12 ARALIK 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 12 Ara 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya enerjik başlıyoruz. Daha canlı olacağız. Kendi isteklerimizin peşinden gidebileceğiz.

Bu haftaya enerjik başlıyoruz. Daha canlı olacağız. Kendi isteklerimizin peşinden gidebileceğiz. Cesur ve girişimci olabileceğiz. İçsel dengemiz yerinde olacak. İlişkiler ve para konularında şanslar yakalayabileceğimiz gibi zorlanmalar da yaşayacağız. Hafta ortası huzur, keyif isteğimiz fazla olacak. Maddi güvencelerimize önem vereceğiz. Hayatın ve anın tadını çıkartacağız. Bazı sorunlarla karşılaşabiliriz. Ani olaylar olabilir. Hafta sonu hem fiziksel hem zihinsel hareketli olacağız. İletişim trafiğimiz fazla olacak. 

13 Aralık Pazartesi günü iki gezegen burç değiştiriyor. Enerji, savaş gezegeni Yay burcuna geçiyor. Enerjimiz artacak. Yaşamın maceralarına ve deneyimlerine atılacağız. Yeni ufuklara açılacağız. Özgürleşmek için mücadele edeceğiz. Enerjimizi eğitimlere, seminerlere, din, felsefe konulara, hukuki konulara, spora harcayacağız. Bu konularda mücadele edeceğiz. Ne pahasına olursa olsun doğrudan yana hareket edeceğiz.
İletişim gezegeni Merkür de Oğlak burcuna geçiyor. İletişim tarzımız soğuk ve mesafeli olacak. Her şeyi metodik düşüneceğiz. Olayları ciddiye alacağız. Sorunları sistemli, stratejik planlarla çözümleyeceğiz. Düşüncelerimizde melankoli ve endişeler olabilir. Karamsar düşünebiliriz. Gelecek planlarımıza ağırlık vereceğiz. Toplumsal statümüze, kariyerimize önem vereceğiz.

19 Aralık günü İkizler burcunda Dolunay meydana geliyor. Düşüncelerimizle inançlarımızı dengelememiz gerekecek. Duygularımızı mantığa oturtmaya çalışacağız. Ve kendi düşüncelerimizi anlayacağız. İkizler burcu iletişim, haberleşme, eğitim, yakın çevre, kardeşler, trafik, ulaşım, medya, satış, pazarlama, tanıtım, anlaşmalar gibi konularla ilgili olduğundan bu konularda yüzleşmeler, tamamlanmalar, farkındalıklar kazanacağız.
Ve 19 Aralık günü Venüs geri hareketine başlıyor. Yeni yılın ilk ayının sonuna kadar ilişkilerimizi, paramızı, keyif aldığımız konuları ciddi bir şekilde gözden geçireceğiz.


Sevgili Koçlar; Mars Yay, enerjinizi arttıracak. İnançlarınız için mücadele edeceksiniz. Eğitim, seyahatler, hukuki konular, dini ve felsefik konular, spor, seyahatler ön planda olacak. Merkür Oğlak, aklınızı gelecek konularında, kariyer, iş ve annenizle ilgili konularda tutacak. Toplum önünde konuşmalarınız çok olacak. İkizler dolunayı kendi düşüncelerinizi görmenizi sağlayacak. İnançlarınızla düşüncelerinizi dengelemelisiniz.


Sevgili Boğalar; Mars Yay enerjinizi finansal konulara yönlendirecek. Alacak verecek hesaplarınız, miras, vergi, kredilerle mücadele edeceksiniz. O kült konularla ilgileneceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Merkür Oğlak sizlere olumlu olacak. Aklınızı inançlarınıza, dini ve felsefik konulara, hukuki konulara, babanızın iş ve sağlık konularına, eğitimlere, seyahatlere yönlendirecek. İkizler dolunayı paranız ve sahip olduklarınızla ilgili tamamlanmalar yaşatacak.


Sevgili İkizler; Mars Yay enerjinizi ikili ilişkilere yönlendirecek. Evlilik, eş, ortaklıklar, taşınma gibi konularda mücadeleniz artacak. Merkür Oğlak aklınızı ortaklaşa paralarda, eşinizin paradında, miras gibi konularda tutacak. Gizemli konularla ilgileneceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Dolunay burcunuzda meydana geliyor. Kendi hayatınızla ilgili her konuda farkındalıklar ve yüzleşmeler yaşayacaksınız. 


Sevgili Yengeçler; Mars Yay enerjinizi iş ve sağlık konularına yönlendirmenizi sağlayacak. Yanınızda çalışanlarla, kiracılarınızla, evcil hayvanlarınızla mücadeleniz artacak. Sağlığınıza dikkat edin. Sakarlıklara, kazalara açık olacaksınız. Merkür Oğlak aklınızı ilişkilerde, eşinizde tutacak. Bekarsanız evliliği ciddi bir şekilde düşüneceksiniz. İkizler dolunayı ruh sağlığınızla ilgili farkındalıklar kazandıracak. Eşinizin iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. 


