1 MAYIS 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 01 May 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bayramın ilk günü öğlene kadar keyifli, sakin, huzurlu olma isteğimiz fazla olacak.

Bayramın ilk günü öğlene kadar keyifli, sakin, huzurlu olma isteğimiz fazla olacak. Yeme içmeyi özellikle tatlı yemeyi abartmamak gerekir. İkinci ve üçüncü günü hareketli ve hızlı olacağız. Kısa seyahatler yapabiliriz. Bol sohbet edeceğiz. Yakınlarımızı ziyaret etmekten mutlu olacağız. Perşembe gününden cumartesi öğleden sonraya kadar duygusal olacağız. Aile, ev, memleket meseleleri, maddi konular ön planda olacak. Daha sonra enerjimiz yükselecek. Eğlenmek isteyeceğiz. Beğenilmek, pohpohlanma isteğimiz fazla olacak. Keyifli aktivitelerle uğraşmak bizleri mutluluk edecek.

3 Mayıs salı günü ilişkiler, sevgi, keyif, barış, para gezegeni Koç burcuna geçiyor. Sevginin sıcak, coşkulu, savaşçı halini yaşayacağız. Sevgimizi ben merkezci ifade edeceğiz. İlişki kurma biçimimiz açık, hızlı ve net olacak. İlişkilerimizi kendimiz yönetmek isteyeceğiz. Keyif aldığımız hazlar için mücadele edeceğiz. Parayı hızlı kazanıp hızlı harcayacağız. Para kazanmak için riskler alacağız.
Bu hafta iletişim gezegeni Merkür geri gitmeye başlayacak. Kendimizi ifade ederken zorlanabiliriz. Yeni bir işe başlamaktansa yarım kalmış işlerimizle ilgilenelim.
Herkese iyi bayramlar diliyorum.

Sevgili Koçlar; bayramda kısa bir tatil yapabilirsiniz. Aile ziyaretlerine önem vereceksiniz. Bu hafta maddi manevi güvenceleriniz önemli olacak. Hafta sonunu eğlenceli keyifli geçireceksiniz. Venüs burcunuza geçiyor. Kendinizle barışık olacaksınız. Keyif aldığınız konularla ilgileneceksiniz. Kendinizi güzelleştirmek isteyeceksiniz.


Sevgili Boğalar; bayramda bile maddi konular sizin için önemli olacak. İlk günü şeker tüketimine dikkat edin. Harcamalarınızda dengesizlikler olabilir. Bayram ertesi duygusal olaylar siz yorabilir. Annenizin iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Hafta sonu ailenizle çocuklarınızla keyifli anlar geçireceksiniz. Venüs, size hayata kısa kısa molalar vererek dinlenin diyor.


Sevgili İkizler; bayramda hem dinleneceksiniz hem de çok hareketli olacaksınız. Kendi isteklerinize göre hareket edeceksiniz. Bayram ertesi ailevi konular ön planda olacak. Hafta sonunu kardeşlerinizle, yakınlarınızla geçirebilirsiniz. Venüs, sizleri sosyalleştirecek. Arkadaşlarınızla olmaktan keyif alacaksınız.


Sevgili Yengeçler; bayramın ilk günü sosyal olsanız da daha sonrasını dinlenerek geçireceksiniz. Bayram ertesi kendi isteklerinize önem vereceksiniz. Kendinizi maddi manevi güvencede tutmak önemli olacak. Hafta sonu fazla para harcayabilirsiniz. Venüs iş ve kariyerde güzellikler yaşatacak.


Sevgili Aslanlar; bayram ziyaretleriniz fazla olacak. Arkadaşlarınızla beraber olacaksınız. Bayramda çok hareketli olacağınızdan ertesinde dinlenmek isteyeceksiniz. Hafta sonunu kendinize ayıracaksınız. Venüs, yabancılardan, eğitim konularından, medya, hukuki konulardan, babanızın iş ve sağlığıyla ilgili hızlı gelişmeler yaşatacak.


Sevgili Başaklar; bayram süresince fazlaca göz önünde olacaksınız. Tatil olmasına rağmen gelecek planlarınızla ilgileneceksiniz. Bayram ertesi arkadaşlarınızla olduğunuzda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Hafta sonunu dinlenmeye, yalnız kalmaya ayıracaksınız. Venüs ortaklaşa paralarda, kredi, vergi, miras, nafaka gibi konularda hızlı gelişmeler yaşatacak.


Sevgili Teraziler; bayram sabahı parasal konulara ağırlık verseniz de az görüştüğünüz akrabalarınızla bir arada olacaksınız. Babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Bayram ertesi iş temponuz fazla olacak. Hafta sonu arkadaşlarınızla eğlenceli anlar geçireceksiniz. Venüs, ikili ilişkilerde güzel hızlı gelişmeler yaşatacak.


Sevgili Akrepler; bayram bile olsa sizler için maddi konular ön planda olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Bayramdan sonra hayatınızda olumlu gelişmeler olacak. Uzak bir yere seyahate gidebilirsiniz. Hafta sonu eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Venüs, iş ve sağlık konularında hızlı güzel gelişmeler yaşatacak.


Sevgili Yaylar; bayramın ilk günü yeme içmeyi kaçırmayın ki sağlık problemleri olmasın. Çünkü bayramı bayağı hareketli geçireceksiniz. Bayram ertesi maddi manevi güvencelerinizde hassasiyetler olabilir. Hafta sonunu eğlenceli eğitimlere, seminerlere katılarak geçirebilirsiniz. Venüs sizlere aşkı getiriyor. Çocuklarınızla da keyifli zamanlar geçireceksiniz.


Sevgili Oğlaklar; bayram süresince eğlence ve çalışma sizler için bir arada olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Bayram ertesi ikili ilişkilerinizde hassas durumlar olabilir. Hafta sonu ortaklaşa paralar önemli olsa da eğlenceye vakit ayırın. Venüs, ev ve ailevi konularda güzellikler yaşatacak. Keyifli davetler verebilirsiniz.


Sevgili Kovalar; bayramın ilk günü öğlene kadar aile ziyaretlerinizi bitireceksiniz. Daha sonra eğlence, keyifli aktiviteler, aşk, tatil sizlerle olacak. Bayram ertesi çok çalışacağınız için sağlığınıza önem verin. Hafta sonunu eğlenceli ve keyifli geçireceksiniz. Venüs iletişimsel konularda, kardeşlerinizle, yakınlarınızla hızlı güzel gelişmeler yaşatacak.


Sevgili Balıklar; bayramda ailenizle, kardeşlerinizle beraber olacaksınız. Evinize gelen gideniniz fazla olacak. Bayram ertesi sizler için daha keyifli olacak. Partnerinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonunu çalışsanız bile eğlenceli geçireceksiniz. Venüs maddi konularda hızlı güzel gelişmeler yaşatacak.