Magazin

Vural Çelik son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı

17 Ekim'de Üsküdar'daki evinde ölü bulunan ve kalp krizi nedeniyle vefat ettiği belirlenen oyuncu Vural Çelik son yolculuğuna uğurlandı.

Abone Ol

Oyuncu Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi. Vural Çelik'in Ordu'da yaşayan annesi ve kız kardeşi tabutun başından ayrılmadılar.

Ünlü oyuncunun  tabutuna sarılan kız kardeşi 'Ne olur kalk abim' diyerek ağladı. Cenazeye katılanlar arasında Ceyhun Fersoy, Hamdi Alkan, Pınar Altuğ, Birol Güven, Sarp Apak ve Yavuz Seçkin gibi isimler de vardı. Son dönemlerde arasının açık olduğunu söylediği Gülse Birsel ise cenazeye katılmadı. Çelenk gönderdi. 

ÜNLÜ OYUNCULAR DUYGULARINI PAYLAŞTI

Ceyhun Fersoy, "Zengin olabilirsiniz, fakir olabilirsiniz ama yalnız olmayın' diye bir video paylaşmıştı. Yalnızlığı kendi seçti ama... Biz sürekli onunla konuşuyorduk. 'Hadi abi hiç değilse hayatında bir nefes birisi olsun. Elini tutacak, birlikte zaman geçirebileceğin birisi olsun diye ama. Mekanı cennet olsun, çok üzgünüz" dedi. 

Yavuz Seçkin, "Çok üzüntülüyüm, ailemden birisini kaybetmişçesine üzüntülüyüm. Vural son derece arkadaş canlısı, mutlu fakat yalnız bir insandı. Arada mesajlaşır şakalaşırdık. Tabii biliyorsunuz sizler de etrafımız çok kalabalık gözükse de bulunduğumuz sektör biraz yalnızdır. Ünlülerin etrafında çok dostu var zannedersiniz ama aslında yalnızsınızdır. Vural bu yalnızlığı yaşıyordu. Allah rahmet eylesin." 

Sarp Apak, "Çok üzücü bir durum. Yaş olarak da çok erken bir yaş. Sevenlerine ve ailesine sabırlar diliyorum. Bu atom serumlar var hepimiz yeri geliyor güç ve enerji versin diye alıyoruz. O da sanırım kalp krizini tetikliyor. Çünkü son zamanlarda bu serumu aldıktan sonra vefat eden bir çok insan var. Bizler de setlerde yorgun düştüğümüzde alıyoruz bazen doktor kontrolünde bu serumlardan." 

Birol Güven, Vural Çelik'in vefatını açıklayam ilk isimdi. Güven, "Ben Vural ile çok yakındım. Çok neşeli, kendi halinde bir insandı. Yeri gelirdi 6 ay herkese küserdi. Kimsenin haberi olmazdı ama. Biraz çocuk gibiydi. Ruhu, kalbi çok temizdi. Bir de gelirdi hiç bir şey yokmuş gibi sanki küsmemiş gibi gelirdi eğlenirdik, sohbet ederdik. Vural'ın ekonomik sıkıntısı var sanıyorlardı, videolar çekiyor orada bazı şeyler konuşuyor diye. Ben çağırdım yanıma eylül ayında dedim ki bak insanlar yanlış anlıyorlar, maddi sıkıntıların var sanıyorlar. Güldürmek istiyordu sadece, o seviyede bir maddi sıkıntısı yoktu. Eğleniyoruz gülüyoruz diyordu. Bu konuya açıklık getirmek istedim aklıma takıldı diye. Allah rahmet eylesin." 

Pınar Altuğ, "Pandemi zamanından sonra hepimiz o aşıları olduk ancak iyi mi ettik kötü mü ettik bilmiyorum. Başımız sağ olsun"