1 MART 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 01 Mar 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli giriyoruz.

Haftaya zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli giriyoruz. İletişime, bilgiye, eğitimlere, seminerlere hız vereceğiz. Hayatımızda bazı belirsizlikler ve karmaşalar olabilir. Venüs’ün zorlanan durumu para ve ilişkilere hafta başı dikkat etmemizi söylüyor. Çarşamba gününden itibaren duygusallığımız artacak. Kendi kabuğumuzda, ailemizle, evimizle, sevdiğimiz kişilerle bir arada olmak bizleri güvende hissettirecek. Bazı kısıtlamalar, engellenmeler karşısında zorlanabiliriz. Hafta sonuna özgüvenli giriyoruz. Canlı ve enerjik olacağız. Bizleri mutlu edecek, eğlendirecek, parladığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgileneceğiz. Sanatla, sporla ve çocuklarla vakit geçirmek çok uygun günler olacak.

Bu hafta iletişim gezegeni Merkür, Kova burcunda gerilemeye başlıyor. Sosyal çevremizi, arkadaşlarımızı, ideallerimizi, işten kazançlarımızı, teknoloji ve bilimsel konularda sıkıntılar çıkabilir. Elektronik aletlere dikkat edelim. Yeni bir eşya almamaya özen gösterelim.
Sevgi gezegeni Venüs kendi burcu Boğa’ya geçiyor. Hayatın tadını çıkartacağız. Maddi konulara, sanata, estetiğe, doğaya önem vereceğiz. Venüs’ün ilk teması Uranüs gezegeni ile olacağından hem para hem ilişkilerde beklenmedik ani ve hızlı olaylar olacaktır.

Sevgili Koçlar; bu hafta yakın çevrenizle bol bol iletişim halinde olacaksınız. Ailenizle, evinizle ve babanızla ilgileneceksiniz. Hafta sonunu eğlenceye, partnerinize, çocuklarınıza veya hobilerinize ayıracaksınız. Aynı zamanda arkadaşlarınızı ve kazançlarınızı gözden geçirmeye başlıyorsunuz. Venüs perşembe gününden itibaren parayla ilgili hızlı bir başlangıç yaptıracak.

Sevgili Boğalar; bu hafta para trafiğiniz fazla olacak. İletişime dayalı işlerden gelir elde edebilirsiniz. Yakın çevrenizle duygusal konuşmalar sizleri yorabilir. Kardeşlerinizle zorlanabilirsiniz. Hafta sonu evinizde, ailenizle eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Kariyer ve annenizle olan ilişkinizi gözden geçireceksiniz. Venüs burcunuzda kendinizle ilgili güzel değişimler yapacaksınız.

Sevgili İkizler; bu hafta kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Maddi konularda sıkıntılar olabilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle hafta sonu eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Uzak akrabalarla, seyahatlerinizi, yabancılarla olan ilişkilerinizi, hayata bakışınızı gözden geçireceksiniz. Venüs sizlere yalnızlıktan keyif aldıracak. Yurt dışı işlerinizden para kazanabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; bu hafta içsel konuşmalar yapacaksınız. Ruhunuzun sesini duyacaksınız. Duygusal olarak kendi isteklerinizi ön plana almak isteyeceksiniz. İş yaptığınız kişiler sizleri zorlayabilir. Hafta sonu yakın çevrenizle, kardeşlerinizle eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Merkür maddi konularınızı gözden geçirmenizi sağlayacak. Venüs arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşatacak. İşten kazançlarınızı arttıracak.

Sevgili Aslanlar; bu hafta sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla olan iletişiminiz fazla olacak. Bazı konularda çatışmalar yüzünden zorlanabilirsiniz. Yalnız kalıp sezgilerinize kulak vereceksiniz. Hafta sonu eğlenceli aktivitelerle ilgilenmek sizleri mutlu edecektir. Eşinizle veya ortağınızla olan ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Venüs kariyerinizden, işinizden veya annenizden güzel paralar kazanmanızı sağlayacak.

