Spor

Tivibu’da futbol şöleni hafta sonu boyunca sürüyor

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, Avrupa’nın sevilen liglerini sporseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Abone Ol

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, hafta sonu boyunca Avrupa futbolunun en sevilen liglerini ekrana taşıyor. Milli oyuncularımızın yer aldığı takımların yanı sıra birbirinden heyecan verici futbol müsabakaları Tivibu’da yer alıyor. Bundesliga’da şampiyonluk serisini kaybeden Bayern Münih ve Münih’in serisini bozarak geçen senenin şampiyonu olan Bayer Leverkusen karşı karşıya geliyor. La Liga’da ise sezonun merakla beklenen maçlarından Madrid derbisi futbolseverlerle buluşuyor. İtalya’da sezona formda bir başlangıç yapan milli oyuncularımız Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız’ın maçları da Tivibu’da canlı yayınlanıyor.

Xabi Alonso’nun Leverkusen’i duble istiyor

Futbol tarihinin en eşsiz şampiyonluklarından olan Bayer Leverkusen’in namağlup şampiyonluğu Bundesliga’da Beyern Münih hegemonyasını kırarken Xabi Alonso’nun keyifli futbolu adından sıkça söz ettiriyor. Sezona 4’te 4 ile başlayan Bayern Münih ise şampiyonluk kupasını tekrar müzesine götürmek için güçlü oyununu sürdürüyor. Bayern Münih – Bayer Leverkusen mücadelesi 28 Eylül Cumartesi günü saat 19:30’da Tivibu Spor 1’den naklen yayınlanıyor.

İspanya’da ise Arda Gülerli Real Madrid, yeni transferlerinden Mbappe ile form grafiğini yukarı çekmek istiyor. Ancelotti’nin öğrencileri Madrid’in kırmızı tarafındaki Diego Simeone’nin Atletico Madrid’i ile karşı karşıya geleceği mücadeleye, 29 Eylül Pazar günü çıkıyor. Atletico Madrid’in ev sahipliğinde Metropolitano’da oynanacak mücadelede ilk düdük 22:00’da Tivibu üzerinden S Sport’ta çalıyor.

Serie A’da boy gösteren milli yeteneklerimizden Inter’in maestrosu Hakan Çalhanoğlu Udinese deplasmanına 28 Eylül saat 16:00’da çıkacak. Juventus’un genç yıldızı Kenan Yıldız ise Genoa deplasmanında 10 numaralı formasıyla 19:00’da sahada yer alacak. İtalya Serie A’daki Türk yıldızlarımızın mücadeleleri Tivibu üzerinden S Sport 2’den canlı izlenebiliyor.