12 MART 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 12 Mar 2023

Dilek AYGEN
Yeni haftanın ilk saatlerinde yoğun duygularımızı gücümüzle birlikte kullanarak başlıyoruz.

Yeni haftanın ilk saatlerinde yoğun duygularımızı gücümüzle birlikte kullanarak başlıyoruz. Ve kısa bir süre sonra o derin duygulardan sıcak, iyimser duygulara geçiyoruz. Özgür olmak, yeni deneyimler yaşamak önceliğimiz olacak çarşamba öğleden sonraya kadar. Salı günü şans ve fırsatları iyi değerlendirelim. Cuma akşamına kadar karamsar duygular içerisinde olacağız. Her şeyi ciddiye alacağız. Kadersel olumlu olaylar yaşayacağız. Gelecekle ilgili somut kararlar alacağız. Hafta sonunu bağımsız, özgür geçirmek isteyeceğiz. Özgün ve farklı taraflarımızı ortaya koyacağız. Arkadaşlarımızla sosyalleşmek bizleri mutlu edecektir.

İlişki, ortaklık, para, cinsellik, güzellik, keyif, haz, değer gezegeni Venüs 17 Mart günü kendi tahtına Boğa burcuna geçiyor. Mücevher gibi parlayacak. İlişkilerimizde güven, sadakat ön planda olacak. Herkesin her şeyin değerini vereceğiz. Para ön planda olacak. Hayattan keyif alabilmek için paraya önem vereceğiz. Hayatımızda her şeyi sağlama almaya çalışacağız. 5 duyumuzun tadını çıkartacağız. Doğada olmak, sanatla ilgilenmek keyif verecek. Yeni başlayacak ilişkiler uzun soluklu olacak. Güzel, estetik olan lüks şeylere de ilgimiz artacak.


Sevgili Koçlar; Venüs Boğa sizlere maddi konularda şanslar verecek. Paranızın değeri artacak. Doğru yatırımlar yapabilirsiniz. Lüks şeylere para harcayabilirsiniz. Ve en önemlisi kendinize değer vereceksiniz. Kendinizle barışık olacaksınız.


Sevgili Boğalar; Venüs burcunuza geçiyor. Bir elmas gibi parlayacaksınız. Paha biçilmez olduğunuzu anlayacaksınız. Her konuda şans sizlerden yana olacak. Kendinizi güzelleştireceksiniz. Kendi isteklerinizi yapacaksınız.


Sevgili İkizler; Venüs Boğa sizlere yalnız kal, kendini dinlendir, keyif al, diyecek. Ruhsal çalışmalardan keyif alacaksınız. Eşinizin, ortağınızın, ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konularında güzel oluşumlar olacak. Aşk, hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkacak.


Sevgili Yengeçler; Venüs Boğa sizleri sosyal ortamlarda aranılan kişiler yapacak. Davetlerin baş konuğu olacaksınız. Arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceksiniz. İşten kazançlarınızda artışlar olacak. Aşk sizlere sosyal çevreden gelecek.


Sevgili Aslanlar; Venüs Boğa keyif aldığınız, değeri artacak işlere yönlendirecek. Toplum önünde parlayacaksınız. Sanatsal, yaratıcı yeteneklerinizi göz önüne sereceksiniz. Annenizle ve eşinizin ailesiyle ilişkileriniz rahat olacak.


Sevgili Başaklar; Venüs Boğa sizlere tüm güzelliklerini verecek. Ticaretten, medyadan, yabancılardan, eğitimlerden, turizmden para kazanabilirsiniz. Aşk uzaklardan gelecek. Belki de ilahi bir aşk sizleri bulacak.


Sevgili Teraziler; Venüs Boğa maddi konularda kazançlarınızı arttıracak. Maddi manevi şanslı olacaksınız. Eşinizin kazançları artacak. Gizemli konuları araştırmaktan keyif alacaksınız. Para ve cinsellik sizlerden yana olacak.


Sevgili Akrepler; Venüs karşıt burcunuza geçiyor. İkili ilişkilerden yana şanslısınız. Partnerinizle, eşinizle keyifli romantik anlar yaşayacaksınız. Taşınabilirsiniz. Bekarsanız aşk kapıda, evlilik yolunda adım atacaksınız. İkinci çocuk haberi de gelebilir.


Sevgili Yaylar; Venüs Boğa sizlere iş, sağlık konularında güzel oluşumlar yaşatacak. Yaratıcı çalışmalar yapacaksınız. Çalışma arkadaşlarınız keyifli işler yapacaksınız. Aşk günlük koşuşturmalar içerisinden veya çalışma ortamınızdan gelecek.


Sevgili Oğlaklar; Venüs Boğa sizlere hayattan keyif aldıracak. Romantizm ve aşktan yana en şanslı kişilersiniz. Çocuklardan yana güzel gelişmeler olacak. Yatırımlarınızdan para kazanacaksınız. Tatile gidebilirsiniz.


Sevgili Kovalar; Venüs Boğa aile içi ilişkilerden yana güzel şeyler yaşatacak. Evinizi tadilata sokabilirsiniz. Ev alabilirsiniz. Değeri artacak emlak yatırımları yapabilirsiniz. Evinizde keyifli davetler vereceksiniz. Aileden para gelecektir.


Sevgili Balıklar; Venüs Boğa sizlere kısa anlık keyifler yaşatacak. Kardeşlerinizle, yakın arkadaşlarınızla güzel zamanlar geçireceksiniz. Kısa seyahatler yapabilirsiniz. Kısa vadeli projelerinizden para kazanabilirsiniz. Arabanızı değiştirebilirsiniz. Aşk yakınlardan gelecek.