımlarınıza, sahip olduklarınıza çevirecek.


Sevgili Balıklar; haftaya paranıza, kazançlarınıza önem vererek başlıyorsunuz. Bütçe ayarlamanızı iyi yapın. Hafta ortası yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalar, iletişim konuları ön planda olacak. Sizin düşüncelerinizle annenizin veya kayınpederinizin düşünceleri uyuşmayacağı için ani beklenmedik tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Kardeşlerinizin iş hayatlarında problemler annenizin düşünce yapısında değişimler yaratacak. Hafta sonu aile içi iletişim trafiğiniz fazla olacak. Evinizle ilgileneceksiniz. Güneş burcunuza geçiyor. Kendinize odaklanacaksınız.