11 ARALIK PAZAR

Dilek AYGEN 11 Ara 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Merhaba haftaya canlı ve özgüvenli başlıyoruz.

Merhaba haftaya canlı ve özgüvenli başlıyoruz. Eğlenme isteğimiz önceliğimiz olacak. Aşk, çocuklar, keyifli aktiviteler ön planda olacak. Yaratıcı taraflarımızı ortaya koyacağız. Salı günü bu enerjiler devam edecek. Ama bazı sınırlandırılmalar bizleri yoracaktır. Ani olaylar yaşayabiliriz. Koşullar ne olursa olsun kendimizi iyi hissedeceğiz. Borsa gibi yatırımlarımıza dikkat etmeliyiz. Çarşamba gününden itibaren işlerimize, sağlığımıza, gündelik koşuşturmacalarımıza önem vereceğiz. Endişelerimiz, pimpirikli ruh halimiz bizleri yoracaktır. İşlerimizden verim alabileceğiz. Tamirat ve temizlik gibi konularla ilgileneceğiz. Her şeye düzen getirmeye çalışma isteğimiz eleştirel konuşmalar yapmamıza sebep olacak. Perşembe günü ticaretle ilgilenenler için güzel bir gün olacak. İletişimde gerginlikler olabilir. Cuma günü bağışıklık sistemimize dikkat edelim. Yaşayacağımız belirsizlikler enerjimizi düşürecektir. Ve kendimizi iyi hissedemeyebiliriz. Hafta sonu ilişkilerimize önem vereceğiz. Huzur ve uyum arayışımız fazla olacak. Her şeyde ölçü ve eşitlik isteyeceğimiz için adalet ön planda olacak. Ama ilişkilerde ve parada gerginlikler olabilir. Pazar gününü duygularımızla mantığımız arasında çatışmalar yaşasak da daha rahat geçireceğiz.

Sevgili Koçlar; bu hafta aşk, çocuklar, yatırımlarınız, iş ve sağlık, eş veya partneriniz ön planda olacak.

Sevgili Boğalar; bu hafta ev, aile, baba, aşk, çocuklar, hobiler, iş ve sağlık ön planda olacak.

Sevgili İkizler; bu hafta iletişimsel konular, yakınlarınız, kardeşler, ev, aile, baba, eğlence, yatırımlar, çocuklar ön planda olacak.

Sevgili Yengeçler; bu hafta para, kazanımlar, düşünceleriniz, yakınlarınız, annenizin sağlığı, kardeşler, ev, aile ön planda olacak.

Sevgili Aslanlar; bu hafta kendiniz, kendi istekleriniz, para, yatırımlar, yakın çevre, kardeşler, iletişimsel konular ön planda olacak.

Sevgili Başaklar; bu hafta dinlenmek, ruh sağlığınız, eşinizin sağlığı, kendiniz, kendi istekleriniz, para ve kazanımlarınız ön planda olacak.

Sevgili Teraziler; bu hafta sosyal çevre, davetler, işten kazançlar, dinlenmek, eşinizin iş ve sağlık konuları, kendiniz ve kendi istekleriniz ön planda olacak.

Sevgili Akrepler; bu hafta kariyer, statü, gelecek, anne, arkadaşlar, işten kazançlarınız, dinlenmek, ruhsal konular, rüyalar ön planda olacak.

Sevgili Yaylar; bu hafta yabancılar, uzak akrabalar, inançlar, hukuki konular, anne, kariyer, davetler, arkadaşlar ön planda olacak.

Sevgili Oğlaklar; bu hafta alacak verecek hesapları, sağlık, cinsellik, okült konular, yabancılar, eğitimler, hukuki konular, anne, kariyer ön planda olacak.

Sevgili Kovalar; bu hafta eş, partner, ortaklar, taşınma, ödemeler, sağlık, okült konular, yabancılar, seyahatler, seminerler ön planda olacak.

Sevgili Balıklar; bu hafta iş, sağlık, gündelik işler, eş, ortak, taşınma, ödemeler, alacaklar, ruhsal konular ön planda olacak.