06 EYLÜL 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 06 Eyl 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya sakinlik, huzur, güven isteğiyle başlıyoruz. İçsel dengemiz yerinde olacak. Hayattan umutlu olacağız. Ani ve hoş sürprizler yaşayabiliriz.

 Hafta ortası iletişim trafiğimiz artacak. Sosyalleşme isteğimiz fazla olacak. Merak ettiğimiz her konuyu araştırıp öğrenmek isteyeceğiz. Hafta sonu duygusallığımız artacak. Ailemiz, evimiz, sevdiklerimiz öncelikli olacak. Sorumluluklarımız duygusal anlamda zorlayacak. Hassas, alıngan durumlar yaşayabiliriz. Bugün hem iletişim gezegeni Merkür hem de ilişikler, aşk, para, estetik gezegeni Venüs burç değiştiriyor. Merkür Terazi burcuna geçiyor. Aklımız fikrimiz ilişkilerimizde olacak. Düşüncelerimiz arasında bir ahenk yaratacağız. İletişim şeklimiz kibar ve nazik olacak. Tatlı ve hoş ifadeler kullanacağız. İltifatlar yapacağız. Uzlaşmacı ve diplomatik düşüneceğiz. Karşımızdakinin düşüncelerini dinleyip adil olmaya çalışacağız. Uzlaşmazlıkları çözmek için ortak bir zemin bulmaya gayret edeceğiz. Zihnen huzurlu olmak için huzurlu ortamlarda olmak isteyeceğiz. Venüs Aslan burcuna geçiyor. Duygusal aşklardan eğlenceli ve asil aşklara önem vereceğiz. İlişkilerimizde asalet ve saygınlık arayacağız. Sıcak, içten, candan ilişkiler kuracağız. İlişkilerimizde özgüvenli ve cömert olacağız. Bu dönem başlayacak aşklar kalıcı olacaktır. Partnerimizle ve de paramızla gurur duymak isteyeceğiz. Her şeyin lüksünü, şatafatlısını beğeneceğiz. Sevgili Koçlar; haftaya maddi konulara önem vererek başlıyorsunuz. Ani ve sürpriz gelişmeler olabilir. Venüs aşk evinizde, yalnızsanız yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Partnerinizle keyifli zamanlar geçireceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerden para kazanabilirsiniz. Hafta ortası yakın çevrenizle yoğun bir iletişim trafiğiniz olacak. Yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Hafta sonu ailenizle hassas durumlar olabilir.

Sevgili Boğalar; haftaya kendinize öncelik vererek başlıyorsunuz. Kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs hayattan keyif almanızı, eğlenmenizi istiyor. Evinizi dekore edebilirsiniz. Ev partileri yaparak eğlenebilirsiniz. Hafta ortası maddi konularla ilgileneceksiniz. Ticaretle uğraşanlar için olumlu gelişmeler olacak. Hafta sonu yakın çevreniz, kardeşlerinizle iletişiminizde hassas durumlar olabilir.

Sevgili İkizler; haftaya yalnız ve sakin kalma isteğiyle başlıyorsunuz. Kendinizi yaşamdan geri plana alabilirsiniz. Venüs sizleri destekliyor. Eğlenceli konuşmalar içerisinde olacaksınız. Reklam, satış, pazarlama gibi iletişimsel konularda kazançlar elde edebilirsiniz. Yalnız olanlarınıza yakın çevresinden bir aşk gelebilir. Hafta ortası kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Hafta sonu harcamalarınıza dikkat edin.

Sevgili Yengeçler; haftaya arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirmek isteyerek başlıyorsunuz. Annenizin maddi konularıyla ilgileneceksiniz. Venüs parasal açıdan sizlere olumlu etki edecek. Artistik ve sanatsal konulardan yaratıcılık gerektiren işlerden para kazanabilirsiniz. Eğlenceye para harcayacaksınız. Hafta ortası yalnız kalma isteğiniz artacaktır. İş ve ailevi konular gündeminizi meşgul edecektir. Hafta sonu kişisel ihtiyaçlarınıza zaman ayıracaksınız.

