Vakıf Katılım web

​13 OCAK 2017, CUMA

Dolunay KARACA 13 Oca 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ruh halimiz neşeli, eğlenmek isteyen, spontane ve canlı bir havaya bürünüyor.

Ay, tüm gün Aslan burcunda. Ruh halimiz neşeli, eğlenmek isteyen, spontane ve canlı bir havaya bürünüyor. Bu ruh halinin hafta sonuna denk gelmesi gayet yerinde, bugün elinizdeki işleri tamamlamak, ofisinizde, evinizde gerekli düzenlemeleri organizasyonları yapıp; arkadaşlarla bir araya gelmek için ideal bir gün. Venüs Mars kavuşumu ise ikili ilişkilerin canlanacağını anlatıyor.

KOÇ: Sevgili Koçlar, inatçı bir tutum içerisine girebilirsiniz, illa da benim dediğim olsun isteyebilir ve işlerinizi halederken bu tutumla hareket edebilirsiniz. Çevrenizden tepki alabilirsiniz. Cesaret ve girişimciliğiniz ön planda.

BOĞA: Sevgili Boğalar, sabit fikirleriniz ve düşünceleriniz var, bunları değiştirebilecek enerjiye sahipsiniz fakat bunu yapmak istemiyorsunuz. Bugün özellikle esnek olmaya çalışmalı ve insanlara sevginizi göstermelisiniz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, bir ilişkinizde hayal kırıklığı yaşayabilir ve hızlı başlayan, hızlı biten bir şeye tanıklık edebilirsiniz. Kendinizi biraz yalnız bırakın. Etrafınızda olup bitenlere ilgisiz kalmaya çalışın, bu şekilde daha objektif olacaksınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, çok sosyal olacağınız bir gündesiniz, dışarı çıkmak isteyecek ve yine yerler keşfetmeye bayılacaksınız. Evde vakit geçirmekten sıkılmış Yengeçler için harika vakit geçirecekleri bir gün. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, herkese karşı biraz babacan, biraz otoriter, biraz da yardımsever bir tutum içerisine gireceksiniz. Herkesi kontrol etmek ve olayları organize etmek isteyip, kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Keyifli bir cuma günü sizler için.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bugün uzaklara seyahat etmek isteyecek ve kendinize bir tatil planı çizmek isteyebilirsiniz. Bu tatilin her detayını gözden geçirmek ve çeşitli yerlerden bilgi almak isteyeceğiniz bir gündesiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, miras konuları, okült ve gizemli konular ilginizi çekebilir bugün. Bir sırrı açığa çıkarmak isteyebilir veya ortak bir çalışma yaparak gizem dolu bir dünya yaratabilirsiniz kendinize. Çevrenizden birileri ameliyat olabilir veya hastalanabilir. Onu ziyarete gidebilirsiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, bugün romantik bir yemek yiyebilir, sevdiğiniz kişiye uzun zamandır söylemek istediklerinizi söyleyebilirsiniz. Siz de partneriniz gibi sabit fikirlisiniz. Esnemeyi öğrenmeli ve zaman zaman değişik fikirlere adapte olmalısınız.

YAY: Sevgili Yaylar, sağlığınıza gereken özeni göstermeli ve bugün koşuşturmalarınıza ara vermelisiniz. Biraz dinlenmeye ve tatile ihtiyacınız var. Spor aktiviteleri yapmak için biraz daha beklemelisiniz. Ya da sizi yormayacak hafif yürüyüşleri tercih edebilirsiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, aşk ve sevgi konularında her şey düzeliyor ve ilişkiniz eski canlılığına kavuşuyor. Çocuklarınızla hep beraber yapacağınız aktivite ve geziler düzenleyebilir ve spontane olanı bırakıp, farklı bir şeyler denemenin yollarını keşfedebilirsiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, bugün evinizde gerekli düzenlemeleri yapmak ve evinizde vakit geçirmek için harika bir zaman. Bilimkurgu ve aksiyon filmleri ilginizi çekebilir. Çalışan Kovalar ise bu faaliyetleri akşam saatlerinde gerçekleştirebilirler. 

BALIK: Sevgili Balıklar, komşularınız, yakın çevrenizle ilgilenmeniz gereken bir gün. Onlarla bir arada olmak size de iyi gelecektir. Uzaklarda bulunan bir akrabanız dan alacağınızı habere  şaşırabilirsiniz. Duygularınızda kontrollü ve dengedesiniz.