Ekonomi

Teknoloji Tutkunları İçin BİM'de şaşırtan Fırsatlar

BİM, 11 Ekim 2024 tarihi itibarıyla yeni kataloğunu yayımladı ve bu hafta tüketicilere geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Abone Ol

BİM'in bu haftaki kataloğu yayımlandı. BİM mağazalarının yayımlanan kataloğunda bu hafta elektronikten, anne bebek ürünlerine, mutfak gereçlerinden ev ürünlerine kadar birçok ürün indirimli fiyat avantajları ile raflarda yerini alacak. BİM'e bu hafta gelen ürünler arasında 50 inç ultra HD Televizyon, bluetooth kulaklık, motosikler GPS takip cihazı, kablosuz speaker, erkek bakım seti, akıllı bileklik ve telefon tutacağı dikkat çekenler arasında. 

50 İnç Ultra HD Televizyon ile Sinema Keyfi Evde

BİM'in 11 Ekim kataloğunda öne çıkan ürünlerden biri, 50 inç Ultra HD Televizyon. Ürün 10.495 TL'den satışta.  Yüksek çözünürlüğü ve geniş ekranıyla evde sinema keyfi yaşamak isteyenler için harika bir fırsat sunan bu televizyon, uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. Modern tasarımı ve gelişmiş görüntü teknolojisi ile kullanıcıların beklentilerini fazlasıyla karşılayacak.

Kablosuz Rahatlık

Günümüzün vazgeçilmez elektronik ürünlerinden biri olan ve fiyatı 699 TL olan Bluetooth kulaklık, BİM kataloğunda yer alan bir diğer popüler ürün. İster müzik dinlerken, ister telefon görüşmelerinde kablosuz rahatlığı yaşayabilirsiniz. Hafif tasarımı ve uzun pil ömrü ile gün boyu kesintisiz kullanım sunuyor.

Güvenli Sürüş İçin İdeal

Motosiklet sahipleri için güvenliği artıran bir ürün olan GPS takip cihazı, motosikletinizi her an takip edebilmenizi sağlıyor Ürünün katalog fiyatı 3.975 TL olarak öne çıkıyor. BİM'e bu hafta gelen bu cihaz, özellikle büyük şehirlerde motosiklet sahiplerinin sıklıkla karşılaştığı hırsızlık olaylarına karşı güvenlik sunuyor.

Her Yerde Müzik Keyfi

BİM kataloğunda yer alan bir başka teknoloji ürünü ise 575 TL'den satışta olan kablosuz speaker. Taşınabilir yapısı sayesinde dilediğiniz her yerde müzik keyfi yaşayabileceğiniz bu hoparlör, güçlü ses çıkışı ve uzun pil ömrüyle kullanıcılarını memnun ediyor. İster evde ister dışarıda, yüksek ses kalitesi ile her ortamı parti havasına çevirebilirsiniz.

Kişisel Bakımda Pratik Çözümler

Kişisel bakımına önem veren erkekler için BİM'in bu haftaki kataloğunda fiyatı 599TL olan erkek bakım seti de yer alıyor. Tıraş makinesi, burun kıl temizleme cihazı ve saç düzeltici gibi farklı bakım ürünlerini içeren bu set, pratik kullanım sağlayarak kişisel bakımınızı evinizde rahatça yapmanıza olanak tanıyor.

Sağlığınızı Takip Edin

Sağlıklı yaşamın vazgeçilmezlerinden biri haline gelen akıllı bileklik, bu hafta BİM mağazalarında 169 TL değerindeki fiyatıyla satışa sunuluyor. Adım sayar, kalp ritmi ölçer ve uyku takibi gibi özellikleri bulunan bu cihaz, spor yaparken ya da günlük aktivitelerinizde sağlığınızı yakından takip etmenizi sağlıyor.

Aracınızda Konforlu Kullanım

Araç içinde telefon kullanmayı daha güvenli hale getiren 199 TL tutarındaki telefon tutacağı, sürüş sırasında rahatça navigasyon ya da müzik kontrolü yapmanızı sağlıyor. BİM kataloğunda uygun fiyatlarla satışa sunulan bu ürün, özellikle uzun yolculuklar sırasında büyük bir kolaylık sunuyor.