Sevgili Aslanlar; haftaya, işlerinize ağırlık vererek başlıyorsunuz. Gelecekle ilgili planlar yapacaksınız. Venüs burcunuzda, uzlaşmacı tavrınız ve karizmanız sayesinde dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Eğlenceli konulara yöneleceksiniz. Hafta ortası arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz artacak. Davet ve organizasyonlara, açılışlara katılabilirsiniz. Hafta sonunu dinlenerek geçireceksiniz. Mistik ve ruhsal konularla ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Başaklar; haftaya olumlu etkilerle başlıyorsunuz. Yabancılar, yurt dışı işler, hukuki konulara ağırlık verebilirsiniz. Venüs transiti sizleri biraz yorabilir. O yüzden meditasyon benzeri çalışmalar yapabilirsiniz. Bekarsanız karşınıza çıkacak kişilere dikkat edin. Platonik aşklara açıksınız. Aşkınızı göz önünde yaşamak istemeyebilirsiniz. Hafta ortası işle ilgili konularda ve annenizle ilgili iletişim trafiğiniz fazla olacak. Hafta sonu arkadaşlarınızla ev partilerinde buluşabilirsiniz.

Sevgili Teraziler; haftaya maddi konularla başlıyorsunuz. Alacak verecek hesapları, ödemeler gündeminizde olacak. Sürpriz gelişmeler olabilir. Yönetici gezegeniniz Venüs arkadaşlarınızla beraber eğlenceli vakitler geçirmenizi sağlayacak. Yalnız olanlara yeni bir aşk gelecek. Partilerin aranan kişisi olacaksınız. İş yatırımları ve kazanımları için olumlu bir dönem olacak. Hafta ortası yabancılarla iletişim trafiğiniz fazla olacak. Hafta sonunda çalışmak durumunda kalabilirsiniz.

Sevgili Akrepler; haftaya ikili ilişkilere önem vererek başlıyorsunuz. Ani olaylar olabilir. Venüs kariyer hayatınızda kendinizi göstermenizi sağlayacak. Zam ve terfi alabilirsiniz. Kendi işinizse güzel gelişmeler olacak. Annenizle eğlenceli keyifli vakitler geçireceksiniz. Hafta ortası ödemeleriniz ve alacaklarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu günlük rutinlerden kurtulmak isteyip seyahate çıkabilirsiniz.

Sevgili Yaylar; haftaya işlerinize ve sağlığınıza önem vererek başlıyorsunuz. İşte ani değişiklikler olabilir. Venüs sizleri yabancılarla ortak işlere ve yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz eğitimlere yönlendirecek. Yabancı biriyle bekar olanlar ilişkiye başlatabilir. Hafta ortası gerek iş ilişkileri gerekse eşinizle iletişim trafiğiniz fazla olacak. Önemli toplantılara katılabilirsiniz. Hafta sonu zorlanmamak için harcamalarınıza dikkat edin.

Sevgili Oğlaklar; haftaya çocuklarınıza, aşka, hobilerinize, eğlenceli aktivitelere ağırlık vererek başlıyorsunuz. Olumlu enerjiler içerisindesiniz. Venüs ortaklaşa para konularında, ödemelerinizde şanslı bir döneme girdiğinizi söylüyor. Gerek maddi gerek manevi destekler alacaksınız. Hafta ortası iş ve günlük koşuşturmaca trafiğiniz fazla olacak. Konuşmaktan yorulabilirsiniz. Hafta sonu eşinizle duygusal ve hassas anlar yaşayabilirsiniz.

Sevgili Kovalar; haftaya ailevi konular ve babanızla ilgili konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Aile içi huzuru sağlamaya çalışacaksınız. Venüs hayatınıza eğlenceyi ve güzellikleri getiriyor. Partnerinizle mükemmel zamanlar geçireceksiniz. Yalnız olanlarınız evlenecekleri aşkla karşılaşabilir. Yeni ortaklı işlerden güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Hafta ortası partnerinizle, çocuklarınızla ve hobilerinizle ilgileneceksiniz. Bu hafta sonu iş sizleri bekliyor olabilir. Sorumluluklarınız ağır basacak.

Sevgili Balıklar; haftaya yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Aniden kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs güzel işler getirecek. İş arkadaşlarınızın ilgisi üzerinizde olacak. Kazançlarınız artacak. Yalnız olanlarınız, iş ortamından bir aşk kapınızı çalabilir. Hafta ortası aile bireyleriyle

iletişim trafiğiniz artacak. Hafta sonu çocuklarınızla, sevdiklerinizle beraber evde keyifli anlar geçireceksiniz.