Sevgili Başaklar; bu hafta işinizle veya ebeveynlerinizle iletişim trafiğiniz fazla olacak. Arkadaşlarınızla yaşayacağınız duygusal olaylar sizleri yorabilir. Hafta sonu kendi kendinize eğlenceli vakitler geçirmek, dinlenmek iyi gelecektir. İşinizi, çalışma arkadaşlarınızı, sağlığınızı gözden geçirmeye başlayacaksınız. Venüs sizlere keyifli seyahatler yaptıracak. Eğitimlerden, yurt dışı işlerden, meta gibi konulardan para kazanabileceksiniz.

Sevgili Teraziler; bu hafta uzak çevreniz, yabancılarla olan iletişiminiz fazla olacak. Kariyerinizle, işinizle ilgili duygusal zorlanmalar, gerginlikler olabilir. Hafta sonu arkadaşlarınızla eğlenmek sizleri mutlu edecek. Aşk hayatınızı, çocuklarınızla olan ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Venüs ortak kazançlarınızda artışlar sağlayacak. Eşinizin geliri artabilir.

Sevgili Akrepler; bu hafta maddi konularınızla fazlaca ilgileneceksiniz. Yabancılarla yaptığınız işlerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu çalışsanız bile çok eğleneceksiniz. Ailenizle ve babanızla olan ilişkinizi gözden geçireceksiniz. Venüs ortaklı işlerinizden güzel para kazanmanızı sağlarken partnerinizle de keyifli zamanlar geçirmenizi sağlayacak. Bekar olanlarınız evlenmeye karar verebilir.

Sevgili Yaylar; bu hafta eşinizle bol bol sohbet edeceksiniz. Yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Maddi konularda zorlanmalar sizleri duygusal anlamda gerginlikler yaşatacaktır. Hafta sonu uzak akrabalarınızla, yabancılarla eğlenceli vakitler geçireceksiniz. Yurt dışı seyahatleriniz olabilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Venüs işinizden kazancınızı arttıracak. İş arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirmenizi sağlayacak.

Sevgili Oğlaklar; bu hafta işinizdeki iletişim trafiğiniz fazla olacak. İşle ilgili karmaşalarınız olabilir. Ailenizle ilgili sorumluluklar zorlayabilir. Eşinizle, partnerinizle duygusal zorlanmalara dikkat edin. Hafta sonu yaratıcı işlerinizden para kazanmak sizleri mutlu edecektir. Parayla ilgili konuları gözden geçireceksiniz. Venüs hobilerinizden para kazanmanızı sağlayacak. Hayattan keyif alacaksınız.

Sevgili Kovalar; bu hafta çocuklarınızla, sevgilinizle iletişim içerisinde olacaksınız. Onlarla bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz. Mantık ve duygu çatışmalarınız olabilir. İşinizle ilgili duygusal olaylar sizleri zorlayabilir. Hafta sonu eşiniz veya partnerinizle eğlenceli vakitler geçireceksiniz. Kendinizle ilgili kararlarınızı, iletişim kurduğunuz kişileri gözden geçireceksiniz. Venüs evinizi güzelleştirmenizi sağlayacak. Ailenizden maddi konularda destekler almanızı sağlayacak.

Sevgili Balıklar; bu hafta aile içi iletişiminiz fazla olacak. Ebeveynlerinizle bazı zorlanmalar olabilir. İsteklerinizi yapamayabilirsiniz. Çocuklarınızla, aşk hayatınızla ilgili duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu çalışmak sizleri eğlendirecek ve mutlu edecektir. Geçmiş olayları, kontrolünüz dışında gelişen olayları gözden geçireceksiniz. Venüs iletişimle ilgili yaptığınız işlerden, yakın çevrenizden para kazanmanızı sağlayacak.