Magazin

Ünlülerin vazgeçilmezi İstinyePark olmaya devam ediyor

İstanbul'un gözde AVM'lerinden İstinyePark ünlüleri ağırlamaya devam ediyor.

Abone Ol

EL ELE ALIŞVERİŞ


Yakışıklı oyuncu Onur Tuna ve sevgilisi Yasemin Yazıcı, geçtiğimiz gün İstinyePark’da görüntülendi. El ele alışveriş turu yaparak mağazaları gezen çift, kendilerini görüntüleyen muhabirlere poz vermeyi de ihmal etmediler. Onur Tuna, “İşlerden vakit buldukça birlikte bol bol vakit geçiriyoruz. Bugünü de alışveriş günü yaptık”dedi. AVM’de dolaştıkları sırada ellerini hiç bırakmayan çift, hayranlarının da yoğun ilgisiyle karşılaştı.


TOP MODEL ŞIKLIĞI


Ünlü manken Tülin Şahin, program çekimleri için İstinyePark’daydı. Şık giyimi ile herkesin dikkatini çeken ve iltifatlar alan Tülin Şahin, AVM içinde hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi. Ünlü isim, “Program çekimlerimiz vardı, biraz yoğun geçti. Çekimlerimi bitirdim bir yorgunluk kahvesi içtim. Şimdi eve gidiyorum” dedi. Şahin, şıklığı ile objektiflerimize yansıdıktan sonra aracına binerek evinin yolunu tuttu.

YOĞUN İLGİ

Ünlü oyuncu ve yazar Gülse Birsel, “Beni Gözünüzde Büyütmeyin” kitabının imza gününü İstinyePark AVM’de gerçekleştirdi. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü isim, sevenleriyle tek tek fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi. Şıklığı ve güler yüzüyle de dikkatleri üzerine çeken Gülse Birsel, kitabına gelen güzel övgüler için tüm sevenlerine teşekkür etti.