12 TEMMUZ 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 12 Tem 2020

Dilek AYGEN
Haftanın ilk gününe enerjik başlıyoruz. Daha cesur olacağız.

Haftanın ilk gününe enerjik başlıyoruz. Daha cesur olacağız. Yeni şeyler başlatacak enerjiye sahip olacağız. Girişimler yapabiliriz. Ama bazı engeller ve güç çekişmeleriyle de karşılaşabiliriz. İletişimsel konularda da artık rahatız. Merkür retrosu bitti. Salı ve çarşamba günleri keyif, huzur, sakinlik isteğimiz fazla olacak. Şartlarımızı korumak önemli olacak. Maddi konuları ve güvencelerimizi ön plana alacağız. Ani, sürpriz gelişmeler de olabilir. Güneş’in yapacağı açılarla bu hafta olayları abartabiliriz. Sürtüşmeler, kavgalar yaşamamak için manipülasyonlara gelmeyelim. Sorumluluklarımız bizleri yorabilir. Küçük olayları bile büyütebiliriz. Perşembe gününden itibaren cumartesi akşama kadar iletişim trafiğimiz artacak. Hem zihinsel hem fiziksel hareketli olacağız. Sorumluluklarımızı akılcı çözümlerle yerine getirebileceğiz. Sosyalleşmekten, konuşmaktan, yazı yazmaktan keyif alacağız. Cumartesi günü bazı konularda kargaşalar yaşayabiliriz.


Sevgili Koçlar; haftaya enerjik başlıyorsunuz. Sakin kalarak istediğiniz girişimleri yapabileceksiniz. Sürpriz bir para elinize geçebilir. Ebeveynlerinizle anlaşmazlıklara dikkat edin. Kariyerinizle ilgili gelişmeler olacak. Yakın çevrenizle ve iletişimsel konularda bu hafta hareketli olacaksınız. Kısa bir tatile gidebilirsiniz.


Sevgili Boğalar; bu haftaya enerjiniz biraz düşük başlıyorsunuz. İşlerinizi geri planda kalarak yapacaksınız. Salı gününden itibaren kendi arzularınız doğrultusunda ilerleyeceksiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle olan iletişiminize dikkat edin. Abartılı konuşmalarınıza dikkat edin. Güç çekişmeleri yapmayın. Parasal konular önemli olacak. Hafta sonu harcamalarınızı dengeleyin.


Sevgili İkizler; haftaya hızlı başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizle olmak sizlere iyi gelecek. Ama Salı ve çarşamba günleri kendi kendinize kalmak isteyebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişecek ani olaylara dikkat edin. Maddi konularda da güzel gelişmeler olabilir. Ama harcamalarınıza dikkat edin. Perşembeden sonra kendinize keyifli zamanlar ayırabileceksiniz.


Sevgili Yengeçler; iş ve kariyer konularında hızlı adımlar atarak haftaya başlıyorsunuz. Annenizle ilgileneceksiniz. Salı ve çarşamba günleri arkadaşlarınızla olmak sizlere iyi geleceği gibi, kazançlarınızla ilgili sürpriz gelişmeler de sizleri mutlu edecektir. Eşinizle, ortağınızla veya sevgilinizle yaşayacağınız olayları abartmamaya özen gösterin. Perşembe gününden itibaren sosyal ortamlarda olmak istemeyebilirsiniz.


Sevgili Aslanlar; haftaya olumlu enerjiyle başlıyorsunuz. Güzel haberler alabilirsiniz. Salı ve çarşamba işinizle ve kariyerinizle ilgili sürpriz gelişmeler olacaktır. Sağlığınıza dikkat edin. Yemeyi abartmayın. Şartlarınızı çok zorlamayın. Planlarınızı gözden geçirin. Perşembe gününden itibaren sosyal hayatınız hareketli olacak. Eğlenceli aktiviteler içerisinde olacaksınız.


Sevgili Başaklar; haftaya maddi konularda, ödemelerinizi halletmekle başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba daha rahat ve sakin olarak hayatın tadını çıkartmak isteyeceksiniz. Seyahatler, yurt dışı bağlantılı işleriniz gündeminizde olacak. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde abartılara kaçmayın. Güç çekişmelerine bu hafta girmeyin. Perşembe gününden itibaren işinizle ilgili, annenizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.


Sevgili Teraziler; bu haftaya ikili ilişkilerinize önem vererek başlıyorsunuz. Yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri beklediğiniz paralar gelebilir. Ödemelerinizi yapabilirsiniz. Ebeveynlerinizle konuşmalarınızda abartılara kaçmayın. Kariyerinizde güzel gelişmeler olabilir. Ama aile ilişkilerine dikkat edin. Sorumluluklar ön planda olacak. Perşembe gününden itibaren günlük rutinlerden kaçıp bir yerlere gitmek isteyebilirsiniz.


Sevgili Akrepler; haftaya günlük işlerinizi ve sorumluluklarınızı hızlı bir şekilde halletmek üzere başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri özel ilişkinize veya eşinize zaman ayıracaksınız. İşinizle ilgili önemli bir anlaşma da yapabilirsiniz. Bazı konularda abartılı konuşmalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle güç çekişmelerine girmeyin. Perşembe gününden itibaren ödemelerinizle fazlaca ilgileneceksiniz.


Sevgili Yaylar; haftaya güzel hareketli başlıyorsunuz. Çocuklarınızla, hobilerinizle ilgileneceksiniz. Salı ve çarşamba günleri gündelik işlerinizi toparlayıp, sağlığınızla ilgileneceksiniz. Yemek yemeyi abartmayın. Harcamalarınız fazla olabilir. Paranızı dengeli kullanın. Parayla ilgili sevdiğiniz kişiyle güç savaşına girmeyin. Perşembe gününden itibaren sevdiğiniz kişilerle sosyalleşmek isteyeceksiniz.


Sevgili Oğlaklar; haftaya aileniz ve evinizle ilgili konular ön planda olarak başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri sevdiğiniz kişiyle, çocuklarınızla keyifli vakitler geçirmek isteyeceksiniz. Ama ilişkilerinizde bazı olayları abartabilir, güç çekişmeleri de yapabilirsiniz. Bu yüzden sözlerinize dikkat edin. Perşembe gününden itibaren iş sorumluluklarınızı, günlük uğraşılarınız fazla olacak. Yorulabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin.


Sevgili Kovalar; haftaya yakın çevrenizle hızlı bir iletişim trafiğiyle başlıyorsunuz. Yeni anlaşmalar yapabilir, yeni eğitime başlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailevi konular, babanız, evinizle ilgili konular gündeminizde olacak. İşleriniz yoğun olacak. Çalışmayı abartmayın. Sağlığınıza dikkat edin. Yorgunluklar sinirlerinizi gerebilir. Perşembe gününden itibaren partnerinizle, çocuklarınızla keyifli vakitler geçireceksiniz.


Sevgili Balıklar; haftaya para konularında hızlı gelişmelerle başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle keyifli vakitler geçirebileceksiniz. Kısa bir seyahat yapabilirsiniz. Çocuklarınızla, arkadaşlarınızla veya partnerinizle sosyal ortamlarda konuşmalarınıza dikkat edin. Onlarla güç savaşlarına girmeyin. Maddi konularda da sakin olun. Perşembe gününden itibaren evinizde sosyalleşerek keyifli vakitler geçirebileceksiniz.