Görkemli lansman Görkemli lansman

Tanrıdağlı , başta Yalı Çapkını, Şahane Hayatım, Baba, Gülcemal, Veda Mektubu olmak üzere birçok dizinin müzikleriyle de dinleyicinin beğenisini kazandı. Senfonik bir altyapı üzerine yazılan güçlü melodiler, dizi izleyicileri tarafından oldukça beğenilmeye devam ediyor. Özellikle Yalı Çapkını’nın 2023 yılının uluslararası alanda en çok satılan diziler arasında olmasıyla müzikleri de yurt dışında çeşitli orkestralar tarafından seslendirilmeye başlamıştır .


Güldiyar Tanrıdağlı, yeni konser projesinde seyircinin de isteği üzerine en sevdiği dizi müziklerini canlı olarak, dizilerin akıllarda yer etmiş sahneleri eşliğinde İstanbul Strings ile beraber yorumlayacak ve dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatacak. Bestecinin eserleri kendisi ve orkestra tarafından ilk kez sahnelenmiş olacak.

Bu özel gecede Güldiyar Tanrıdağlı’ya sahnede İstanbul Strings orkestrasının eşlik ederken; gecenin solistleri olarak Eda Güney ve Erkut Cantürk ile beraber dizilerden tanıdığınız sürpriz isimler de Tanrıdağlı’nın misafiri olacaklar.

Türkiye'de ilk kez yapılacak olan bu “Dizi Müzikleri” konseri gecesi 4 Haziran 2024 Salı akşamı Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecektir.

Muhabir: Serpil Portakal