Sevgili Aslanlar; Mars Yay enerjinizi aşka, partnerinize, çocuklara, hayattan keyif almaya, hobilerinize, spora yönlendirecek. Yaratıcı işler yapabilirsiniz. Borsa gibi yatırım konularıyla ilgileneceksiniz. Merkür Oğlak aklınızı işlerinizde ve sağlığınıza çevirecek. İkizler dolunayı sosyal hayatınızla, arkadaşlarınızla, işten kazançlarınızla, hayallerinizle ilgili yüzleşmeler yaşatacak.


Sevgili Başaklar; Mars Yay sizleri aile, ev, yuva, babanızla ilgili konularda mücadele edeceğinizi söylüyor. Enerjinizi ailenize yönlendirecek. Aile içi tartışmalara ve de ev kazalarına dikkat edin. Merkür Oğlak aklınızı aşkta, hayattan keyif almada, oyun oynamakta, çocuklarda tutacak. Yaratıcı işlerinizden, hobilerinizden ciddi bir şekilde para kazanmayı düşünebilirsiniz. İkizler dolunayı iş ve özel yaşantınızı dengelemenizi istiyor. Kariyer ve iş konularında tamamlanmalar yaşayacaksınız.


Sevgili Teraziler; Mars Yay enerjinizi kardeşlerinize, yakın çevrenize, iletişimsel konulara, annenizin iş ve sağlık konularına yönlendirecek. Merkür Oğlak aklınızı ailenizde, evinizde, babanızda tutacak. Aile içi ciddi konuşmalar yapacaksınız. Eşinizin kariyeriyle ilgili olaylar gündeme gelebilir. İkizler dolunayı inançlarınızla düşüncelerinizi dengelemenizi istiyor. Eğitim, yabancılar, hukuki konular, ticaret, seyahatler, babanızın iş ve  sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. 


Sevgili Akrepler; Mars Yay enerjinizi paranıza, değerlerinize, sahip olduklarınıza yönlendirecek. Yatırımlarınız için mücadele edeceksiniz. Merkür Oğlak aklınızı kardeşlerinizde, yakın çevrenizde tutacak. Eğitimlere başlayabilirsiniz. Satış, ticaret, ulaşım, medya gibi konularla ilgileneceksiniz. Kendi düşüncelerinizi ciddi bir şekilde ortaya koyacaksınız. İkizler dolunayı finans konularında yüzleşmeler yaşatacak. Ödemeler, miras, kredi, vergi gibi konular gündeminizde olacak. Gizemli konular, cinsellikle ilgili farkındalıklarınız artacak.


Sevgili Yaylar; Mars burcunuza geçiyor. Enerjiniz artıyor. Sağlığınıza dikkat edin. Hayatınızın her alanında kendi isteklerinize göre hareket edeceksiniz. Merkür Oğlak aklınızı fikrinizi parada tutacak. Kazançlarınızı ciddiye alacaksınız. Yatırımlar yapabilirsiniz. İkizler dolunayı karşıt burcunuzda oluyor. Evlilik, ortaklıklarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Eşinizle ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bir davanız sonuçlanabilir.


Sevgili Oğlaklar; Mars Yay kontrolünüz dışında hareket edecek. Ruh sağlığınıza dikkat edin. Eşinizin varsa ikinci çocuğunuzun il ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Yalnız kalmak, ruhsal çalışmalar yapmak isteyeceksiniz. İkizler dolunayı iş ve sağlığınızla ilgili kendi düşüncelerinizi ön plana almanızı sağlayacak. İşle ilgili veya yanınızda çalışanlarla ilgili tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.


Sevgili Kovalar; Mars Yay enerjinizi sosyal hayatınıza, arkadaşlarınıza, işten kazançlarınıza, hayallerinize yönlendirecek. Merkür Oğlak aklınızı dinlenmeye, yalnız kalmaya, ruhsal konulara çevirecek. Eşinizin iş ve sağlık konuları, yurt dışı işleriniz ön planda olacak. İkizler dolunayı aşk, hayattan keyif almanızda kendi düşüncelerinizi farkettirecek. Çocuklarla ilgili kararlarınızı, hobilerinizi, yaratıcı işlerinizi önemseyeceksiniz.


Sevgili Balıklar; Mars Yay enerjinizi kariyerinize, gelecek planlarınıza, toplumsal statünüze, annenize yönlendirecek. Toplumsal alanda ateşli bir şekilde inandıklarınızı savunurken kendinizi bulabilirsiniz, dikkatli olun. Merkür Oğlak aklınızı arkadaşlarınızda, sosyalleşmede tutacak. İkizler dolunayı ev, aile, babanızla ilgili yüzleşmeler ve tamamlanmalar yaşatacak. İş ve aile yaşantınızı dengelemelisiniz.